Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveCraft : Żyj realnie - wirtualnie ! [Zapowiedź] [Realne życie] [Mody] [Launcher] [Autorskie pluginy] [Pojazdy] [Mafie] [Broń]

Uberfuhrer

Jakie chciałbyś mody na serverze ?  

599 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? aby by? IndustrialCraft ?

2. 2. Czy chcia?by? BuildCraft'a ?

3. 3. Ma by? RedPower i Forestry ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up Czytanie ze zrozumieniem się kłania koleżanko(?). Nie wiadomo...

Myśl trochę i jak włączasz jakiś temat to na prawdę nie widzisz wielkiego nagłówka [ZAPOWIEDŹ]?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Uczeń
Opublikowano

O rany... Jestem po prostu dumny z Polaków, jakie rzeczy potrafią zrobić. ;) Wielkie brawa chłopacy za serwer, jedno co mogę powiedzieć to, to , że na pewno będę grał na serwerze.

I mam od razu jedno pytanko, czy te pojazdy będą miały jakieś specjalne zastosowania? Np. Wóz strażacki mógłby podnosić drabinę(czy coś w tym rodzaju : D ) w górę, albo miałby jakiś zbiornik na wodę i armatkę wodną. Oczywiście... jest to tylko MineCraft, więc nie spodziewam się, że jest to możliwe. : p

A tak jeszcze dopiszę, że serwer cieszy się za małą popularnością, bo naprawdę jest warty sprawdzenia.

Opublikowano

@up

Niestety, ale nie będzie takich funkcji.

Lecz np. będzie można zrobić napad na pojazd bankowy, który właśnie przewozi pieniądze :)

Server ma teraz 21 GB RAM'u !

Uczeń
Opublikowano

Hmm, a helikoptery wojskowe miałyby np. możliwość strzelania, lub strzelania bezpośrednio z tych helikopterów. ?

Opublikowano

jest małe zainteresowanie serwami z modami(dużo osób nie lubi modyfikacji) ale według mnie brakuje takiego serwa jak jeszcze RP to ZAJEBISTY pomysł jak on jeszcze by wszedł w życie to OMG :D

Uczeń
Opublikowano

Mam mały problem z zarejestrowaniem się na forum, czy jest to bardziej powszechny problem, czy tylko ja go mam? Mianowicie chodzi o to, że ciągle odrzuca mi mój e-mail.

Opublikowano

Witam serwer pardzo dobrze się prezentuje na 100% zagram..... I mam nadzieje ze postoji on dlużej niż 1 tydzien :P Ach tak jeszcze mam pytanko za które byla bym bardzo wdzieczna na szybko odpowiedź a mianowicie czy będzie to cały launcher czy odddzielne modyfikacje? co u mnie by sprawiło mały problem ale jezeli bedzie to launcher to bym była zadowolona z gry. Acha i tak czy moge prosić o malą instrukcje jak zainstalować pobrać launchera na serwer tak zeby działał oczywiście tez modyfikacje jeżeli nie bedzie to cały launcher....

Opublikowano

Serwer zapowiada się super zagram na 100% ale mam do was kilka pytań :

1.Czy są inne helikoptery, samochody i samoloty na serwerze oprócz tych co zobaczyłem na ss.

2.Będą stacje benzynowe

3.Do wojska będzie można jakoś dołączyć?

4.Chciałbym się dowiedzieć coś więcej o pracach (jakie będą)

Narazie tyle ale po beta testach spodziewajcie się więcej pytań.

Opublikowano

Ja tak jak UP tez mam kilka pytan:

1. Czy miasto/miasta beda wielkie i a jesli to jak wielkie i Ile...

2. Ile bedzie kosztowac bilet Metrem i jak ono bedzie skonstruowane ( Duzo, mało)

3. Jak bedzie mozna zakladac mafie, przez forum czy w grze czy jakos dobrowolnie?

4. Noi reszta pytan te co UP Oraz czy macie planowany start... Marzec, Luty ale co jest bardziej pewnie Koniec lutego Czy Polowa Marca ? A moze skonczycie jeszcze Przez Styczen? Ile macie lat? Napiszcie ile macie czasu dziennie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@UnderGrand

1. Pojazdów jest więcej, a co do samolotów to jest też dużo z II Wojny Światowej więc będzie muzeum.

2. Prawdopodobnie nie

3. Tak będzie rekrutacja do Marines

4. Co do prac to chyba zdecydujemy się na wgranie jobs'a i wydzielimy miejsca do pracy. Po za zarabianiem z jobs'a będą handlarze u których możecie wszystko sprzedać.

@albicoolvod

1. Miasto będzie wielkie, dużo wieżowców, biurowców i innych atrakcji

2. Metro będzie skonstruowane na zasadzie kilku stacji i kolejek. Jak klikniesz na znak "warpuje" cię do kolejki na innej stacji i analogicznie. Co do ceny jeszcze nie wiadomo.

3. Mafię będzie można zakładać dobrowolnie. Po prostu musisz mieć dobrych "kolegów" i jakąś kryjówkę.

4. Start prawdopodobnie będzie przewidziany na luty-marzec, ale może się przesunąć.

Rekrutacja na budowniczych ON !

Poszukujemy profesjonalnych budowniczych, którzy mają dużo czasu !

Wzór :

Dyspozycyjność :

Znajomość komend :

Umiejętności :

Znajomość ort. :

Coś o sobie (Min. 4 zdania !) :

Kontakt :

Ss'y mapki, bądź mapka :

Podania proszę składać w tym temacie !

Opublikowano

Do mnie zgłaszajcie podania do policji (strona 2 lub 3), macie tam wzór... Jak się kroganin zgodzi niedługo przeprowadzę rekrutację do Marines (ale ostrzegam, że trzeba będzie mieć zasłużoną służbę w policji żeby mieć posadę Marinsa, ponieważ trzeba umieć posługiwać się bronią, którą posługiwać się nauczycie właśnie w policji)

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Forum usprawnione, rejestracja jest już dostępna na domyślnym stylu, nie trzeba przechodzić na sub-silver.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...