Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

drop ulepszaczy to masakra chodzi mi o

-czerwone pióro

-nieznany złoty pierścień

nie wiem jak z innymi bo narazie nie mogę zrobić eq na 90 lvl + a gram tu od 2 dni ubiłem mase bossow (smierc wiedzma smok no i metki ) i kompletnie 0 tych wymienionych ulepszaczy

ponoć dropią z tych cerów co lecą all mobów hmm dziwne dziś dropiłem jakieś 3-4h miałem koło 70 certów też nic ;/ owszem lecą stalki bronie bizu i ulepszacze na wysoki lvl które sa wgl bez wartościowe

tylko ja się pytam po co z tych certów lecą takie śmieci bez wartości ?

nowi gracze nie mają szans sie wybić na tym serwie ;/ jak ktoś już sella te ulepszacze to chce 4kkk albo 10-12 red ( wiadomo gracze co grają od początku stać ich na to )

a tak ogólnie serwer fajny Team też lecz te ulepszacze ;/

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

drop ulepszaczy to masakra chodzi mi o

-czerwone pióro

-nieznany złoty pierścień

nie wiem jak z innymi bo narazie nie mogę zrobić eq na 90 lvl + a gram tu od 2 dni ubiłem mase bossow (smierc wiedzma smok no i metki ) i kompletnie 0 tych wymienionych ulepszaczy

ponoć dropią z tych cerów co lecą all mobów hmm dziwne dziś dropiłem jakieś 3-4h miałem koło 70 certów też nic ;/ owszem lecą stalki bronie bizu i ulepszacze na wysoki lvl które sa wgl bez wartościowe

tylko ja się pytam po co z tych certów lecą takie śmieci bez wartości ?

nowi gracze nie mają szans sie wybić na tym serwie ;/ jak ktoś już sella te ulepszacze to chce 4kkk albo 10-12 red ( wiadomo gracze co grają od początku stać ich na to )

a tak ogólnie serwer fajny Team też lecz te ulepszacze ;/

Admin Mateusz pisal ze wprowadzi aktualizacje po ktorej latwiej bedzie o ulepszacze na nizszy lvl,na razie to tylko slowa no ale coz ja czekam i czekam...

Przejde do rzeczy,najlatwiejsza forma zarobku sa tutaj ox.

Nie bez powodu wbija na nie caly serwer.Za kazde 1 pytanie no czasami 2-3 ;d otrzymujemy losowy ulepszacz.

Niedlugo swieta wiec powinien byc jakis evencik np z moobow dropily by jajka a z nich ulepszacze(jest juz temat na 4um)

Powiem tak gralem tutaj na samym poczatku istnienia serwera i stwierdzam ze wtedy bylo latwiej ale pytanie czy nie za latwo?

Buczek ja mam 165lvl a dopiero biore sie za robienie eq ;p

Dobra forma zarobku jest wchodzenie bardzo rano lub pozny wieczor na mapy 100+ poszukac boosow,respia sie dosyc szybko a z rekawica ulepszacze ladnie dropia.

Graczy tez jest sporo wiec serwer polecam

EDIT: za ktores tam misje dostajemy ulepszacze ale dokladnie to Ci nie powiem

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

dlugo sie bije 250?

Hmm teraz jest praktycznie caly czas bonus dosw 200% wiec mysle ze do 2 tyg spokojnego expienia sie wyrobisz chodz sa tacy ktorzy wbija ten lvl w kilka dni (no-life) ;P

Jak juz mowilem exp jest najmniejszym problemem.

BUCZEK:Podobno epiki mozna przerabiac w dt ;d

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

up@ Przeciez dobry masz drop czego jeszcze narzekasz?;F

Ja caly czas czekam na aktualizacje ktora wprowadzi wiekszy drop ulepszaczy lub wieksza szansa na ulepszacze bo z easy zrobiliscie mediuma ;p

Dodam ze kiedys z metinow lecial ladnie exp a teraz co? No wlasnie ...

Opublikowano

up@ Przeciez dobry masz drop czego jeszcze narzekasz?;F

Ja caly czas czekam na aktualizacje ktora wprowadzi wiekszy drop ulepszaczy lub wieksza szansa na ulepszacze bo z easy zrobiliscie mediuma ;p

Dodam ze kiedys z metinow lecial ladnie exp a teraz co? No wlasnie ...

jak dobry drop ? jak to nic nie warte .... all ulepszacze są w m1 na shopach po 100-200kk jedynie to pióro które warte 4kkk lub 10 red

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

jak dobry drop ? jak to nic nie warte .... all ulepszacze są w m1 na shopach po 100-200kk jedynie to pióro które warte 4kkk lub 10 red

Za pasty tez mozesz troche zgarnac a szczegolnie fasolowa o ile dobrze pamietam ;c

Przed chwikla bylem na mapach 100+ Zabilem 3 ripy i kilka smierci i tez g... ;d

Z wrozek jest tylko jako tako drop ale rzadko je spotkac...

Mateusz popraw ten drop albo zwieksz szanse na drop ulepek z certow bo to masakra ...

Ja rozumiem nie mozna wszsystkiego osiagnac w tydzien gry no ale bez przesady ;)

Serwer jak na razie polecam chociaz przydalo by sie wiecej adminow,brakuje tutaj konkursow zuo.

Opublikowano

witam , mam takie pytanie jest jakas aktualizacja? . pobrałem clijenta i nie widze niektórych broni oraz zbroi .To co jest na SS'ach widze ale jakies wojki sobie lataja w innych zbrojach to nie widze jakoś . trudno mi napisać więc sory ze tak napisane bez składu niczego. pytam sie tylko czy ten clijent na stronie jest caly z aktualizacjami wszystkimi?

Opublikowano

Up@ Nie musisz pobrac latke z forum ale widze ze forum tymczasowo nie dziala.Mam ten sam problem,poniewaz nie widze nowych bossow i eq 250+ ;)

Opublikowano
Patch [Aktualizacja]2013-01-26 03:21:49

Witam Wszystkich ,

Nowe
przedmioty oraz bossy zostały pomyślnie dodane na nasz serwer , aby
widzieć wszystkie te rzeczy należy pobrać ten oto patch i podmienić
pliki w nim zawarte w naszym cliencie , a dokładnie należy je wypakować
do folderu PACK .

LINK : ( Należy skopiować i wkleić w przeglądarkę )

http://37.59.1.65/Aktualizacja%202013-01-26.rar

Nie udało mi się skończyć dwóch rzeczy tzn :
- Ustawić respu nowych bossów
- Ogarnąć forum

Powyższe rzeczy zostaną zrobione do godz. 12-13 .

Autor: Mateusz

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

Patch [Aktualizacja]2013-01-26 03:21:49

Witam Wszystkich ,

Nowe

przedmioty oraz bossy zostały pomyślnie dodane na nasz serwer , aby

widzieć wszystkie te rzeczy należy pobrać ten oto patch i podmienić

pliki w nim zawarte w naszym cliencie , a dokładnie należy je wypakować

do folderu PACK .

LINK : ( Należy skopiować i wkleić w przeglądarkę )

http://37.59.1.65/Aktualizacja%202013-01-26.rar

Nie udało mi się skończyć dwóch rzeczy tzn :

- Ustawić respu nowych bossów

- Ogarnąć forum

Powyższe rzeczy zostaną zrobione do godz. 12-13 .

Autor: Mateusz

dzięki wielkie bo na tych nowych mapach coś mnie tak napier*****o i nie kminiłem o co kaman xD

Opublikowano

up@ serwer stoi 9 miesiecy ale bedzie stal wiele lat.

Na oxie wbija po 800 osob+ ,przewaznie gra tak 400-500 ale i tak wystarcza aby dobrze sie bawic ;p

Polecam serwer wybic sie nie jest tak ciezko,gram od tygodnia 1h dziennie i mam juz jakies eq

Polecam dropienie certow w m1 na pieskach ladnie dropia ;x

Opublikowano

Serwer miażdży tyle stoi a ludzi na prawdę gra sporo, wydawało mi się na początku że admin total nieogar, ale teraz zwracam honor bo koleś wie co robi, polecam serwer i polecał będę zawsze, adminowi tego serwera polecam jakiś kolejny serwer odpalić bo wielu ludziom podobają się tego typu serwery xD
Gram tutaj już bardzo długo ale na prawdę nigdy się nie nudziłem !
Serwer z klimatem w starym dobrym stylu więc jeśli ktoś ma dość masę niewypałów z dziwnymi pobugowanymi nowościami to musi tutaj zagościć !!!!!!!!!!

POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ile ludzi średnio online tak w południe ?

W tyg wydaje mi się że jakieś 350-450+ a weekendy grubo ponad 500+, oczywiście wszystko zależy która godzina itd. ale to przecież normalne :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...