Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kajtuś

Zobacz moje pw na forum serwera, wydaje mi się że mam fajny pomysł na turniej pvp .
Wszystko masz na pw :P

Zapraszam na serwer bo na prawdę warto tutaj pograć :P
Nick PaniAnna Jinno xD

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Który to już raz serwer startuje ?
Tej strony serwera chyba nigdy nie zapomnę bo serwer startował już kilkanaście razy....

Zgarniają kasę jaką mają zgarniać i serwer off i tak w kółko :)

Nawet przy robieniu konta wyświetla się info ze konto już istnieje.

Nawet zastałem mojego woja starego 119 lvl ale niestety bez EQ :)

800 graczy na liczniku ? Gdzie 0_O ?

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Który to już raz serwer startuje ?

Tej strony serwera chyba nigdy nie zapomnę bo serwer startował już kilkanaście razy....

Zgarniają kasę jaką mają zgarniać i serwer off i tak w kółko :)

Nawet przy robieniu konta wyświetla się info ze konto już istnieje.

Nawet zastałem mojego woja starego 119 lvl ale niestety bez EQ :)

800 graczy na liczniku ? Gdzie 0_O ?

Kiepsko się orientujesz :)

Serwer miał tylko i wyłącznie jeden start, dokładnie 26.06.2012r o godzinie 19:00 . A prezentację mogę sobie tutaj usuwać, aktualizować i dodawać ponownie tyle razy ile tylko zechcę . Prawda ?

Dla potwierdzenia cytat z samego początku prezentacji :

Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie w tym temacie chciałbym zaprezentować Wam projekt

serwera Camerion !który wszedł w życie 26 czerwca 2012 r. o godzinie 19:00 .

Co do zgarniania kasy nawet się nie wypowiem bo serwer ma 8 miesięcy i w zasadzie zarabia tylko i wyłącznie na siebie, a co nadrobi więcej staram się inwestować w reklamę żeby serwer postał kolejne 8 miesięcy i o wiele dłużej .

Co do informacji która Ci się pojawia przy rejestracji to chyba oczywiste, jak założyłeś już konto to drugiego takiego samego nie zarejestrujesz .

Co do licznika proszę oto kolejny cytat z naszej prezentacji :

Licznik Online Zepsuty !

Nie zwracać na niego uwagi !

Za serwerze nie ma 800 online ale gra

sporo ludzi , jest z kim grać !!!

Kolejnym razem przeczytaj dokładnie prezentację serwera któremu wystawiasz jakąkolwiek opinię .

I powiem jedno, nie znam Cię ale 'obserwowałem' Twoje poczynania na tym forum jak i YT i miałem Cię za rozsądnego człowieka,

no ale cóż jak widać, pomyliłem się .

Pozdrawiam :)

Opublikowano

@Kajtuś

Olewaj takich bo to szkoda słów, tak to jest jak się nie czyta prezentacji tylko ogląda obrazki w niej zawarte........

ps.

jest dziś OX :D ?

Ale ja się takimi nie przejmuję :)

Tak będzie dzisiaj Konkurs OX #2 Rundy o godzinie 20:30 .

Opublikowano

Ale ja się takimi nie przejmuję :)

Tak będzie dzisiaj Konkurs OX #2 Rundy o godzinie 20:30 .

Dzięki wielkie za odpowiedź i za OX-a który był bardzo fajny i na którym się troszeczkę dorobiłem :D

Oby tak dalej z serwerem !

Polecam serwer i zapraszam Jinno !!! xD

Opublikowano

Polecam serwer Wszystkim tym którzy znudzeni są tymi wszystkimi ''pro elo'' serwerami które mają wyjść, a w rezultacie nigdy nie wychodzą .

Serwer jest dopracowany, administracja prowadzi serwer z głową, ludzi gra sporo tak że jest co robić nawet jak się wbije ten max lvl (pvp , wojny itd.),

a co najważniejsze serwer jest stabilny co potwierdza czas jaki możemy na nim grać ! Z tego co pisze w prezentacji jutro minie równe 8 miesięcy
istnienia serwera xD Serwer można powiedzieć stary ale moim zdaniem przyjazny dla nowych graczy ponieważ zaczynając teraz grę, każdy jeden nowy gracz

może na nim osiągnąć dosłownie wszystko i bez problemu konkurować z graczami którzy grają chociażby od startu serwera .

Nic tylko wbijać i cieszyć się grą !!! Zapraszam do Jinno.......... !!!!!!

Opublikowano

Polecam serwer Wszystkim tym którzy znudzeni są tymi wszystkimi ''pro elo'' serwerami które mają wyjść, a w rezultacie nigdy nie wychodzą .

Serwer jest dopracowany, administracja prowadzi serwer z głową, ludzi gra sporo tak że jest co robić nawet jak się wbije ten max lvl (pvp , wojny itd.),

a co najważniejsze serwer jest stabilny co potwierdza czas jaki możemy na nim grać ! Z tego co pisze w prezentacji jutro minie równe 8 miesięcy

istnienia serwera xD Serwer można powiedzieć stary ale moim zdaniem przyjazny dla nowych graczy ponieważ zaczynając teraz grę, każdy jeden nowy gracz

może na nim osiągnąć dosłownie wszystko i bez problemu konkurować z graczami którzy grają chociażby od startu serwera .

Nic tylko wbijać i cieszyć się grą !!! Zapraszam do Jinno.......... !!!!!!

No to zacheciles mnie do gry ;p

Pobieram klienta i widzimy sie w grze ;d

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

No to zacheciles mnie do gry ;p

Pobieram klienta i widzimy sie w grze ;d

No i właśnie o to chodzi :D Serwer dobry to trzeba zachęcać i polecać :P

Jak coś pisz w grze to coś pomogę w razie potrzeby i w miarę moich możliwości xD

Opublikowano

Jest jakiś poradnik skąd dropią ulepszacze??

Są jakieś dungeony??

Masz all poradniki na forum, co gdzie dropi, jak eq robić, gdzie resp bossów itd. :P

Opublikowano

Gram na serwerze i widze kilka minusow.

Instr mocy healer jest w miejscu smoka(no mozna jakos z tym zyc)

Przydalby wam sie autopatcher poniewaz te latki sa dosyc uciazliwe.

Ogolnie serwer fajny gralem na nim 8 miesiecy temu ;p

Graczy wcale nie jest tak malo,na ogolnym zawsze spam ;p

Widze ze dropia certy ktore przydaja sie nowym graczom jak i tym bardziej doswiadczonym

To takie podsumowanie serwer-miod cud orzeszki ;*

Zapraszam wszystkich,mimo tego ze serwer stoi juz troszke czasu wybic sie nie jest ciezko

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

@up

Zachęciłeś mnie ;)

Pobieram Clienta i tutaj pytanie ;P Więcej luda gra w Jinno ? :D

Opublikowano

@up

Zachęciłeś mnie ;)

Pobieram Clienta i tutaj pytanie ;P Więcej luda gra w Jinno ? :D

Tak dokładnie więcej ludzi w Jinno :P

@top

Polecam serwer xD xD xD !

Opublikowano

Z okazji 8 miesiąca jest coś na dziś zaplanowane ? 70833541607373250113.jpg Oczywiście wyskakuje to okno gdy odpalam Clienta.

Windows 8, mały problem :) Na 7 jako tako śmigał. Nie wiem czy muszę coś pobrać. Jakoś specjalnie nie zależy mi na tym żeby zagrać w metina ogółem , ale... Na nic innego nie mam czasu, to chociaż u Was sobie na parę minut może wejdę, dziennie. Kajtuś gdybyś wiedział w czym problem lub jak temu zapobiec to byłoby dobrze.

87204611569884691941.gif

Opublikowano

Serwer fajny polecam.Gralem tam dawno,skonczylem grac jak wbilem 180,exp slabo lecial na tym sohan ;d .Ale serwer stoi juz dosc dlugo moze z pol roku jak sie nie myle i nie bylo z nim problemow ani jakichstam bugow.

Opublikowano

Wiec tak w 1 godzinke grania od 0 wbilem 94 lvl ;p

Eq:200 zmianek i mialem prawie perfekt zbawke 10l 10 kryt 10 przeszywka 15 int i 10% spowolnienie zamiast spowolnienia szukam szybkosci zaklecia ale mysle ze niedlugo taka wejdzie ;p

Za spota w grocie na 75 lvl leci kilka lvl.

Exp naprawde jest spoko na samych metinach od 200 mozna wbic 20 lvl (wiem bo gralem wczesniej)

Polecam serwer ,mila atmosfera a graczy jest duzo ;p

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

Wiec tak w 1 godzinke grania od 0 wbilem 94 lvl ;p

Eq:200 zmianek i mialem prawie perfekt zbawke 10l 10 kryt 10 przeszywka 15 int i 10% spowolnienie zamiast spowolnienia szukam szybkosci zaklecia ale mysle ze niedlugo taka wejdzie ;p

Za spota w grocie na 75 lvl leci kilka lvl.

Exp naprawde jest spoko na samych metinach od 200 mozna wbic 20 lvl (wiem bo gralem wczesniej)

Polecam serwer ,mila atmosfera a graczy jest duzo ;p

Od 70-75lvl-a lepiej w red lesie expić ;P Exp leci tam jak szalony do 100lvl-a bo moby lekko edytowane , mają więcej hp, dmg i expa oczywiście co sprawia że bardzo fajnie się tam lvl wbija do 100 :D

Opublikowano

up@ Dzieki za info napewno sie wybiore

Top@ Jezeli macie troszke slabsze komputery(Tak jak ja)to mozecie podmienic txt mobow na mapch 100+ na txt dzikich psow dzieki czemu nie macie scin(Patch by Kejsi)

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

Od 70-75lvl-a lepiej w red lesie expić ;P Exp leci tam jak szalony do 100lvl-a bo moby lekko edytowane , mają więcej hp, dmg i expa oczywiście co sprawia że bardzo fajnie się tam lvl wbija do 100 :D

Hmm zastanawiało mnie to dlaczego łapałem deda szamanem ;d Nick : K441993 pozdro ^^

Zapraszam na Serwer !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...