Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponuje wprowadzic kilka nowosci,kazdy serwer idzie do przodu wiec czemu ten mialby stac w miejscu? Mam nadzieje ze administracja jest otwarta na nowosci

Wprowadzic niekonczaca sie peleryne

Dodac skrzynie z potkami/strzalami

Wprowadzic autopoty

Naprawic licznik na stronie glownej

Na mapach 100+ nie widac dmg

Na serwerze brakuje dungeonow

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Super prezka 10/10

Jeszcze nie grałem ale dam edita ;) Ściągam !

Chciałem zagrać ale przez 3 godziny stronka była przy konserwacjach . Nie chciało mi się czekać i znalazłem inny serwer :)

+++++ Mile widziane : )

Opublikowano

ref@

Z jakich metinow zdobęde paznokiec mroczego lorda?

Pazurki i Paznokcie Mrocz. Lorda najlepiej chyba z Niebieskich Śmierci i Wiedźm dropić, a jeszcze lepiej dropić najnowsze ulepszacze i wymieniać je u starych graczy na nzp, paznokcie, perły itd :D

Polecam Serwerek !!!!! xD

Opublikowano

Mam nadzieje ze na swieta szykujecie cos wiecej niz tylko ox ;)

Jeśli Kajtuś (Mateusz) się wyrobi to będzie. :p

Oczywiście serwer Polecam.

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Po ostatecznej decyzji stwierdziłem , że jednak ściągnę bo ciągle wracam do prezki .

I nie jestem zawiedziony . Serwer jest super , gracze , którzy nie używają IS ( czyli ja ) mogą być tacy jak Ci którzy używają.

Administracja ogarnia . Ogólnie dobry serwer , i polecam !

+++++ Mile widziane : )

Opublikowano

Kejsi to nie mateusz ;>

A kto napisał że Kejsi to Mateusz :D ? Wyżej ktoś napisał że Kajtuś to Mateusz i to jest prawda ;P

Jeśli chodzi o serwer to ostatnio byłem troszkę zawiedziony bo przez jakieś 2-3 dni Mateusza nie było i np. takie forum lekko zaniedbane było

i bałem się że oleje serwa może na święta, ale była teraz jakaś przerwa techniczna na serwie, teraz jest na forum która potrwa do godziny 12-14,

więc wszystko jest ogarniane, a do tego dowiedzieliśmy się w grze, że jakieś eventy pojawią się na święta i ma być ich rozpiska na forum dzisiaj jeszcze :P

Serwer oczywiście polecam bo stabilny i na prawdę ogarnięty jest, no i ludzi też na nim nie brakuje :)

Zapraszam Wszystkich do Jinno, nick PaniAnna !

Opublikowano

Po ostatecznej decyzji stwierdziłem , że jednak ściągnę bo ciągle wracam do prezki .

I nie jestem zawiedziony . Serwer jest super , gracze , którzy nie używają IS ( czyli ja ) mogą być tacy jak Ci którzy używają.

Administracja ogarnia . Ogólnie dobry serwer , i polecam !

Ja tez od niedawna gram okolo 2 tygodnie po 1h dziennie i uwierz ze osiagnalem juz bardzo wiele bez is'u ;P

185lvl bialy hwang na 150 toporek na 170lvl bizu na 130lvl a w pvp klade do 200lvl ...

Ten serwer jako jeden z nielicznych daje nam mozliwosc dorownania graczom ktorzy zaczynali gre 9 miesiecy temu...

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Ja tez od niedawna gram okolo 2 tygodnie po 1h dziennie i uwierz ze osiagnalem juz bardzo wiele bez is'u ;P

185lvl bialy hwang na 150 toporek na 170lvl bizu na 130lvl a w pvp klade do 200lvl ...

Ten serwer jako jeden z nielicznych daje nam mozliwosc dorownania graczom ktorzy zaczynali gre 9 miesiecy temu...

I własnie to utwierdza mnie w przekonaniu że serwer postoi jeszcze sporo czasu, inne serwery są może i fajne ale nie dają możliwości dorównania innym kiedy wbijesz np po 2-3 miesiącach istnienia serwera . Tutaj jest inaczej i dla tego nie wydaje mi się żeby ludzie szybko tutaj z gry rezygnowali, a jeśli ktoś rezygnuje to na jego miejsce wbija ktoś inny i zostaje na dłużej bo widzi że pomimo tego że serwer stary to może na nim wiele osiągnąć i tym oto sposobem wszystko się równoważy :D

Jeszcze raz gorąco polecam serwer !!!!

Opublikowano

Prezka Super! :)) 10/10. Serwer widać dopracowany. Wszystko jest zaj******* dokończone :))), client już się oczywiście ściąga.. :)

Mój nick: CamiVal :)

Pozdrawiam team. Moluś.

Opublikowano

Prezka Super! :)) 10/10. Serwer widać dopracowany. Wszystko jest zaj******* dokończone :))), client już się oczywiście ściąga.. :)

Mój nick: CamiVal :)

Pozdrawiam team. Moluś.

Zapraszamy do jinno.

Gdybys potrzebowal pomocy w grze tzn nie wiedzial jak szybko zarobic badz mial problemy z eq pisz w grze nick "Diargon" lub wyslij pw na forum,chetnie pomoge.

top@ Na forum pojawila sie propozycja wprowadzenia zajaczka oraz dropu jajek wielkanocnych.Jestem ciekaw czy cos takiego zostanie wprowadzone,poniewaz nie ukrywam ze od jakiegos czasu na serwerze odbywaja sie tylko i wylacznie eventy ox,chwilami mam ich dosyc,poniewaz ludzie blokuja,aby nie szlo przejsc z punktu O-X a jak czlowiek odpadnie i widzi ze zwyciezcy dostaja nagrody to w czlowieku rodzi sie zawisc;>

Opublikowano

Zapraszamy do jinno.

Gdybys potrzebowal pomocy w grze tzn nie wiedzial jak szybko zarobic badz mial problemy z eq pisz w grze nick "Diargon" lub wyslij pw na forum,chetnie pomoge.

top@ Na forum pojawila sie propozycja wprowadzenia zajaczka oraz dropu jajek wielkanocnych.Jestem ciekaw czy cos takiego zostanie wprowadzone,poniewaz nie ukrywam ze od jakiegos czasu na serwerze odbywaja sie tylko i wylacznie eventy ox,chwilami mam ich dosyc,poniewaz ludzie blokuja,aby nie szlo przejsc z punktu O-X a jak czlowiek odpadnie i widzi ze zwyciezcy dostaja nagrody to w czlowieku rodzi sie zawisc;>

Dla tego jak Admin robi OX-y to prosi o zdejmowanie broni, zbroi , odwoływanie koni i przechodzenie na koniec Areny no ale oczywiście część osób nie stosuje się do tego ale już się zdążyłem przyzwyczaić że sporo nieogarów w metina gra :P

Co do eventów to gram tutaj od startu i na pewno na święta coś będzie od jutra lub od niedzieli rana już na 100%, po za tym Mateusz po przerwie technicznej z rana wspominał coś że dziś na forum pojawi się rozpiska eventów na święta więc trzeba obserwować forum xD

Opublikowano

@ref

Jak by ktoś był zainteresowany to na forum serwa jest już w końcu zapowiedziany i opisany event wielkanocny xD
Powiem Wam że ciekawie się zapowiada :D :D

Polecam serwer !!!!!1

Opublikowano

Jutro od godziny 11;30 bedą dropily jajka .

To idealny czas aby zacząc gre.

Pozdrawiam i widze ze coraz wiecej nowych ludzi mozna spotkac na serwerze

Ps:Serwer bylby idealny gdyby wyeliminowac kilka mniejszych bugow i wprowadzic dungeony,tego mi tutaj brakuje ;P

Opublikowano

Gdybym nie "popsuł" czegoś w Metinach, to także by były.

Jednakże, Mateusz znalazł rozwiązanie i jakoś to będzie.

Jutro rano będzie chwilowa przerwa, aktualizacja, która ma w sobie Jajka i Koszyk + Zająca oraz tak jak zostało to zapowiedziane o 11:30 event się rozpocznie.

Mnie nie będzie, cały dzień więc - Wesołego Jajka i dobrego dropu, życzy - Kewlys.

Zakochany94#: Za pewien okres zostaną wprowadzone Katakumby, Ja nie będę nic na ten temat rozpowiadał, wkrótce się doczekacie.

Polecam serwer oraz zapraszam do gry.

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Mam tylko 1 pytanie na 4um nie odpowiedzieli wiec zadam je tutaj.

Czy patch swiateczny bedzie wspolgral z patchem extreme by kejsi(ktory podmienia txt na mapach 100+)

Zainstalowalem swiateczny ale mooby sa znow takie same.

EDIT:Mam rozumiec albo jedno albo drugie? ;)

I kolejny blad z extreme patch,grajac na nim nie widze nowych broni zbroi i bossow.

Moglby sie tym ktos zajac?

Ps:Czemu usuwacie moje posty na forum?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...