Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa strona

Hosting troszkę przyświrował :) Nie zależne od nas niestety... Już jest wszystko ok ! Zapraszamy do wspólnej zabawy na serwerze ! :) :) :)

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Kajtuś

Kiedy kończysz przerwe tech. na forum bo mi koniecznie potrzeba tam wejść ^^ ?

@@top

Polecam serwer, warto 'przynołlajfić' xD :P

Właśnie się zabrałem za porządki na forum, więc myślę że do 19:00-19:30 forum będzie już ponownie oddane do Waszego użytku :)

Pozdrawiam i zapraszam Wszystkich którzy jeszcze u nas nie zagościli do wspólnej zabawy na serwerze !

Opublikowano

Server Fajny polecam, tylko mogło by być więcej urozmaiceń :(

Ale na tym serwie właśnie o to chodzi :D Nie ma tych wszystkich dziwnych nowości które robią z metina , nie matina

i właśnie to tutaj jest piękne xD

Polecam serwer i zapraszam do Jinno

Opublikowano

Serwer spoko, tylko brakuje mi troche zmiany skillow u NPC ;/. POLECAM : D

nick w grze : witek

No nie ma ich u NPC ale spokojnie można je niedrogo kupić i bez problemu wydropić z certyfikatów które same nam do eq wpadają podczas expa na każdym lvl-u :P

@Kajtuś

Kiedy będzie forum :( ?

Opublikowano

@up

Forum już działa poprawnie :) Za chwilkę zabieram się tam za pw , zgłoszenia itd... :)

Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do wspólnej zabawy na serwerze !

Opublikowano

Witam chcialbym wrocic na serwer ale nie wiem czy warto,ile jest graczy? Wiem ze jest licznik na stronie ale on od zawsze nie dzialal poprawnie ;p

Kejsi jest jeszcze w teamie?

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

Witam chcialbym wrocic na serwer ale nie wiem czy warto,ile jest graczy? Wiem ze jest licznik na stronie ale on od zawsze nie dzialal poprawnie ;p

Polecam wrócić myśle że gra kolo 300 400 osób i rozgrywka jest ciekawa często sobie pogrywam,

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Na serwerze gra aktualnie w godzinach wieczornych 17:00-21:00/22:00 od 400-450 online .

W planach są kolejne aktualizacje i kilka inwestycji w reklamę więc możliwe że będzie jeszcze więcej ludzi :)

Nie Kejsiego nie ma już od dawna w teamie .

Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej zabawy na serwerze !

Opublikowano

Kiedyś sporo osób było teraz liczba ich spada cały czas, a szkoda...wróciłbym ale nie wiem czy sie opłaca, bo też tam troszke grałem... a co maja wprowadzić owe aktualizacje co wyzej napisales?

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Kiedyś sporo osób było teraz liczba ich spada cały czas, a szkoda...wróciłbym ale nie wiem czy sie opłaca, bo też tam troszke grałem... a co maja wprowadzić owe aktualizacje co wyzej napisales?

Chłopie latasz po Wszystkich prezentacjach w tym momencie i wypisujesz w każdej jakieś kompletne bzdury :)

Liczba online nie spada, ostatnio nawet wzrosła co mnie bardzo cieszy że po 8 miesiącach serwer jeszcze przyciąga uwagę .

A co do aktualizacji, to cierpliwości i zapraszam do śledzenia naszego forum jeśli będą się zbliżały zostaną one szczegółowo na nim opisane .

Pozdrawiam .

Opublikowano

Chłopie latasz po Wszystkich prezentacjach w tym momencie i wypisujesz w każdej jakieś kompletne bzdury :)

Liczba online nie spada, ostatnio nawet wzrosła co mnie bardzo cieszy że po 8 miesiącach serwer jeszcze przyciąga uwagę .

A co do aktualizacji, to cierpliwości i zapraszam do śledzenia naszego forum jeśli będą się zbliżały zostaną one szczegółowo na nim opisane .

Pozdrawiam .

"Spamuje" tam, gdzie grałem, a że na ten czas nie mam gdzie grać, to szukam sobie serwera i chciałbym się co nieco dowiedzieć jaki jest aktualny stan itd... ;)

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Napisze jedno serwer jest dopracowany ale trzeba ludzi utrzymać bo będzie jak z Kalimdorem...

Spokojnie, cały czas robimy wszystko aby serwer był widoczny na 'rynku' privów i będziemy starali się aby jak najdłużej tętnił on życiem :)

Pozdrawiam !

@edit

Ponadto już niebawem aktualizacje wszystkich prezentacji serwera ponieważ ta jest już troszkę nieaktualna :)

Opublikowano

mam pytanie bo nie wiem czy pobierac.. bony wchodza odrazu maxymalne?

Tak od razu wchodzą maksymalne wartości bonusów :)

Opublikowano

spoko tylko problem w tym ze pobiera mi sie 15kb /s ^^..

Client na osobnym dedyku, pewnie jakieś problemy z nim były :)

Teraz już ok leci :

mgwd.jpg

Bardzo przepraszam za problem i zapraszam na serwer :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...