Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak synu wiec zbacz na słowa i zbastuj troche puki możesz. nie lubię takich małych dupków jak ty co sie spinają, nie pisałem nawet do cb wiec z laski swojej nie kłap tym pyszcziem bo pewnie i tak jestes suchy jak stopy cejrowskiego.

No popatrzcie , jeszcze mu jajka nie obrosły porządnie , a już taki wyszczekany . Oj nie dobry Ty .

Dorwie się taki do internetu i 'Pan Świata' żałosne...

@top.

Polecam serwer !!!

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widze sporo nad tym myslaleś chłopaczyna ale mniejsza o to nie po to tu wbijam by użerać sie z jakimś gnojem z gimbazy. a tymczasem idz już spac bo rano do gimbazy nie wstaniesz. koncze z tobą dyskusje w tym temacie bo szkoda mi sił na takie suchary. co mialem napisac napisalem

Nowicjusz
Opublikowano

Kolejny raz coś nie jest robione wedle ustalonego terminu. Przesunięcie włączenia forum z godziny 22;00 dnia dzisiejszego na godzinę 11;00 dnia jutrzejszego. Jak widać NIGDY nic nie było zrobione na czas, zawsze jest jakieś opóźnienie, lub dłuższy off spowodowany błędem w pracy Administratora.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Byłem tam jednym z administratorów, jeszcze w 2012 roku na starcie. Nie mam jakichś miłych wspomnień co do reszty teamu, ale muszę przyznać, że serwer jest dopracowany. Pamiętam jeszcze poprzedniego HA, którym był Bartek Gonzo, a teraz widzę, że się trochę zmieniło. ;-)

Opublikowano

Ja nie wiem co wy wql gadacie ze serwer super i wql jak drop z metków na mapie 100 i 135 to 3x małz + do tego kryształ co 10 metków z bosów leci wielkie g same smieci , bosów jest mało nawet jak bym sam był na mapie to tak naprawde gówno dropne z certyfikatów dropi tarcze na 61 + 9 albo 8 i bojowe jakies jebane otwarłem z 150 certów i jedno dodanie 6/7 i rekawica a tak po za tym smieci typu tarcze na 61 i bojowe exp na mapie 135 jest marny i monotonny na 138 lvlu mam kolczyki epickie i raz spaliłem na ta zbr ze stalki na 90 lvl wiec biegam wq stalce zwykłej dla woja , porazka z tymi ulepszaczami jak by to poprawili mozna było by grac bo tak to to nie polecam szkoda czasu i nerwów .

Opublikowano

Drop nie koniecznie tylko na tych mapach ktore podales ;p

Mozna isc do atlantydy v1 , fajny resp bossow i spokojnie mozna sie zarobic dropiac tam ;p

@top

Serwer polecam , niby nic szczegolnego , ale cos ma w sobie . No i stabilny w koncu ma ponad pol roku jak nie wiecej .

Wbijac Jinno !!!!

dziwne bo oblatałem cała atlantyde v1 i tylko metki sa z których drop jak wyzej pisałem same małze i stalki +8 albo kryształ wiec prosił bym kogos konkretnego ina odp gdzie dropic ulepszacze na 143 lvl ?

Zadnych bosów tam nie ma

Opublikowano

Serwer bardzo ciekawy i co wazniejsze latwy ;P

Od 200 do 230 wbijemy doslownie w kilkanascie min na metinach ;P

Minusem serwera jest brak marmurow...

Serwer polecam aczkolwiek nie gram juz tutaj ;)

Opublikowano

Ja pogralem troche i skonczylem tutaj gre gdy zobaczylem jak ulepszacze dropia ;/

21 metinow 125+ i 14 bossow typu Nieb.smierc/S.Lodowa wiedzma i tylko 1 czerwone pioro i NZP..

Gdyby nie ten drop to server naprawde fajny by byl ;/

Ale i tak polece server dla weteranow :)

Pozdrawiam!

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ja pogralem troche i skonczylem tutaj gre gdy zobaczylem jak ulepszacze dropia ;/

21 metinow 125+ i 14 bossow typu Nieb.smierc/S.Lodowa wiedzma i tylko 1 czerwone pioro i NZP..

Gdyby nie ten drop to server naprawde fajny by byl ;/

Ale i tak polece server dla weteranow :)

Pozdrawiam!

Aż tak źle nie jest jak napisałeś :P

Drop nie jest taki zły z bossów, z metków tak ale nie z bossów .

Wszystko do ogarnięcia :)

Polecam i zapraszam na serwer ! Warto 'ponołlajfić' xD Tym bardziej że serwer stabilny i gra dość sporo ludzi .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...