Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Działa wam może server? Bo nie mogę się zalogować, ;/

Działa wam? ku..a co oni znowu robią ;D Nic nie poinformuja Anie ME Ani BE..

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer działa bez przerwy bez zarzutów a jeśli jest jakaś przerwa techniczna to admin informuje z 15-30min wcześniej o tym i taka przerwa trwa max 15min .

Polecam serwer !!!!!

PS. Serwer działa bez żadnej przerwy technicznej od czwartku chyba więc może masz coś z clientem :P

Opublikowano

Mozna wiedziec co bedzie zawieral ten change log 13? Miejmy nadzieje,ze nie nowe itemy bo ich jest az nadto.

Ekwipunku na razie jeszcze nie będzie, więc spokojnie.

Zostało jeszcze naprawić jedną rzecz, później Mateusz wszystko sprawdzi, doda coś od siebie i wprowadzi na serwer.

Serwer działa, nie było żadnych przerw.

Byłem na chwilę wcześniej i działa bez zarzutów, na forum także nie pojawiły się żadne zgłoszenia: "Dlaczego off?", "Nie mogę się połączyć" etc, a następuje to zawsze, nawet gdy Mateusz informuje o tym co chwilę w ogłoszeniach " O godzinie xx:xx odbędzie się Przerwa Techniczna, potrwa 10-15min!" po 10 razy na minutę. <_<

Polecam i Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Fajnie,ze na serwerze cos sie dzieje.Wczesniej wspominales cos o katakumbach,wiec domyslam sie,ze wkoncu beda dodane. Zawitam do was za kilka dni,poniewaz mam problemy z internetem,czekam na nowa umowe.Serwer polecam :)

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

NIE POLECAM. GRAŁEM NA STARCIE. na pocz wszystko pięknie, w prezentacji nawalone wszystkiego tyle że aż gały wylatywały,a jak odpalili serwa okazało się zę wiekszej połowy nie ma. NIE POLECAM.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

NIE POLECAM. GRAŁEM NA STARCIE. na pocz wszystko pięknie, w prezentacji nawalone wszystkiego tyle że aż gały wylatywały,a jak odpalili serwa okazało się zę wiekszej połowy nie ma. NIE POLECAM.

Mylisz się i to dość poważnie :) Również grałem tutaj na samym starcie (zresztą gram do dzisiaj), i wszystko co było podane w zapowiedzi było na serwerze podczas jego startu,

wystartował bez opóźnienia żadnego, bez problemów najmniejszych . Zresztą stare dzieje, a od samego startu serwer strasznie się zmienił, był dobry a teraz jest jeszcze lepszy po kilku aktualizacjach, dodatkowo serwer ma już 10 miesięcy więc jednak jest dobry skoro tyle czasu przetrwał i nadal ludzi gra mnóstwo !

Polecam, jest to bardzo dobry serwer easy i pomimo tego że stoi już bardzo długo i jest stary można wbić teraz, zacząć grę od zera i wiele osiągnąć !

Opublikowano

Yonii,moglbys napisac co dokladnie masz na mysli? Wszystko z prezentacji jest na serwerze wiec nie rozumiem twojej wypowiedzi.Serwer z kazdym dniem sie rozwija-widac nowych graczy.I to jest piekne ze 10miesieczny serwer wciaz przyciaga uwage.

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

a mi tam się serwer nie podoba grałem wbiłem 225 i mam dość są 3 klasy wymaxowane a reszta jest cięka wiec wole Legionmt2.pl serdecznie zapraszam na niego

signatura.png

Opublikowano

Up@ Reklamowanie innych serwerow w tej prezentacji nie jest dobrym pomyslem.Wyslalem juz raport:-) Kazdy ma prawo do wlasnego zdania,wiec rozumiem Ciebie ale reklamy Ci nie "popuszcze". Serwer oczywiscie polecam :-)

Opublikowano

Fajnie,ze na serwerze cos sie dzieje.Wczesniej wspominales cos o katakumbach,wiec domyslam sie,ze wkoncu beda dodane. Zawitam do was za kilka dni,poniewaz mam problemy z internetem,czekam na nowa umowe.Serwer polecam :)

Nie będę mówił bez pewności co będzie wprowadzone od strony Mateusza z tego co się orientuję to będą katakumby, ale tymczasowo nie zostaną udostępnione dla graczy, przejdą swoje testy, zostaną dopisane wszelkie questy, powykrywane bugi i strzelam, że po tym już będzie dostępne dla wszystkich.

Ogólnie to wydaje mi się, że Change Log 13 jest za mały, więc muszę poszukać czegoś ciekawego, by chociaż w połowie dorównało Change Log'owi 12.

Wszystko co było i jest napisane znajdowało oraz znajduje się na serwerze, nie mam nic przeciwko opinii nie polecającej, ale musiałeś pomylić serwery, lub coś w ciągu 10 miesięcy Ci się pomieszało.

a mi tam się serwer nie podoba grałem wbiłem 225 i mam dość są 3 klasy wymaxowane a reszta jest cięka wiec wole Legionmt2.pl serdecznie zapraszam na niego

To, że Szaman jest niezbyt mocną postacią, nie oznacza, że pozostałe klasy są "wymaxowane", może Mental jest nadzwyczaj silną profesją, ale nie raz widzę, jak inne klasy i profesje, dają sobie z nim radę.

Powodzenia w dalszej grze na wymienionym przez Ciebie serwerze. ;)

Polecam i Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

3Razy czytalem post usera Sibeliss i dopiero za czwartym zrozumialem.Zmylilo mnie slowo "cieka".Moim zdaniem klasy sa zrownowazone.Owszem mental ma spore dmg ale zbm nie ma najmniejszych szans.Gram tutaj smokiem i w pojedynkach niezle sobie radze:) a serwer oczywiscie polecam.

Opublikowano

Witam - czy szanowny team nie mógłby się zabrać za poprawę strony, odrzuca na kilometr widząc takie niechlujstwo nie zacheciło mnie to do powrotu - nawet gdybym chciał zapomniałem loginu i hasła do szamanki a miałem tam w depo ulepszacze ( nie działa przypomnienie hasła ). Jeszcze jedna sprawa ze był jakiś przekręt z bronią na 140 lev ( chyba nie pomyliłem serverów ).

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Witam - czy szanowny team nie mógłby się zabrać za poprawę strony, odrzuca na kilometr widząc takie niechlujstwo nie zacheciło mnie to do powrotu - nawet gdybym chciał zapomniałem loginu i hasła do szamanki a miałem tam w depo ulepszacze ( nie działa przypomnienie hasła ). Jeszcze jedna sprawa ze był jakiś przekręt z bronią na 140 lev ( chyba nie pomyliłem serverów ).

Kupno strony to są koszty, a serwer nie zarabia na tyle, by kupić stronę i jeszcze opłacić wszystko. ;)

Nie wiem co Ciebie tak odrzuca, że widzisz "niechlujstwo", pierwsza strona szczerze była gorsza od tej, z tego co widzę Mateusz usunął nawet licznik online, ponieważ nie działa. [Nie wiem czy chwilowo, czy na dłużej]

Mateusz zgłosił do hostingu, że jest uszkodzona funkcja php "mail()", ale coś im się nie chce tego naprawiać.

Opisz wymieniony przez siebie "przekręt" najlepiej do mnie na PW, by uniknąć ostrzeżenia za spam, ponieważ nie przypominam sobie, aby cokolwiek takiego się wydarzyło, po samym wpisie o broni 140lvl. (Taka broń chyba nie istnieje)

Polecam i Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Co do strony musze sie zgodzic-szalu nie ma.Bron na 140 lv nie wystepuje na serwerze.Pozdrawiam i polecam.

Opublikowano

Kupno strony to są koszty, a serwer nie zarabia na tyle, by kupić stronę i jeszcze opłacić wszystko. ;)

Nie wiem co Ciebie tak odrzuca, że widzisz "niechlujstwo", pierwsza strona szczerze była gorsza od tej, z tego co widzę Mateusz usunął nawet licznik online, ponieważ nie działa. [Nie wiem czy chwilowo, czy na dłużej]

Mateusz zgłosił do hostingu, że jest uszkodzona funkcja php "mail()", ale coś im się nie chce tego naprawiać.

Opisz wymieniony przez siebie "przekręt" najlepiej do mnie na PW, by uniknąć ostrzeżenia za spam, ponieważ nie przypominam sobie, aby cokolwiek takiego się wydarzyło, po samym wpisie o broni 140lvl. (Taka broń chyba nie istnieje)

Polecam i Pozdrawiam.

Dziękuję za szybką odpowiedz. Tak jak pisałem wcześniej możliwe ze pomyliłem servery, bo przecież są takie podobne do siebie ( 2 sprawa nie grałem już spory kawał czasu ) Teraz czas na przypomnienie sobie jakie to było hasło i login do szamanki :D

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

2Up nie mozna tutaj wysylac linkow do forum.Znajdziesz latke na forum cameriona w dziale download z 26.01 2013r. PS jezeli grasz na podmienionych txt moobow(patch extreme by kejsi) to nie bedziesz widzial nowego ekwipunku i niektorych bossow.Polecam serwer i zapraszam do jinno.

Opublikowano

Niedlugo pojawi sie update ktory jeszcze bardziej umili rozrywke.Zachecam do wypowiadania sie w tym temacie.(Co wam sie nie podoba/co byscie zmienili) Administracja jest otwarta na propozycje.Polecam i zapraszam osoby ktore jeszcze tutaj nie graly:)

Opublikowano

Lepiej niech użytkownicy nie wypowiadają się w temacie, co powinno być zmienione, ponieważ mogą dostać ostrzeżenie za formę spamu, od tego jest forum serwera, które tymczasowo (od 2 dni) ma przerwę techniczną.

W sumie to tak, Change Log będzie "wkrótce", ale lepiej nie obiecywać gruszek na wierzbie, zawsze coś może wypaść nie tak i się 'trochę' opóźni.

Ja już wysłałem wszystkie pliki do Mateusza, od poranka tej Środy zaczął dodawać coś od siebie, trochę zawiodłem się na jednym jego pomyśle, ale Ja na to wpływu nie mam. ^_^

Polecam i Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Ostro nie polecam. Dostałem bana za to że miałem broń i zbroje na OX'ie...

Czy to jest normalne? Game admin to jakieś dziecko, które nie potrafi zrozumieć, że nie utrudnię nikomu gry nosząc zbroję i broń.

Jeżeli moja blokada nie zostanie zniesiona - sprawa trafi na policję, bo wydałem 350 złotych na itemshop'a ;]

Także adminie - jeśli to czytasz bo zależy Ci na serwerze, to radzę się sprężyć bo:

W przypadku przywłaszczenia mienia o wartości przekraczającej kwotę 250 zł kary są znacznie surowsze, gdyż wyznaczają je przepisy kodeksu karnego. Za przywłaszczenie mienia grożą nam następujące kary:
-
kara pozbawiania wolności na okres do 3 lat - za przywłaszczenie rzeczy
ruchomej lub prawa majątkowego o wartości większej niż 250 zł (2)

- kara pozbawienia wolności od 3 miesięcy do 5 lat - grozi za przywłaszczenie (...)

A tutaj padło przywłaszczenie rzeczy świadczonej drogą elektroniczną oraz bezpodstawna blokada dostępu do zakupionych usług.

Spręż się lepiej i usuń tego bana ;]

2798345445.png

Opublikowano

Stefcio1145#: Nikt Cię nie zmuszał do wydawania pieniędzy na grę, wątpię by policja kiwnęła palcem w sprawie prywatnego serwera.

Po pierwsze to takie blokady nie są nakładane na zawsze, a nawet nie wiem czy są nakładane za zbroję i broń założoną na OXie, więc zastanów się, czy nie zrobiłeś niczego innego, następnie napisz Apelację na forum, gdy będzie włączone.

Raport za zastraszanie, takie rzeczy prywatnie załatwiaj, nie publicznie.

Nawet jeśli Mateusz wejdzie, to jest medium i Twoją nazwę postaci zna?, czy może jakiś hejt byle zniechęcić nowych graczy?

Serwer Polecam i Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Przecież gram od 1 dnia a już dostałem bana? Wyszedłem z OX'a na którym miałem założoną broń i zbroję i po chwili 'twoje konto nie może być użyte'.

Policja kiwnie palcem, jeżeli właściciel ukończył 17 lat także tutaj prawo jest po mojej stronie.

NIE POLECAM - DZIADOSTWO.

Bany za nic!

Nazwa postaci: JoaoLuis.

2798345445.png

Opublikowano

@up
Czytając Twoje 2 powyższe posty ubawiłem się po pachy ;D
Dokładnie pamiętam Twój spam i nawet mam ss-a zrobionego bo miało lecieć na Ciebie zgłoszenie na forum za spam i obrazę .
Podejrzewam że dostałeś blokadę konta na 3 dni bo takowa na serwerze za takie coś obowiązuje .

I najbardziej rozbawiło mnie to że wydałeś ponoć ponad 350zł na jak to ująłeś ''DZIADOSTWO'' ;D

A policją nie strasz bo nikt się takiego czegoś tutaj nie wystraszy zapewne .

Serwer polecam i tak właśnie tak ! trzeba tępić i banować takich ludzi jak Pan powyżej, a Metin2 znów odzyska swój sens xD

PS.

I skoro Administrator jest dzieckiem bo obdarował Cię w pełni zasłużonym banem to kim ty jesteś ?
Pisząc w grze, rzeczy typu : Admin to ch**, niedorozwój , włączaj kur** szybciej tego OX-a itd. itd....
Tak Ty jesteś na prawdę dorosłym człowiekiem i udowodniłeś to ;D Gratulacje i mam nadzieję że Twój ban nie zostanie zniesiony ;*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...