Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kajtuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kajtuś

Powiedz mi co z tymi pieczonymi rybkami :D Będziesz je wprowadzał do dropu czy w jakiś inny sposób na serwerze ?

Przydało by się bo lipa łowić, nie chce się xD

Serwer godny polecenia!

Do tygodnia odbędzie się mała aktualizacja i podczas niej w jakiś sposób wprowadzę na serwer te rybki :)

Pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 758
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do tygodnia odbędzie się mała aktualizacja i podczas niej w jakiś sposób wprowadzę na serwer te rybki :)

Pozdrawiam :)

Dzięki wielkie za odpowiedz a rybki proponuję do jakiejś szkaty i jej drop z metinów i bossów :P

To będzie chyba najlepsze rozwiazanie

Polecam serwer i zapraszam all do Jinno !

Opublikowano

ściągam clienta i zaczynam grać mam nadzieje że chociaż tu dropią ulepszacze na eq : P

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

@ref

:) :) :) :) :)

jKoBX.png

Jako że od ostatniego konkursu na GP serwera trochę się na nim zmieniło...

Ogłaszamy Konkurs Gameplay z serwera Camerion!

Aby wziąć udział w konkursie, należy nagrać ciekawy filmik przedstawiający nasz serwer.

Video klip może trwać maksymalnie 15min , a minimalnie 5min.

Prace muszą być umieszczone w serwisie YouTube.

Każdy może przygotować dowolną ilość filmów.

Mile widziana jakość HD, a także oprawa muzyczna lub głosowa.

Na filmiku musi być umieszczona nazwa serwera.

Film nie może być nakręcony wcześniej.

Musi być przygotowany specjalnie na konkurs.

W opisie filmu należy podać :

---> Nazwę Serwera

---> Link do strony głównej serwera

---> Link do downloadu clienta

---> Link do rankingu postaci

---> Link do forum serwera

Zgłoszenia należy przesyłać zgodnie z podanym wzorem, w przeciwnym razie zostaną automatycznie odrzucone.

Zgłoszenia zgodne z poniższym wzorem należy przesyłać na naszym forum w temacie [Konkurs]--->[GamePlay]

Nick postaci z gry:

Nick na forum:

Link do filmiku:

Prace wysyłamy do 2013-03-20 godziny 24:00

Wyniki zostaną ogłoszone do 2013-03-21, do godziny 20:00

1 miejsce:

- Ranga na forum [Filmowiec]

- 25 000SM

2 miejsce:

- 20 000SM

3 miejsce:

- 15 000SM

4 miejsce:

- 10 000SM

5 miejsce:

- 7 000SM

6 miejsce:

- 5 000SM

WYRÓŻNIENIA:

2500SM

Zapraszam Wszystkich do wzięcia udziału w konkursie jak i do wspólnej zabawy na serwerze !!!

Opublikowano

Serwer dobry ale wymaga kilku poprawek.

Zbyt ciezko jest zdobyc eq jak na easy oczywiscie

Co do expa nie mam zastrzezen

Moglibyscie wprowadzic do dropu z moobow dodatkowe skrzynie z ktorych dropia ulepszacze(np w kazdy weekend)

Wiem ze sa certyfikaty ale z nich jest za maly % na ulepszacz....

Pozdrawiam Cie Mateusz i zycze dalszych sukcesow zwiazanych z serwerem

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Serwer dobry ale wymaga kilku poprawek.

Zbyt ciezko jest zdobyc eq jak na easy oczywiscie

Co do expa nie mam zastrzezen

Moglibyscie wprowadzic do dropu z moobow dodatkowe skrzynie z ktorych dropia ulepszacze(np w kazdy weekend)

Wiem ze sa certyfikaty ale z nich jest za maly % na ulepszacz....

Pozdrawiam Cie Mateusz i zycze dalszych sukcesow zwiazanych z serwerem

Na dniach odbędzie się mała aktualizacja i po niej już nie będzie problemów z ulepszaczami na te niższe lvl-e,

aczkolwiek i teraz nie ma tragedii bo wszystko do ogarnięcia :P

Dziękuję za zwrócenie uwagi i pozdrawiam bardzo serdecznie :)

Opublikowano

Na dniach odbędzie się mała aktualizacja i po niej już nie będzie problemów z ulepszaczami na te niższe lvl-e,

aczkolwiek i teraz nie ma tragedii bo wszystko do ogarnięcia :P

Dziękuję za zwrócenie uwagi i pozdrawiam bardzo serdecznie :)

I co z tą aktualizacja?

do 150 lvla nie wydropilem ani 1 ulepszacza po za perlami ;P

Moglibyscie wprowadzic drop szkatulek blasku ksiezyca z moobow i dodac do nich drop ulepszaczy bo na chwile obecna mozna ja zdobyc tylko z ox a dropi z niej tylko pd

Taka szkatulka moglaby dropic tylko w weekend zeby nie bylo za latwo

Aaa i jeszcze jedno wprowadzcie na mapach 100+ ograniczenie lvlowe.Tj na mape 165+ dostep maja zablokowane lvle powyzej 200+,poniewaz biją na wolnym,ksuja bossy az zal patrzec jak 250 lvl odbijaja spoty 100 lvlom

Mam nadzieje ze zrozumialeś

Pamietaj to tylko propozycje

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

I co z tą aktualizacja?

do 150 lvla nie wydropilem ani 1 ulepszacza po za perlami ;P

Moglibyscie wprowadzic drop szkatulek blasku ksiezyca z moobow i dodac do nich drop ulepszaczy bo na chwile obecna mozna ja zdobyc tylko z ox a dropi z niej tylko pd

Taka szkatulka moglaby dropic tylko w weekend zeby nie bylo za latwo

Aaa i jeszcze jedno wprowadzcie na mapach 100+ ograniczenie lvlowe.Tj na mape 165+ dostep maja zablokowane lvle powyzej 200+,poniewaz biją na wolnym,ksuja bossy az zal patrzec jak 250 lvl odbijaja spoty 100 lvlom

Mam nadzieje ze zrozumialeś

Pamietaj to tylko propozycje

Słyszałem o jakiejś przerwie że ma się odbyć w weekend w nocy albo zaraz po weekendzie ale nie jest to 100% info xD

Ale spokojnie Kajtuś/Mateusz jak coś mówi to zawsze to robi tylko czasem się mu schodzi, jak wiadomo też ma życie prywatne :)

Co do dropu to hmmm... ja nie miałem problemu z tym na niższym lvl-u, obczaj forum, znajdź jakiś poradnik z dropem i poluj na odpowiednie bossy.

jak masz czas to najlepiej z rana wbić albo późnym wieczorem kiedy już mniej ludzi na serwie, godzinka czy dwie i dorobiony jesteś :P

Polecam serwer, ma coś w sobie, można powiedzieć że dopracowany, ludzi online w miarę, administrator też niczego sobie (czasem rzadziej bywa na serwie ale zawsze można się z nim jakoś dogadać i załatwić każdą sprawę, po prostu nie olewa ludzi !) a co najważniejsze w dzisiejszych czasach jest stabilny .

@edit

I ludzie nie patrzcie na to że serwer jest stary bo na prawdę warto zagrać, każda jedna osoba zaczynająca teraz grę spokojnie może wiele osiągnąć i bez problemy żadnego konkurować z graczami którzy grają choćby od samego startu !

Opublikowano

Co do dropu to hmmm... ja nie miałem problemu z tym na niższym lvl-u, obczaj forum, znajdź jakiś poradnik z dropem i poluj na odpowiednie bossy.

jak masz czas to najlepiej z rana wbić albo późnym wieczorem kiedy już mniej ludzi na serwie, godzinka czy dwie i dorobiony jesteś :P

Mógłbyś dać linka ? bo nic takiego nie znalazłem, też chętnie bym poczytał gdzie jaki boss występuje :). Dopiero grać zaczynam ;)

01-ZEAxGO.gif
Opublikowano

Mógłbyś dać linka ? bo nic takiego nie znalazłem, też chętnie bym poczytał gdzie jaki boss występuje :). Dopiero grać zaczynam ;)

Na pw podesłałem Ci 2 linki odpowiednie :P

Opublikowano

Jeśli zaczynasz to proponuję pobiegać za bossami w Atlantydzie V1 i na mapie 100+/Lodowe Miasto bodajże . I tak jak ktoś wyżej napisał lepiej polatać z rana lub wieczorkiem jak mało ludzi już na serwie .

Polecam serwerek i zapraszam do Jinno

Opublikowano

Z pewnoscia jeden z lepszych serwerow 4fun jak nie najlepszy.

Fakt wymaga kilku poprawek ale i bez nich gra sie wysmienicie

Jezeli jestes znudzony"kreceniem" eq i expieniem nocami aby cos osiagnac to ten serwer jest wlasnie dla Ciebie

Camerion stoi juz okolo 9 miesiecy,jest bardzo stabilnym serwerem.

Najlepsze jest jednak to ze w kazdym momencie mozna zaczac i w kilka dni-tygodni mozna rywalizowac z najlepszymi.

Tak jak pisalem bony wchodza max,exp nie jest ciezki na weekend zostaly zwiekszone raty wiec jest to idealny moment na rozpoczecie gry.

Moja propozycja:

Jako ze yangi nie maja duzej wartosci,mozna by dodac dungeon z bossami za ktory placimy np 1kkk+

Pozdrawiam i zapraszam na serwer

Opublikowano

Dokładnie, dajcie jakiegoś Dungeona, ale też żeby nie był super łatwy jak te mapy 100+! I możliwość kucia epików w dt np 40% szansy !

01-ZEAxGO.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...