Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP3]LCGenericName02

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 984
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Hejo !

Dziala ten server ? Da sie tu grac ?

Działa caly czas + warto grać bo łatwo się dorobić i miła zabawa jeżeli ma sie umiejetnosci ;p

ubh6c.png
Opublikowano

Ok wlasnie sciagnalem klienta i stworzylem cienia

Gdzie tutaj expiac na tych "poczatkowych " lv tzw. 100 ?

Do 175 robisz questy. Tomb, Egeha. Później Nairat, Mooraska, Tarian. :) A później expisz w więzieniu.

Opublikowano

Siema mysle tu zagrac ale nie gralem w ta gre zbyt dugo i nie lapie oco chodzi w niej dokladnie i chcialem zapytac czy jest jakies spolszczenie do niej.

Opublikowano

eh serw fajny ale nie gram juz bo niewiem co trzeba bic ani gdzie to bic i znalezc bo nie znam jezyka

Nie poddawaj się. Ogarnij sobie czat i pisz nie wierze, że jakiś polak Ci nie pomorze. Chyba, że chcesz iść na global , ale tam trzeba mieć wielkie chęci i poświęcić dużo czasu by coś osiągnąć. Jedyny plus to brak bariery językowej.

Gdyby mi nie zbanowali konta to bym CI pomógł do 187 się dobić i wyuczyć co i jak. Musze sam od 0 zacząć i nie mam czasu na grę poza tym. Pisz tutaj jak będę mógł to Ci pomogę.

ubh6c.png
Opublikowano

xD xD xD xD

@kiedy mcs?

+1 4u

mcs co sobote ^_^

Kolejne mądre pytania o rzeczy i sprawy oczywiste będą karane warnami.

/Miyoshi.

ubh6c.png
Opublikowano

Nie poddawaj się. Ogarnij sobie czat i pisz nie wierze, że jakiś polak Ci nie pomorze. Chyba, że chcesz iść na global , ale tam trzeba mieć wielkie chęci i poświęcić dużo czasu by coś osiągnąć. Jedyny plus to brak bariery językowej.

Gdyby mi nie zbanowali konta to bym CI pomógł do 187 się dobić i wyuczyć co i jak. Musze sam od 0 zacząć i nie mam czasu na grę poza tym. Pisz tutaj jak będę mógł to Ci pomogę.

Gdyby nie zbanowali... Beka xDxDxD

@Gdzie znajde bossa Tarianu? xD

damian000514sig.png

PhoenixArmy

Power, Strength, Sociality!

Opublikowano

Gdyby nie zbanowali... Beka xDxDxD

@Gdzie znajde bossa Tarianu? xD

Beka to może być z Ciebie ^_^

ubh6c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...