Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot ma dwia powazne problemy, po piewsze nie radzi sobie z przeszkodami na mapie (blokady dróg), po drugie po pelnym inwentarzu wraca do miasta aby zrobic miejsce i sprzedac itemy, o po powrocie to co lezy na ziemi nie podnosi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Te same pluginy co wcześniej tylko że nowsze poprawione wersje , jeżeli ktoś ma problemy z wcześniejszymi , może spróbować tych , jeśli nie można zostać przy starych

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Alkalizer z 1 strony działa mi świetnie tylko trzeba mieć tą Rutynę GilesBlankCombatRoutine oprócz niej Belphegor i Generic

po start w bocie zaznaczacie Giles Plugin .

Alkalizera startujemy w 3 akcje zadanie Zabij Azmodana.

GilesBlankCombatRoutine.rar

Opublikowano

Wydaje mi się, że wszystko zrobiłem dobrze a i tak mi demonbuddy nie działa, wyskakuje mi w okienku coś takiego:

[09:36:28.236 N] Demonbuddy v1.0.1236.294 started

[09:36:29.389 N] Logging in...

[09:36:29.963 N] Error attaching to Diablo III, Reason:System.IO.FileNotFoundException: Nie można załadować pliku lub zestawu 'RemoteASMNative, Version=1.0.1236.294, Culture=neutral, PublicKeyToken=69e1d2cac8e6ae34' lub jednej z jego zależności. Nie można odnaleźć określonego pliku.

Nazwa pliku: 'RemoteASMNative, Version=1.0.1236.294, Culture=neutral, PublicKeyToken=69e1d2cac8e6ae34'

w Zeta.MemoryManagement.ExternalProcessReader.()

w Zeta.MemoryManagement.ExternalProcessReader..ctor(Process proc)

w Zeta.ZetaDia.TryInitialize(Process proc, String& reason)

OSTRZEŻENIE: rejestrowanie informacji o powiązaniach zestawów jest wyłączone.

Aby włączyć rejestrowanie błędów powiązań zestawów, ustaw wartość rejestru [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) równą 1.

Uwaga: z włączeniem rejestrowania błędów powiązań zestawów wiąże się pewien spadek wydajności.

Aby wyłączyć tę funkcję, usuń wartość rejestru [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].

Opublikowano

A ja mam taki problem wczoraj bocik latał około 8-10 godzin wbił 2 paragony.

Dzisiaj wstaje rano mówie niech lata od rana a tu bot nie atakuje potworów ;/ mowie może zresetuje kompa i pomoże jednak nie ma ktoś jakis pomysł?

Opublikowano

Przywróć domyślne ustawienia bota. Może coś zmieniłeś i zbugowało go.

Też tak czasem mam.

@Tibo

Rób wszystko DOKŁADNIE tak jak jest napisane w 1. poście.

Masz .NetFramework 4 ?? I te inne pierdoły co wrzucał kolega w 1. poście do instalacji ?

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Połączyłem AlkRun i Big_Red teraz run trwa dłużej o Alk_Run

daje w załączniku.

edit

Zapomniałem napisać ze odpalamy plikiem _Start_Core i postać ma się znajdować w 3 akcje inferno zadanie zabij azmodana

poza tym po wybraniu pluginu i naciśnięciu Start w następnym okienku wybieramy Gilesplugin i to na tyle.

alkogbigred.rar

Opublikowano

@UP

Wszystko fajnie ale blokuje mi się po przejściu 1 etapu - bodajże Wieża Potępionych 2 (na schodach łazi góra dól cały czas).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Przywróć domyślne ustawienia bota. Może coś zmieniłeś i zbugowało go.

Też tak czasem mam.

@Tibo

Rób wszystko DOKŁADNIE tak jak jest napisane w 1. poście.

Masz .NetFramework 4 ?? I te inne pierdoły co wrzucał kolega w 1. poście do instalacji ?

Zainstalowałem tak jak jest napisane w 1 poście, ale jak włącze demonbuddy to nawet nie mogę przejść do zakładki Plugins :/ jakieś pomysły ?

Opublikowano

1. Włączasz grę.

2. Ustawiasz ją na 800x600 (!!)

3. Włączasz bota.

Tak robisz ??

Bo też miałem problemy z botem ale okazało się że mam minimalnie większe okno (nie zminimalizowałem do końca).

Opublikowano

Zapomniałem napisać ze odpalamy plikiem _Start_Core i postać ma się znajdować w 3 akcje inferno zadanie zabij azmodana

poza tym po wybraniu pluginu i naciśnięciu Start w następnym okienku wybieramy Gilesplugin i to na tyle.

Opublikowano

[13:30:24.461 N] Failed to load profile: <' to nieoczekiwany token. Oczekiwany token to '>'. wiersz 77, pozycja 3.

mam dokładnie to samo ; )

Opublikowano

Ja sie zglubilem na samym poczatku jak odpalam demonbuddy i flashuje mi . Nie mam pojecia co dalej .

sygnaqa.png

Zrobie strone pod serwer minecraft.

Zrobie Avatar.

Zrobie Sygne .

Opublikowano

MAm taki problem, robie wszystko według instrukcji i prosze

Error attaching to Diablo III, Reason:System.Exception: Could not setup Executor; unknown func passed to hook
at Zeta.MemoryManagement.Executor.()
at Zeta.MemoryManagement.Executor..ctor(ExternalProcessReader memory, IntPtr endscene)
at Zeta.MemoryManagement.ExternalProcessReader..ctor(Process proc)
at Zeta.ZetaDia.TryInitialize(Process proc, String& reason)

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

MAm taki problem, robie wszystko według instrukcji i prosze

Error attaching to Diablo III, Reason:System.Exception: Could not setup Executor; unknown func passed to hook
at Zeta.MemoryManagement.Executor..ctor(ExternalProcessReader memory, IntPtr endscene)
at Zeta.MemoryManagement.ExternalProcessReader..ctor(Process proc)
at Zeta.ZetaDia.TryInitialize(Process proc, String& reason)

NIestety nie robisz według instrukcji ,,,, jakbyś czytał dokładnie to wiedziałbyś , że masz zainstalować wymagane oprogramowanie , w Twoich przypadku brakuje Ci Demonbuddy dependency installer , który znajduje sie w folderze Help(w głównym katalogu bota)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

NIestety nie robisz według instrukcji ,,,, jakbyś czytał dokładnie to wiedziałbyś , że masz zainstalować wymagane oprogramowanie , w Twoich przypadku brakuje Ci Demonbuddy dependency installer , który znajduje sie w folderze Help(w głównym katalogu bota)

Właśnie o to chodzi że wszystko mam po wgrywane i nic

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

U mnie jest taki problem, napisałes żeby wejść w Help i uruchomić "Demonbuddy dependency installer.exe". Zauważyłem że za każdym razem jak to odpalam, ściąga mi microsoft c++ x 84, reszte pokazuje że mam zainstalowaną, tylko ciągle to jedno mi ściąga za każdym razem i instaluje w czym problem ?

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...