Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uruchamiam jako admin jedno i drugie, i bez admina tez probowalem to samo, okienko z diablo po zalogowaniu zostaje a bota sie chowa, tzn jakby flash poszedl ale okna nie ma

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

uruchamiam jako admin jedno i drugie, i bez admina tez probowalem to samo, okienko z diablo po zalogowaniu zostaje a bota sie chowa, tzn jakby flash poszedl ale okna nie ma

dokladnie mam taka sama sytuacje, a patchowales bota po podmianie plikow? bo ja tak, moze tu cos zle zrobilismy

Opublikowano

tak patchowalem , sprawdzam czy mam frameworka 4 moze tu cos nie tak ale jest ok wszystko, najlepiej jak by ktos wrzucil link to bota z folderem dzialajacych juz wszystkich plikow i podmianie

Opublikowano

To ja czekam na tą gotową paczkę bo mi nie działa =/

Robię dokładnie tak jak piszecie i niby wszystko OK ale okno znika po naciśnięciu Login.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Mi dalej to samo się dzieje. Rónież zaczekam na gotową paczke

Opublikowano

mi lata, niby patchnąłem ale wywalilo ze jest nowsza wersja, pobralo patchnąłem jeszcze raz i smiga tylko gdzie to zloto mozna ustawic i te skrzynki

jaki jest najlepszy profil na xp?

Opublikowano

Hmm ... teraz niby ruszyło ale mam taki komunikat:

[14:33:27.019 N] Demonbuddy v1.0.1236.294 started

[14:33:28.086 N] Logging in...

[14:33:28.512 N] Attached to Diablo III with pid: 4820

[14:33:28.516 N] Flashing window

i nic się nie dzieje.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Gotowa paczka!

Link: http://speedy.sh/uaj...d-ziom00753.rar

Skan: https://www.virustot...sis/1356183271/

Jeden z anty-v. wykrył trojana, niestety nie potrafię sprecyzować co za niego odpowiada ponieważ mój avast jest ślepy i nie potrafi tego wykryć, pobieracie na własną odpowiedzialność

Po pobraniu, wypakowujemy, wchodzimy w buddy 2.1+ i robimy tak samo jak piszę Marcin w pierwszym poście po czym odpalamy i gramy!

Wszelkie pytania proszę pisać tutaj!

Opublikowano

Ja to włączam i cały czas się wyłącza po kliknięciu na login ;/

Opublikowano

@ Izzyzz

Musisz najpierw przed uruchomieniem zpatchować używając Demonbuddy_13644.

Opublikowano

marcin gdzie w bocie ustawic by nie otwieral skrzyneki i nie rozwalał kokonow itp? i mam pytanie gdy bot juz zrobi big trase to wchodzi do menu i czeka a w profilu bota w okienku pojawia sie ponownie przycisk START, czy po ustalonej w pluginie ilosci minut tak jak w poradniku mam ustawione rozpocznie run robic od początku? i jaki profil wybrac by nastawic sie na xp a nie farme?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...