Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pisałem wczesniej czy istnieje profil ktory expilby nowa postac od 1 do 60lvla przeszukalem forum deamonbuddy i niestety nic nie znalazlem :/ czy mógłby ktoś pomoc?

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi pomogła reinstalacja gry , oraz ustawienia takie jak podawałem wyżej , z tym że ilość klatek w tle dałem 40 a nie 8 ,,,,

ustaJPG_xwrexnx.JPG

pauze mam ustawioną tak jak w 1 poście

Czyli po reinstalacji, nie wyskakuje Ci już błąd i nie zamyka D3 z możliwością wysyłki raportu do Blizzarda ? pomogło tak ?

Opublikowano

pisałem wczesniej czy istnieje profil ktory expilby nowa postac od 1 do 60lvla przeszukalem forum deamonbuddy i niestety nic nie znalazlem :/ czy mógłby ktoś pomoc?

Podpisuje się do pytania kolegi

Cytaty roku.^^

pojebany ten ich jenzyk ja bym sie jego chyba nie naluczyl
By Nabijacz xD

mam tam na boku 60% a wie ktos co bendzie jak bendzie 100% bo jakos mi szypko rosnie i niewiem czy to dobrze czy nanic to lvl rosnie czy jak ??

31515.gif

13891.jpg

31454.gif

Pomagam tylko na PW!

Usuwam wszystkie wiadomości nie związane z pomocą z mojej strony

Pozdrawiam. Cro$s

Opublikowano

Witam.

Mam problem z gra, nie chce sie ona uruchomic. Gdy klikam na ikonke Diablo 3 wyskakuje mi okienko z napisem: "updating blizzard launcher..". Sam launcher nawet sie nie uruchamia. Zostawialem to wlaczone nawet na pare godzin i nic, pasek postepu stoi na 2/3 caly czas i nic sie nie dzieje. Moze ktos spotkal sie z takim problemem i wie jak go rozwiazac? Czy moze to byc spowodowane tym ze uzywalem bota? Czy da sie jakos uruchomic gre bezposrednio zeby w ogole ominac launcher?

Tak to wyglada:

11tofut.png

Opublikowano

Witam.

Mam problem z gra, nie chce sie ona uruchomic. Gdy klikam na ikonke Diablo 3 wyskakuje mi okienko z napisem: "updating blizzard launcher..". Sam launcher nawet sie nie uruchamia. Zostawialem to wlaczone nawet na pare godzin i nic, pasek postepu stoi na 2/3 caly czas i nic sie nie dzieje. Moze ktos spotkal sie z takim problemem i wie jak go rozwiazac? Czy moze to byc spowodowane tym ze uzywalem bota? Czy da sie jakos uruchomic gre bezposrednio zeby w ogole ominac launcher?

Tak to wyglada:

11tofut.png

Spróbuj zreinstallować Diablo. Ew. launchera blokuje zapora/antywirus. Wyłącz je i wtedy spróbuj.

y5r5.png

Opublikowano

Spróbuj zreinstallować Diablo. Ew. launchera blokuje zapora/antywirus. Wyłącz je i wtedy spróbuj.

Gra sie reinstaluje. Zobaczymy jutro. Ciekawi mnie tylko czy moglo miec to cos wspolnego z botem.

Opublikowano

Chłopaki doradzicie gdzie najlepiej farmic na jakim profilu . Farmie na mp1 alkrun srednio na dzien 2 legendy...

sygnaqa.png

Zrobie strone pod serwer minecraft.

Zrobie Avatar.

Zrobie Sygne .

Opublikowano

BigRed mi nie dziala wlasnie ... Stoi bot w miejscu Pisze cos tam actors clearing i koniec ... a jak raz sie odpalil to bil tylko elite.

sygnaqa.png

Zrobie Avatar.

Zrobie Sygne .

Opublikowano

Jesli bocilem 10h i przestalem i nie mam zamiaru juz tego robic to czy dostane bana ? jak to u was wygladalo ile bociliscie ze dostaliscie bana ? jest moze ktos kto krotko bicil i dostal albo niedostal >

Opublikowano

Jesli bocilem 10h i przestalem i nie mam zamiaru juz tego robic to czy dostane bana ? jak to u was wygladalo ile bociliscie ze dostaliscie bana ? jest moze ktos kto krotko bicil i dostal albo niedostal >

Podobne pytania byly juz zadawane kilka razy... Nie ma zasady, jak bociles zawsze jest ryzyko.

Opublikowano

Mam problem z tym botem, mianowicie:

- profil BigRed_START_HERE nie działa, tworzy grę po czym postać stoi bez ruchu. Kiedy wymusiłem w bocie powrót do townu to bot podbiegł do skrzynki, wrzucił do niej gemy i znowu przestał cokolwiek robić

- profil Alkaizer - bot tworzy grę z zapisu gry (np. mi stworzył akt 4), po czym nic nie robi, gdy odpaliłem profil w a3 to bot podbiegł do portalu, otworzył listę wpt i wyrzuciło postać z gry

Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Mam problem z tym botem, mianowicie:

- profil BigRed_START_HERE nie działa, tworzy grę po czym postać stoi bez ruchu. Kiedy wymusiłem w bocie powrót do townu to bot podbiegł do skrzynki, wrzucił do niej gemy i znowu przestał cokolwiek robić

- profil Alkaizer - bot tworzy grę z zapisu gry (np. mi stworzył akt 4), po czym nic nie robi, gdy odpaliłem profil w a3 to bot podbiegł do portalu, otworzył listę wpt i wyrzuciło postać z gry

Z góry dzięki za pomoc

Wybierz w grze zadanie "zabij Azmodana" i wtedy próbuj odpalać.....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Na jakiej zasadzie bot wybiera przedmioty które ma zostawic? Ocenia wartość affixu przedmiotu do maksymalnej możliwej i nalicza punkty? chodzi mi o to ze moze wypasc pierscien str/cc/cdmg/ias posiadajacy slabe staty(np minimalne) - czy bot go zbierze? Czy używacie dodatkowych skryptów ("ItemsRules") ?

E:

i jak zobaczyć ile itemów zbiera bot

z góry dziekuje za odpowiedz

Coming: Zakaz linków zewnętrznych.

Opublikowano

PRofil BigRed - Bije tylko elite?

Profili BigRed'a jest wiele, (elte hunting, key hunt, questing ... ) jak nazwa wskazuje np BigRed Elite Hunting A3 czyli łazi po A3 od elita do elita i zabija wszystko po drodze w promieniu takim jaki ustawiłeś w bocie na non-elite .

Witam.

Tak to wyglada:

11tofut.png

Miałem tak jak na routerze porty PeerToPeer ( Torrenty ) zablokowane.

BTW Marcin ja Ci zazdroszczę cierpliwości ...

Opublikowano

i jak marcin uporales sie z tym wywalaniem gry? Bo u mnie jest to samo, 1 calkowicie skonczony run(bigred) przerwa od 15-25min i gra crasuje, dodam ze watpie zeby to bylo przez zle chlodzenie czy cos, ze wzgledu na to ze mam komputer chlodzony ciecza.. i5 2500k + gf 560ti.

Opublikowano

i jak marcin uporales sie z tym wywalaniem gry? Bo u mnie jest to samo, 1 calkowicie skonczony run(bigred) przerwa od 15-25min i gra crasuje, dodam ze watpie zeby to bylo przez zle chlodzenie czy cos, ze wzgledu na to ze mam komputer chlodzony ciecza.. i5 2500k + gf 560ti.

Na obecną chwilę nic nie mogę powiedzieć ,,,, wyczyściłem kompa , zainstalowałem najnowsze stery do grafiki ... na razie wszystko wydaje się być OK , jeśli wytrwa nockę , wtedy będę mógł powiedzieć , że się uporałem:D

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Bigred mi nie dziala pisze - GameChanged / Clearing Actors

sygnaqa.png

Zrobie Avatar.

Zrobie Sygne .

Opublikowano

Po przeczytaniu wątku 2 razy nie znalazłem rozwiązania swojego problemu, aczkolwiek mam pewne przypuszczenia co może być nie tak:

1. Najpierw zainstalowałem program według instrukcji na pierwszej stronie

Netframework 4

Visual 2010 x86 (tutaj mam wątpliwości, czy np. zmiana na wersje x64 mogłaby przynieść rozwiązanie - taki właśnie mam sprzęt)

patchuje, uruchamiam program w pliku help instaluje reperuje mi się visual taką opcje wybieram , po prostu jest już on zainstalowany.

[11:54:58.080 N] Demonbuddy v1.0.1236.294 started

[11:54:59.401 N] Logging in...

[11:54:59.892 N] Attached to Diablo III with pid: 6728

[11:54:59.971 N] Flashing window

[11:55:02.824 N] Failed to load profile: Path to profile element is not valid; file not found

Pojawia się ten przecudny błąd mam włączony program jednak w oknie plugin/profiles nie mogę wybrać żadnych opcji chociaż znajdują się one w tym folderze co demonbuddy

Próba nr 2.

Zrobiłem jeszcze raz wszystko to samo tym razem włącza się okno z logowaniem klikam login podświetla się okno z d3 i nic się nie dzieje samoczynnie się wyłącza, chociaż wszystko zrobiłem dokładnie tak samo.

Próba nr 3

Wyszło dokładnie tak jak w próbie nr 2.

Windows 7 x64 - XPS L702x lapek

Jakieś pomysły?

Ściągnąłem ten Program również Wizzard coś tam pokazuje mi, że wszystko jest OK.

EDIT:

W próbie jeden mogę dodawać profile, natomiast okno z pluginami jest puste klikając config nic się nie wyświetla.

Opublikowano

A ja mam taki problem, że zostawiłem bota na noc i rano jak wstałem o godz. 7 to ujrzałem tylko okno logowania. I tak już drugą noc z rzędu - po kilkunastu runach się wylogowywuje. Bot był uruchomiony przez DB_Run i zauważyłem dzisiaj, że wpisałem niepoprawnie login podczas edycji DB_Run. Tylko nie wiem teraz czy bot nie ma gdzieś ustawionego automatycznego logout'a i nie mógł się zalogować przez błędny login automatycznie czy jest to spowodowane jakimś ustawieniem bota aby po x runach się wylogowywał czy też bugiem. Korzystam z profilu "Custom High xp Farm 40+ mil xp/h", który jest na forum DB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...