Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli już to zainstalowałeś , nie ma potrzeby instalować drugi raz , z treści Twojego błędu ewidentnie wynika , że brakuje Ci Demonbuddy dependency installer.... po jego zainstalowaniu problem powinien zniknąć.... początkowo też miałem taki błąd i pomogło zainstalowanie powyższego oprogramowania

Spróbuj oprogramowania poniżej , (sprawdza czy jesteś gotowy na Demon Buddy ). jeśli nie pobiera niezbędne oprogramowanie...

DemonBuddyWizard.zip

1377863814-U611928.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam problem i pokarze wam teraz jaki .... :x

125611191.png

23197129.png

Daje potem "Patch"

12853986.png

i daje "patch" drugi raz.

31713425.png

Klikam ok . Potem Exit .

Wchodze do d3 i ustawiam .

83509580.png

Kursorem zmiejszylem na fulla jak sie dalo . "zastosuj" "zatwierdź"

Odpalam bota.

14822249.png

Jakis error ... Mogę to wrzucić gdzieś byle gdzie i bot będzie dalej działać wiec chyba to nie stwarza problemu "Daje Login "

i Bot się wyłącza.

sygnaqa.png

Zrobie strone pod serwer minecraft.

Zrobie Avatar.

Zrobie Sygne .

Opublikowano

Dobra udalo mi sie teraz mam taki problem .

qwex.png

I brak pluginow .

qwe1.png

sygnaqa.png

Zrobie Avatar.

Zrobie Sygne .

Opublikowano

No i co wczytałem i nic mam opcji takich jak marcin .

Nie wiem co źle robię pomoże ktoś ; > ?

sygnaqa.png

Zrobie Avatar.

Zrobie Sygne .

Opublikowano

No i co wczytałem i nic mam opcji takich jak marcin .

Nie wiem co źle robię pomoże ktoś ; > ?

ogarnij sie po przeczytaniu raz pierwszej strony i pobraniu plików działa wszystko....

Opublikowano

Zrobiłem tak i mi nie działa dla tego szukam pomocy.

sygnaqa.png

Zrobie Avatar.

Zrobie Sygne .

Opublikowano

Skoro zainstalowałeś czystą wersję DB to jakim prawem masz mieć profile i pluginy? Myśl trochę.

W głównym folderze masz mieć folder Plugins (do którego wrzucasz pluginy, np. Trinity czy RadsAtom - pierwszy post) i folder Profiles (tam wrzucasz profile, wybierasz sobie jakiś i wczytujesz przed wystartowaniem bota - pierwszy post). Jeśli naprawdę to przerasta Twoje możliwości, ściągnij sobie gotową paczkę, były zamieszczane w poprzednich postach, wystarczy je uruchomić.

Opublikowano

Ściągaj gotową paczkę sprzed kilku postów. Jak nie działa, jesteś wybrańcem.

W 1 poście jest gotowa paczka , w której nic nie trzeba robić poza spatchowaniem , jeśli nie masz pluginów , wyłącz i włącz bota jeszcze raz .....

@kowal

Próbujesz odpalić questy , które są dalej w fazie testów , do tego potrzeba jeszcze dodatkowych pluginów

http://speedy.sh/ZRcA8/Plugins.rar

https://www.virustotal.com/file/e7c7bd84d33178635e20cafd442415bd8f1b595d50d8e090187c601ff48e1f0a/analysis/1356442002/

Wystarczy że zaznaczysz

-GillesTrinity

-RadsAtom

-DestroyBarricades

-UnstuckMe

.....i powinno działać , być może będziesz miał problemy z tym profilem , gdyż jak już pisałem to cały czas wersja testowa

Proszę nie pisać do mnie na PW , na wszystkie pytania staram się odpowiadać w poście .... spamowanie mi PW nic nie przyspieszy....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Mi za to czasem wywala "Nieoczekiwany Błąd Aplikacji. I żebym skonsultował się z Blizz" Czasem jak włącze na noc to rano widzę taki obrazek..

Wie ktoś czemu ?

Opublikowano

dlaczego bot przechodzi ładnie cały akt 3, a azmodana nie zabija ?

dzieje się tak na wszystkich dostępnych mi profilach

Opublikowano

Gdyż kill Azmo nie jest profilem dla wszystkich , bywają ludzie, których postaci Azmodan ma na hita , BigRed_CoreAzmodan jest dostępny tyle że nie połączony z resztą , jeśli ktoś czuje się na siłach może go dołączyć poprzez edycję profili , jeśli nie z tego co pamiętam kolega Zyga29 , podawał tu 2 pliki , które należało pobrać i podmienić , a że nie chce Wam się czytać poprzednich postów to dlatego nie macie:)post numer #87

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Witam, wydaje mi się że nie jestem tępy hehe czytałem wszystkie posty 3 razy, ściągałem gotową paczkę od zioma, od marcina kombinowałem w każdą strone ale w zakładce plugins nic nie widze. Trzeba coś ładować przez Load ? ( próbowałem wrzucić jakieś Profile (z Profiles) ) nie mam zielonego pojęcia co robię nie tak widzę paru użytkowników ma ten sam problem. Może ktoś w podpunktach kroczek po kroczku opisać ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam takie 2 pytania. Czy jesli korzysta sie z botow i nie dostalo sie bana w tym czasie, to po skonczeniu z botowaniem i graniu normalnie jest mozliwosc dostania bana ? Czy oni to wykyrywaja tylko jak botujesz ?? I 2 pytanie jak zmienic zeby bot farmil ta trase z A3 z 1 postu tylko ze na Piekle?

I jeszcze 1 czy ten bot ma automatycznie wlaczona powtarzalnosc ? czyli np jak zrobi run ktroeys wybrany z paczki to czy po jego ukonczeniu rozpoczyna od nowa go ?

Opublikowano

1a. Teoria: Tak - jeżeli kiedykolwiek botowałeś, to masz szansę otrzymania bana.

1b. Praktyka: jeżeli był BanWave (nie otrzymałeś bana) i przestaniesz używać bota to szanse są bardzo bardzo małe (prawie niemożliwe).

2. Tak - bot ma opcję autopowtarzania. Jak to zrobić ? Masz dokładnie opisane w 1 poście.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Elo. Da radę odpalić na kompie bota na jednym koncie i w tym samym czasie grać sobie samemu na innym koncie ( nie chciałbym dostać bana na tym drugim)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...