Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj zainstalować profile, dodane w 1 poście ..... są to profile w których nie były jeszcze dodane 2 nowe runy (azmo , i wyłom ) , być może one powodują problemy

Dzięki za pomoc, zobaczę, czy działa dopiero jutro, bo strasznie wolno pobiera się gra z serwera

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego jak bot przejdzie całego runa ... wszystko ładnie pięknie - to nie zaczyna kolejnego ?

Wyszedł do Menu, wszedł ponownie i stoi w mieście jak głupi. Czekałem ponad 30min czy się ruszy, czy nie ... i lipa.

Ma ktoś jakiegoś dobrego skrypta na Akt 3 lub 4 ??

Bo te co dają autorzy są takie sobie - czasem się zacinają albo postać łazi przez 5min po mieście po czym dopiero rusza na spota.

Aha ... da się jakoś ustawić w tym bocie żeby kupował potionki hp ?

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego jak bot przejdzie całego runa ... wszystko ładnie pięknie - to nie zaczyna kolejnego ?

Wyszedł do Menu, wszedł ponownie i stoi w mieście jak głupi. Czekałem ponad 30min czy się ruszy, czy nie ... i lipa.

Ma ktoś jakiegoś dobrego skrypta na Akt 3 lub 4 ??

Bo te co dają autorzy są takie sobie - czasem się zacinają albo postać łazi przez 5min po mieście po czym dopiero rusza na spota.

Aha ... da się jakoś ustawić w tym bocie żeby kupował potionki hp ?

BigRed, masz go folderze bardzo przyjemny dla mnie 5 m expa/h kaska roznie ale 250-350k/h.

Odnośnie ponownego rozpoczęcia runu, zapraszam na 1wszą stronę tam jest opisane jak skonfigurować plugin RedStorm(jakoś tak)

Marcin, gdzie al może jak polecasz farmić gold, na a3 inferno? Potrzebuję uzbierać kasę, bo mam 35 k dpsu i tak średniawo mi idzie. Póki co biegam hell m10, ale myślisz że set do golda i mf będzie lepszy?

Opublikowano

Przyjme profil do farmienia golda, Poziom Piekło akt 1.

Albo najlepiej działający profil abym mógł odpalić go na 1 akcje poziomu piekło i zrobił cały akt, ten co jest dodany w bocie nie działa bo zatrzymuje sie na 2 zadaniu.

Opublikowano

Przyjme profil do farmienia golda, Poziom Piekło akt 1.

Albo najlepiej działający profil abym mógł odpalić go na 1 akcje poziomu piekło i zrobił cały akt, ten co jest dodany w bocie nie działa bo zatrzymuje sie na 2 zadaniu.

Bo dla większości profili musisz mieć np samemu całego poziomu inaczej, bot nie ruszy bez wpt.

Opublikowano

Marcin możesz dopiąć wszystkie RUNy które gdzieś tu wklejałeś wpisać wkleić do 1 postu?

P.S.

Podawałeś wcześniej runa na cały 3 act - po sciągniecu i zamieniu plików z zakładki plugins znikło mi trinity i pozostałe pluginy a zostały tylko DestroyBariricaples i disconnectOKClicker

Opublikowano

Marcin, gdzie al może jak polecasz farmić gold, na a3 inferno? Potrzebuję uzbierać kasę, bo mam 35 k dpsu i tak średniawo mi idzie. Póki co biegam hell m10, ale myślisz że set do golda i mf będzie lepszy?

Pisałem już , możesz latać na hell , tylko musisz sie ubrać pod max golda ,

Może mi ktoś powiedzieć co mam zaznaczyć aby nie zbierał mi niebieskich i wgl jakie ustawienia tu najlepsze? ;>

http://scr.hu/5yo/z4ea7

Będe wdzieczny ;]

Odsyłam do postu pierwszego

Marcin możesz dopiąć wszystkie RUNy które gdzieś tu wklejałeś wpisać wkleić do 1 postu?

P.S.

Podawałeś wcześniej runa na cały 3 act - po sciągniecu i zamieniu plików z zakładki plugins znikło mi trinity i pozostałe pluginy a zostały tylko DestroyBariricaples i disconnectOKClicker

Marcin już zrobił to dawno , wyżej napisał na czerwono ....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Marcin mozesz powiedziec czy ten bot dziala teraz po wprowadzeniu patacha ?

Działa.....

ak pobrałem tego od Marcina to mi flashuje okno z grą, a bot się wyłącza. Lecz jak ustawiam paczke od Zioma to albo wcale się nie włącza, albo jak zostawie kompa nawet na 20min, to wyskakuję error i wyłącza D3 i bota i pisze : Włącz ponownie, anuluj(coś w ten deseń). Proszę o pomoc, chce na noc zostawić bootka bo tylko 3kk zostało ;/

http://www.google.pl...29,r:5,s:0,i:99 to jes ten error

Spatchowałeś go po poprawnie??, bo jeśli się wyłącza tzn że nie....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

no poprawnie wg. instrukcji ^^. jak co to ja pobrałem tego bota z twojego edita ostatniego na dole

bo mi flashuje gra, ale zaraz sie bot wylacza :/

tak zachowuję sie bot , który jest źle spatchowany , to tak jakbyś odpalał bota ze strony producenta , odpalasz go musisz podać login , gdy źle go wpiszesz ,bot flashuje okno i gaśnie bo jest nie poprawny login , napisałem Ci PW

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Ludzie nauczcie się czytać. Nie wystarczy pobrać bota i kliknąć start. Każdego bota trzeba skonfigurować pod siebie. Zróbcie sobie kawy i spokojnie powoli przeanalizujcie każdy punkt w 1 poście.

9941935.jpg
Opublikowano

Jak chce załadować bigred_start_here to on tworzy gre i stoi w mieście ;/

Opublikowano

tak zachowuję sie bot , który jest źle spatchowany , to tak jakbyś odpalał bota ze strony producenta , odpalasz go musisz podać login , gdy źle go wpiszesz ,bot flashuje okno i gaśnie bo jest nie poprawny login , napisałem Ci PW

Mam ten sam problem, normalnie mi patchuje tylko że zostawiam login "1234". Trzeba wpisać własny login ?

Opublikowano

Nie, musisz dobrze zrobić patcha i bedzie wszystko smigac innej opcji nie ma login zawsze 1234

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...