Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[13:03:36.370 N] [RadsAtom] - Loading next profile: Profiles\BigRed_CoreAzmodan.xml

[13:03:36.370 N] [RadsAtom] - Resetting the deathcounter.

[13:03:36.963 N] Failed to load profile: <' to nieoczekiwany token. Oczekiwany token to '>'. wiersz 77, pozycja 3.

Sprawdzilem, w kodzie jest wszystko poprawnie ale moglem czegos nie zauwazyc. Masz moze dzialajacy kod?

Opublikowano

Ok jak to nie pomorze a zakładam że tak będzie to nie wiem jeszcze powalczę trochę z C++ bo wydaje mi się ze z nim coś nie gra za każdym razem jak biorę help to mi ten program instaluje już sięgałem wersje 2012 i nie pomogło

Ps Dzięki za wytrwałość ;p

nic nie dało a czy okienko Diablo podczas gdy uruchamia się bot powinno migać ?

Opublikowano

[13:03:36.370 N] [RadsAtom] - Loading next profile: Profiles\BigRed_CoreAzmodan.xml

[13:03:36.370 N] [RadsAtom] - Resetting the deathcounter.

[13:03:36.963 N] Failed to load profile: <' to nieoczekiwany token. Oczekiwany token to '>'. wiersz 77, pozycja 3.

Sprawdzilem, w kodzie jest wszystko poprawnie ale moglem czegos nie zauwazyc. Masz moze dzialajacy kod?

Czemu odpalasz BigRed_CoreAzmodan.xml zamiast BigRed_START_HERE ???

nic nie dało a czy okienko Diablo podczas gdy uruchamia się bot powinno migać ?

Tak. bot flashuje grę ....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Dla wyjaśnienia ...pliki xml. z nazwą BigRed , to jeden duży profili , zawsze odpalamy z pliku BigRed_START_HERE .Jeśli chcesz , żeby bił również Azmodana , musisz skopiować /zamienić 2 pliki , które zapodawał kolega Zyga29 w poście nr 87 chyba....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Wiem ktory to plik, i mi to obojetne czy bedzie go bil czy nie ale wiem ze bot nie dziala poprawnie bez tego pliku.

Nie rozumiem .... czy z nim czy bez działa tak samo , tylko jeśli jest połączony z resztą , to bije Azmodana , jeśli nie, bot kończy rundę przed wejściem do Azmo (robi teleport i zamyka grę)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Mi dziala tak ze caly czas probuje wczytac ten plik i na tym sie konczy bocenie. Wiec zeby moc puscic bota na wiecej niz 20minut musze miec dzialajacy profil na azmodana.

Opublikowano

@Damiko

Będę tak samo leniwy jak Ty (nie napiszę Ci jak).

Przeczytaj 1. post to będziesz wiedział.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Marcin zauważyłem że błąd mi wyskakuje jak bot zatrzymuje grę. Wiesz jak na to zaradzić? Wgl jak masz ustawione odstępy czasu? Można prosić o screena?

Opublikowano

Marcin zauważyłem że błąd mi wyskakuje jak bot zatrzymuje grę. Wiesz jak na to zaradzić? Wgl jak masz ustawione odstępy czasu? Można prosić o screena?

Mi pomogła reinstalacja gry , oraz ustawienia takie jak podawałem wyżej , z tym że ilość klatek w tle dałem 40 a nie 8 ,,,,

ustaJPG_xwrexnx.JPG

pauze mam ustawioną tak jak w 1 poście

1377863814-U611928.png

Opublikowano

czy ma ktoś profil do expienia postaci od 1 lvl i wykonywania questów ? aktualny

Cytaty roku.^^

pojebany ten ich jenzyk ja bym sie jego chyba nie naluczyl
By Nabijacz xD

mam tam na boku 60% a wie ktos co bendzie jak bendzie 100% bo jakos mi szypko rosnie i niewiem czy to dobrze czy nanic to lvl rosnie czy jak ??

31515.gif

13891.jpg

31454.gif

Pomagam tylko na PW!

Usuwam wszystkie wiadomości nie związane z pomocą z mojej strony

Pozdrawiam. Cro$s

Opublikowano

[18:07:32.759 N] Demonbuddy v1.0.1236.294 started

[18:07:34.067 N] Logging in...

[18:07:35.542 N] Attached to Diablo III with pid: 2820

[18:07:35.602 N] Flashing window

[18:07:45.700 N] Failed to load profile: Path to profile element is not valid; file not found

taki blad mi wyskakuje, po tym jak sie zaloguje. Pobieralem 5x z pierwszego postu marcina i za kazdym razem to samo... Prosze o pomoc

Co robie nie tak ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Uzywacie ah na botach? Wiem, ze uzywanie rmah=ban, ale zwyklego ah?

Używamy. A czemu nie?

[18:07:32.759 N] Demonbuddy v1.0.1236.294 started

[18:07:34.067 N] Logging in...

[18:07:35.542 N] Attached to Diablo III with pid: 2820

[18:07:35.602 N] Flashing window

[18:07:45.700 N] Failed to load profile: Path to profile element is not valid; file not found

taki blad mi wyskakuje, po tym jak sie zaloguje. Pobieralem 5x z pierwszego postu marcina i za kazdym razem to samo... Prosze o pomoc

Co robie nie tak ?

Pozdrawiam

A wczytałeś profil z jakiego chcesz korzystać?

Opublikowano

hej jesli mam profil alkaizer, i mam 6 map w nim oraz pierwszy glowny alkaizer START.xml, to czy moge np usunąć z tego foldery 3 mapy, a 3 zostawić? bo probowalem i jak usune jedna np mape to bot juz nie idzie dalej, pomocy jesli ktos wie

Opublikowano

chyba już wiem, a czy ten wpis moge usunąć??? <!-- Load ArreatCrater --> ?? bo usunalem wlasnie ta mapke i czy to tez moge usunac?

Opublikowano

Trudno żebyś w kodzie miał coś na czerwono.. Żeby bawić się w edytowanie profili jednak trzeba posiadać chociaż podstawowe pojęcie o programowaniu. Zdecydowanie lepiej dla Ciebie będzie znaleźć profil, który będzie Ci odpowiadał, zaoszczędzisz sobie nerwów i czasu. Marcin opisał to dokładnie i jeśli nie udało się zrozumieć, daj sobie spokój.

Nowicjusz
Opublikowano

Ja z kolei mam pytanie odnośnie DB_run do obytych użytkowników.

Czy ten program jakoś maskuje, że gra jest odpalona na jednym kompie (jednym IP) czy botujecie 1 komp = 1 bot czy po kilka botów na kompa z tym programem?

Opublikowano

Witam, problem wcześniejszy rozwiązany. Teraz drugi pierwszy raz załadowało mi normalnie pluginy za drugim i nastepnym już nie... może ktoś mi powiedzieć jak wczytać pluginy ?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...