Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ....

Jest to działająca , najnowsza wersja Demonbuddy 1.0.1425.310

Opis uruchomienia bota:

-przechodzimy do folderu głównego bota , otwieramy folder w którym znajduje sie patch do bota , odpalamy plik BuddyPatch2, jako offsets wybieramy plik Demonbuddy_14633 który znajduje się w

folderze LatestOffsets,klikamy otwórz i klikamy "patch"

-Otworzy nam się okno w którym należy wskazać plik "demonbuddy.exe" , dajemy otwórz , następuje patchowanie

-Po około 5 sekundach bot jest gotowy do pracy

Przejdźmy teraz do najważniejszych ustawień bota :

--W pierwszej kolejności , odpalamy grę Diablo 3 , przechodzimy w opcję ustawienia grafiki : rozdzielczość 800/600 , tryb okienkowy ..... kursorem myszki maxymalnie minimalizujemy okno z grą.....

244_ustawienie_grafiki_tn.jpg

--W następnej kolejności odpalamy bota ,jako login zostawiamy "1234"-klikamy"login" ....następuje logowanie , oraz flashowanie okna z grą

355_logowanie_tn.jpg

--w dalszej kolejności przechodzimy do zakładki "plugins", zaznaczamy dwa pluginy: GilesTrinity i RadsAtom

673_pluginy_tn.jpg

--Następnie konfigurujemy w pierwszej kolejności plugin GilesTrinity , nalezy podświetlić go (klikąjac raz na niego LPM) i klikamy Config

905_gilles_tn.jpg

--Przechodzimy do zakładki "Items" i ustawiamy bota pod własne upodobania

956_items_tn.jpg

Nie będę się tu rozpisywał , bo jak widać jest wszystko czarno na białym , nawet ktoś ze słaba znajomością języka angielskiego bezproblemowo powinien poradzić sobie z ustawieniem ....

Ważne : Powyższe ustawienia odpowiadają za podnoszenie itemów z wpisanym lvl , a nie za to jakie chowa w skrzyni , bot samodzielnie dokonuje analizy itemow i wie które są dobre a które nic nie warte ...zapewniam , że bot nie sprzeda nam nigdy nic dobrego , a wręcz przeciwnie , zdarza się że zostawi w skrzyni jakiś crap , który dla nas nie będzie nic warty .... po za tym , zielone i legendarne chowa wszystkie , niezależnie od lvl , czy dobry , czy zły .klikamy save settings i zamykamy okno... zawsze sami możecie w każdej chwili zatrzymać bota i posegregować , co Wam się przyda ,a co nie....

--Przechodzimy do następnego pluginu (RadsAtom) , niby dużo ustawień w nim nie ma , ale za chwilkę dowiecie sie dlaczego ten plugin jest bardzo ważny ....tak przy wcześniejszym pluginie podświetlacie go na niebiesko(1x klick LPM) i dajecie config.....

131_atom_tn.jpg

Najbardziej interesuje nas tu opcja break timer , którą trzeba włączyć (zaptaszyć).... te cyferki nie sa wpisane tam ot tak sobie , to czas planowanej przerwy pomiędzy runami ....tzn , np bot przeleci kilka questów i zrobi pauze , na określony mu czas , w tym przypadku od 15-20min , czasy przerw są losowe , wpisaliśmy mu zakres ich trwania ....tzn raz bot zrobi sobie pauze na 15 min a za drugim razem może zrobić na 20 , za trzecim 17min , a jeszcze następnym 18min ....to wszystko po to aby wyeliminować regularne , takie same przerwy .... kategorycznie odradzam wyłączenia całkowicie tej opcji , można sobie zwiększyć przerwę lub zmniejszyć , ale wg mnie takie ustawienie jest dobre .... nie muszę chyba tłumaczyć jakie ryzyko idzie z opcja wyłączenia BreakTimera:D ....

Odnośnie wyjaśnienia ustawień bota , dlaczego wychodzi z gry po DEAD

Za to odpowiada plugin RadsAtom

*DEATH HANDLING

-Next profile - bot zmieni profil po ilości deadów wpisanych w tym polu

-leave game-bot wyjdzie z gry po ilości deadow wpisanych w tym polu

199_raddds_tn.jpg

--Jeżeli interesuje nas puszczanie bota na wyższym mp niż 0 , zmiany możemy dokonać w głównym oknie bota , zakładka Main - rozwijamy setting i klikamy bot ....

181_setting_tn.jpg

Za opcję regulacji siły potworów odpowiada suwak pod nazwą "Monster Power Level"

-Teraz wystarczy wybrać profil .... klikamy na load i przechodzimy do katalogu z botem w ktorym jest folder Profiles .... wybieramy plik .xml

369_profiles_tn.jpg

--Teraz już wystarczy kliknąć na tą upragnioną opcje START:) .... pojawi się nam jeszcze jedno okienko , w którym należy wybrać GillesPlugin i kliknąć select ..

319_combat_tn.jpg

Wymagane oprogramowanie do poprawnej pracy bota:

-netframework 4

-Demonbuddy dependency installer ( znajduje się w głownym katalogu bota , w folderze Help)

Jak botować by nie zostać ukarany??:

-na to chyba nie ma żadnej recepty , jedynie co mogę doradzić :

-zawsze sprawdzać , czy nie zapowiada się jakaś przerwa techniczna , lub update gry , na ten czas zalecam nie włączanie bota na 2-3 dni .... puszczając bota w godzinach updatowania gry , już jesteś skazany na straty

Uptade

18.02.2013 BuddyPatch-2.2 Ofsets(15295)

xxx

Full paczka

xxx

Strona Autora bota

http://www.thebuddyforum.com/forum.php

https://www.virustot...sis/1357644618/

Opis jest mojego autorstwa , nie zezwalam na kopiowanie go na inne fora bez mojej zgody

Używanie bota jest niezgodne z regulaminem Blizzard-a i może doprowadzić do trwałej blokady konta ... nie odpowiadam za to jeśli Twoje konto zostanie zablokowane , a bota wystawiam tylko w celach edukacyjnych.....

Profile :

http://www.thebuddyf...buddy-profiles/

Plugins

http://www.thebuddyf...-forum/plugins/

Jak botować na wielu kontach , na jednym komputerze:

W pierwszej kolejności , jaką należy zrobić , kopiujemy folder Diablo 3 (w zależności od tego na ilu kontach chcemy działać)normalne , że kopiujemy pliki do folderu z inną nazwą niż ten co mamy ...np Diablo 3-1, Diablo 3 -2 itd.....dokładnie to samo robimy z folderem w którym znajduje się bot....np bot1 , bot2 itd

Do odpalenia wielu kont posłużymy się scryptem o nazwie DBRun który kopiujemy do katalogu głównego bota :

xxx

[/code]

Scan:

https://www.virustot...sis/1355663172/

Konfigurację rozpoczynamy od edycji pliku DBRun :

Rozpakowujemy archiwum , klikamy PPM na DBRun , dajemy Edytuj :

Na pierwszy rzut oka , dla niektórych może wydawać sie to czarną magią ,ale to tylko pozory ....

Nas będzie interesować edycja tylko kilku linijek :

380_dbrun2_tn.jpg

Po zakończeniu konfiguracji zapisujemy zmiany ....

Powyższe czynności należy wykonać do każdego konta osobno .... za pierwszym odpaleniem z pliku DBRun , pluginy w bocie należy zaptaszyć ręcznie , jednak poźniej , wszystko się zapisze i będzie ładować automatycznie...

Nie muszę chyba pisać , że każde konto to osobny KEY ....

Pierwsze konto z botem można odpalić tak jak do tej pory , chcąc odpalić juz następne konto , wszystko odpala z pliku DBRun (2x LPM)

Za darmowe udostępnianie bota , codziennie należy przechodzić do strony allegro , w wyszukiwarce wpisać "Diablo 3 bot" i zgłaszać naruszenie zasad sprzedaży.....

1377863814-U611928.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam fajny Profiles AlkRun najlepszy na paragony wklejamy go do Profiles i w load w bocie dajemy na _Start_Core.xmlnam potem start i leci nam run Alkalizera

Skan

http://r.virscan.org...420ff5145d.html

i jeszcze na Rush czyli taxi bot robi wszystkie questy za was tylko trzeba byc kolo kompa jakby sie zacioł

tu trzeba wkleić plik rrrix_questing_complete.rar do Profiles i Plugins do Plugins i je pozaznaczać tam te wszystkie

tylko radze se zrobić kopie zapasowa tych plugins co macie do zwykłych runów bo te są tylko do taxi .

http://chomikuj.pl/fjellstrand/Diablo3/Rush,2220944589.rar

skan

http://r.virscan.org/report/9ee65b65f60d9a99d6747217358cbfd6.html

AlkRun.rar

rrrix_questing_complete.rar

Opublikowano

fajny bocik ale ma sporo wad np.

jak padnie na jakims poziomie to zaczyna biegac po pustych pokojach biega tak jak napoczatku gdy były tam stworki.

2 sprawa jak ktoś gra postacią walącą na odległość to odradzam bo wiecej strat niż zysku.

(np ja gram wizem 19 blue). nie dosc ze sie wiesza czasm biegajac w kółko to dotego nie umiejetnie korzysta ze skili.

Bot podejrzewam że bedzie dobry ale dla barba lub monka.

A zapomniał bym bot nie otwiera tez skrzyń.

Opublikowano

Dlatego że , nie wybrałeś profilu .... gdybyś czytał tutka wiedziałbyś co należy zrobić w takiej sytuacji.....nie pisałem go dla siebie , bo ja wiem co i jak .... zalecam czytanie , a na pewno będzie ,mniej problemów i pytań....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

fajny bocik ale ma sporo wad np.

jak padnie na jakims poziomie to zaczyna biegac po pustych pokojach biega tak jak napoczatku gdy były tam stworki.

2 sprawa jak ktoś gra postacią walącą na odległość to odradzam bo wiecej strat niż zysku.

(np ja gram wizem 19 blue). nie dosc ze sie wiesza czasm biegajac w kółko to dotego nie umiejetnie korzysta ze skili.

Bot podejrzewam że bedzie dobry ale dla barba lub monka.

A zapomniał bym bot nie otwiera tez skrzyń.

ja boce wizzem i nie narzekam w 4 dni zarobiłem 500kk oraz 47 plvli bez Hell fire ringa. A co do wieszania się to nie jest zależne od postaci tak po prostu jest. A skrzynie bot otwiera nie wszystkie ale otwiera.

Opublikowano

Wiec prosze powiec mi jakie masz skile ustawione na swoim wizardzie. bo na moich nie bardzo sobie daje rade nawet bez jakich kolwiek mp

i ps może jeścze coś ozmieniałeś na bocie jak co pisz na prv.

Opublikowano

DPS około 100k

resy około 400

szansa na trafienie krytyczne 38%

obrażenia od trafień krytycznych 250%

http://eu.battle.net/d3/pl/calculator/wizard#UmYXOS!bYg!ZcYaZZ

Towarzysz

Zaklinaczka

Lazurowy gniew

Fokus z witem i inteligencja jak najwięcej powyżej 200

Amu int + szybkość ataku im więcej tym lepiej

ringi int i atak sped 9 najlepiej

Skile

http://eu.battle.net/d3/pl/calculator/follower#!!1110

uderzenie mocy

wzmocnienie pancerza

erozja

koncentracja

gramy oczywiście bez siły potworów bo najszybszy exp

Opublikowano

Duża jest szansa na bana? Na przykład jak puścił bym go dzisiaj od 22-24 jakie są szanse procentowo? A i czy blizzard banuje od razu czy rozdaje jakieś ostrzeżenia? Kurde boje się tydzień temu grę kupiłem, a gold w danym momencie jest mi moocno potrzebny.

Opublikowano

Duża jest szansa na bana? Na przykład jak puścił bym go dzisiaj od 22-24 jakie są szanse procentowo? A i czy blizzard banuje od razu czy rozdaje jakieś ostrzeżenia? Kurde boje się tydzień temu grę kupiłem, a gold w danym momencie jest mi moocno potrzebny.

Tu nie ma reguły czy włączysz na godzinę czy 24 /7 ....wszystko zależy jak tego pilnujesz i od Twojego farta ..... ja przez 5 miesięcy 15 kont i wszystkie działaja do dziś , latam 24/7 z przerwami pomiedzy runami , ale trzeba sie pilnowac, przeglądać fora , pilnować czy nie zapowiada się żaden update czy przerwa techniczna w grze .... nie ma tak jak myślisz , "polatam godzine to bana nie dostanę" , .... to jak Blizz wykrywa boty, tego nawet najstarsi górale nie wiedzą ....Blizz nie daje jakiś tam otrzeżeń , upomnień ....z tego co mi wiadomo BAN dożywotni...

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Dobra spróbuje. A ma ktoś jakiś profil na piekło mnich 1akt lub początki 2? Mam jeszcze dh na koszmarze ale to chyba mało opłacalne. Na oficjalnym forum bota są w większości runy na inferno:/

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o zółte, to nie sprzedaje wszystkich , to co w miarę się nadaje zostawia , jeśli sprzedaje to widocznie to item , który jest nic nie warty:D

1377863814-U611928.png

Opublikowano

da sie jakos ustawić by najpierw nawalal stwory potem zbierał loota?? bo nie raz masa stworów obok niego (w tym elitki) a on zbieraq itemy potem dopiero (o ile przerzyje do tego czasu) zbiera itemce

Opublikowano

Gówno nie postać masz jak pada. Ja się tylko zastanawiam jak można zarobić 500kk w 4 dni. Mi przez dzień uzbierał 1kk o_0 60(9)

@up

klikasz na load i w oknie otwierasz folder profiles i możesz pobrać AlkRun z postu użytkowanika bo jako tako działa.

9941935.jpg
Opublikowano

Ja miałem tak żę najpierw musiałem wziąć Load i wybrać profil i dopiero mogłem ustawić pluginy. Czemu w tutku jest inaczej ? ;>

Tak wgl to mi na DH akt 2 gubi się.. Postać obija się o brzegi mapy w miejscu ;/

Opublikowano

Dzisiaj zalogowałem się na konto i zobaczyłem status:

DOM AUKCYJNY DIABLO III ZBANOWANO

to jest to co myślę czy jest jeszcze nadzieja na lepsze jutro ?

Nie mogę na euro przejść a za gold AH działa.

9941935.jpg
Opublikowano

Ja miałem tak żę najpierw musiałem wziąć Load i wybrać profil i dopiero mogłem ustawić pluginy. Czemu w tutku jest inaczej ? ;>

Tak wgl to mi na DH akt 2 gubi się.. Postać obija się o brzegi mapy w miejscu ;/

Ja robie wg swojej kolejności , nie wybierając profilu tez można najpierw ustawić pluginy......Jeśli Twój Dh gubi się ,próbuj innych profili , ze względu na to , że jeśli pobrałeś jakieś z oficjalnej strony BD musisz liczyć się z tym , że będą takie jajca , większość z tych profili jest niedorobiona i posiada błędy ..... polecam a3 Big Red , który zapodałem razem z botem , opdpalasz za pomocą pliku .xml BigRed_START_HERE....

Dzisiaj zalogowałem się na konto i zobaczyłem status:

DOM AUKCYJNY DIABLO III ZBANOWANO

to jest to co myślę czy jest jeszcze nadzieja na lepsze jutro ?

Nie mogę na euro przejść a za gold AH działa.

Zapewniam że to nie wina TEGO bota , albo masz jakis błąd ( pisz do support Blizz) , albo używałeś botów AH .... za mojego bota nie dostałbyś bana tylko na AH , ale ca całe konto....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Tu nie ma reguły czy włączysz na godzinę czy 24 /7 ....wszystko zależy jak tego pilnujesz i od Twojego farta ..... ja przez 5 miesięcy 15 kont i wszystkie działaja do dziś , latam 24/7 z przerwami pomiedzy runami , ale trzeba sie pilnowac, przeglądać fora , pilnować czy nie zapowiada się żaden update czy przerwa techniczna w grze .... nie ma tak jak myślisz , "polatam godzine to bana nie dostanę" , .... to jak Blizz wykrywa boty, tego nawet najstarsi górale nie wiedzą ....Blizz nie daje jakiś tam otrzeżeń , upomnień ....z tego co mi wiadomo BAN dożywotni...

Pierwsze to jest ostrzerzenie i block na 3 miechy , później perm -> tak było w przypadku D 2 i pewnie nic się w polityce nie zmieniło.

Opublikowano

Chyba wiem. Ja logowałem się na swoje konto na laptopie a do tej pory używałem głównie komputera. Możliwe to, że z dwóch różnych komputerów poszło logowanie i blizz zablokował dostęp by chronić moje pieniążki. Dodatkowo wczoraj usunąłem autentificator z telefonu bo przenosiłem go na drugi telefon. Może przez tą zmianę zabezpieczeń automatycznie zablokował się dostęp AH za euro ?

@tomazino

Stwórz wirtualną maszynę. To zawsze działa. Ale musisz mieć 2 klucze do D3

9941935.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...