Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba najwieksza fala banów

powstal nawet temat

http://eu.battle.net...00810225?page=1

z wieloma postami typu

"this is unacceptable,been loyal customer since 1994 and i get a msg for illegal bull!@#$ when i worked my %^- of levleing my paragon level in my vacation that i cud have slept in it if i knew that will happen"

ciekawe czy to prawda

edited

You were botting with De......Bu.... and that bot got infected by trojan.

Blizzard is now detecting that your Diablo3.exe has changed.

OWNED!

to jest mozliwe? jesli tak radzilbym przeinstalowanie d3

.... to typowa reakcja ludzi ....."to nie ja , ja nie używałem nigdy w życiu, grałem uczciwie itd" a Blizz zablokował mi konto , ale z drugiej strony cos za dużo tych niewinnie zbanowanych graczy:) ,co do trojana to ściema , jakby tak było to zbanowali by mi all acount a nie tylko jedno....

Witaj,
***POWIADOMIENIE O ZAMKNIĘCIU KONTA***
Użytkownik tego konta był niedawno zamieszany w czynności łamiące regulamin Diablo III. Ta decyzja została podjęta po dokładnym sprawdzeniu całego incydentu. Nie możemy rozmawiać na temat szczegółów tego incydentu z powodu naszej polityki prywatności, jednakże zapewniamy, że na wszystkie zamieszane w ten incydent konta zostały nałożone odpowiednie konsekwencje.
Kara nałożona na konto: Zamknięcie konta
Wykroczenie: Niezatwierdzone Programy Wyprodukowane Przez Osoby Trzecie
„Program Wyprodukowany Przez Osoby Trzecie" to każdy program czy plik, który nie jest częścią oprogramowania Diablo III, a który używany jest by uzyskać przewagę w grze, na przykład poprzez zwiększenie prędkości zbierania surowców czy zmiany widoczności na mapie. Kategoria ta obejmuje również każdy program pozwalający na uzyskanie graczowi informacji z gry normalnie dla niego niedostępnych lub programy pozwalające na modyfikacje jakichkolwiek plików gry. Każda zewnętrzna aplikacja użyta w połączeniu z Diablo III może wywołać sporą liczbę niepożądanych efektów ubocznych. Niektóre z poważniejszych problemów spowodowanych używaniem takich programów to niestabilność gry, wynikiem której gracz będzie wyrzucany z gry dość często. Zewnętrzne programy mogą być także użyte do przekazywania wirusów, spyware i innych niepożądanych programów. Programy wyprodukowane przez osoby trzecie mogą również zostać użyte od uzyskania danych z komputera gracza, takich jak nazwa konta, hasło i informacje prywatne.
To konto Diablo III zostało zamknięte przez naszych pracowników po sprawdzeniu konta oraz wszystkich związanych z kontem wykroczeń gdzie łamane były nasze zasady użytkowania i regulamin gry (http://eu.battle.net/support/article/diablo-iii-zasady-karania-kont). Wszystkie złożone oferty oraz aukcje aktywne w momencie zamknięcia konta zostaną odwołane. Zwrót środków za wszystkie złożone oferty zostanie przelany na wykorzystaną metodę płatności. Środki powinny zostać zwrócone w ciągu 5-10 dni. Środki wydane na oferty, które zostały ukończone przed zamknięciem konta nie zostaną zwrócone.
Wraz z zamknięciem konta Diablo III wszystkie przedmioty oraz postaci będą niedostępne. Jedynym sposobem na kontynuacje gry w Diablo III jest kupno nowej licencji gry lub złożenie prośby o ponowne rozpatrzenie kary. Podczas gdy przywrócenia zamkniętych kont są bardzo rzadkie, prosimy by wstrzymać się z kupnem nowej licencji do momentu zakończenia się procesu ponownego rozpatrywania kary. Jeśli dodasz nową licencję Diablo III podmieni ona stare konto bez przywracania przedmiotów oraz postaci.
Jakiekolwiek prośby oraz pytania związane z karą nałożoną na konto mogą zostać rozpatrzone tylko przez nasz Dział pomocy. Żądanie pomocy można zgłosić na stronie https://eu.battle.net/support/pl/ticket/submit.
Z poważaniem,
Blizzard Entertainment
Diablo III Customer Support
http://battle.net/support

1377863814-U611928.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie dajcie znać czy puszczacie dzisiaj bota, albo czy macie jakieś informacje z innych forów na temat jego wykrywalności/updatu, lub czy w ogóle opłaca się jeszcze go puszczać

Opublikowano

no to ladnie moj latal od 7 rano wczoraj do 21:45 a pozniej od 1 do 4:45 jeszcze zyje ;-) ale chyba rzeczywiscie czas na przerwe

i jak jest z tymi banami marcin od razu dozywotnio czy jakies ostrzegawcze?

Opublikowano

hehe tez mi zbanowali konto choc wczoraj wylaczylem go dosc wczesnie i tak to nic nie dalo no coz live is brutal na szczesnie moja postac nie byla koksem hehe pozdro for all.

Opublikowano

Wszyscy którzy znają dobrze tematykę botowania w grach , wiedzą jak się za to zabrać .... osobiście zanim zacząłem botować posiadałem 2 konta , jedno podstawowe na którym nie botowałem i drugie do bota , codziennie przerzucałem itemki i golda na podstawowe konto , w razie bana , zostaje mi gold + itemki które mogę sprzedac , złoto idzie jak ciepłe bułeczki , za zarobione pieniążki , zbanowane konto zastępuje nowym , można tak aż do deski grobowej:)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Na tym samym ..... ale co z tego ??? nie mogą mi zbanować konta tylko za to że ktoś przekazywał mi złoto i itemy , bo to nie jest zabronione , przykład : mieszkam z bratem , ja jako stary wałkarz , cheater, boter i Bóg wie jeszcze jak to zwał , używam bota na swoim koncie ....brat przeciwieństwo mnie , gra uczciwie .... i co?? ma zostac ukarany za to , że jego brat oszukuje w grach??

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Spoko tez tak sadze, ale czytajac na De... B.... Forum te wszystkie ban reporty, ze ludziom zbanowali tez "czyste" konta i muly troche sie zaniepokoilem. Ale mysle ze jednak odpalali na nich bota (nie wszyscy sa tam rozgarnieci) albo chca popsuc innym humor...

Coming: Zakaz linków zewnętrznych.

Opublikowano

Puściliście dzisiaj boty ? czy czekacie na jaką wiadomość od Marcina ?

Opublikowano

sprawdzaliście może taki build

http://eu.battle.net...TYXh!gWZ!YZcccc

u tego gościa to znalazłem

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Simba-2186/hero/8111104http://eu.battle.net/d3/pl/calculator/wizard#VQTYXh!gWZ!YZcccc

ciekawe ile on ma ataków na sec jak ja mam 2.41 to on musi mieć z 3 ataki na sec jak nie lepiej przy 59% zwiększenia szybkości ataku musi wymiatać

Ja z 50k dps na mp5 lekusio no nie ginę wogóle a na mp0 leci jak strzała

xxx

o co mu chodzi ?

//W tamtym miejscu była reklama innego forum :>

Opublikowano

To typowy build dla wizz tanka .... ja tak miałem u wizz -a , z tym że zamiast teleportu używałem spowolnienie czasu .... ja miałem

Attacks per Second: 2.53+spowolnienie dodaje Ci szybkość attaku 10% , około 100k DPS:)

PS ....chyba tego kolesia dopadła ręka sprawiedliwości Blizz , bo strona error:)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

We hope to be back tomorrow or Friday at latest. We have an idea for what actions Blizzard looked for and are working on verifying it.

jest nadzieja

Opublikowano

Na niemieckiej stronie mieli promocje do piatku 21euro mozna bylo kupic 2 klucze max z jednego konta(informacja byla na db forum). Kupujesz, bo rozszerzasz działaność? Czy zlapales jeszcze jakiegos bana oprocz tego jednego konta? :/

Opublikowano

Opis uruchomienia bota:

-przechodzimy do folderu głównego bota , otwieramy folder w ktorym znajduje sie patch do bota , odpalamy plik BuddyPatch2, jako offsets wybieramy plik Demonbuddy_13644 który znajduje się w

folderze LatestOffsets,klikamy otwórz i klikamy "patch"

-Otworzy nam się okno w którym należy wskazać plik "demonbuddy.exe" , dajemy otwórz , następuje patchowanie

-Po około 5 sekundach bot jest gotowy do pracy

Przejdźmy teraz do najważniejszych ustawień bota :

--W pierwszej kolejności , odpalamy grę Diablo 3 , przechodzimy w opcję ustawienia grafiki : rozdzielczośc 800/600 , tryb okienkowy ..... kursorem myszki maxymalnie minimalizujemy okno z grą.....

--W następnej kolejności odpalamy bota ,jako login zostawiamy "1234"-klikamy"login" ....następuje logowanie , oraz flashowanie okna z grą

No więc robię tak jak jest w opisie ale jak już loguję się wpisując 1234 powinno zacząć się flashowanie okna z gr ale następuje coś takiego :

[14:35:43.145 N] Demonbuddy v1.0.1219.291 started

[14:35:47.706 N] Logging in...

[14:35:48.136 N] Error attaching to Diablo III, Reason:System.IO.FileNotFoundException: Nie można załadować pliku lub zestawu 'fasmdll_managed.dll' lub jednej z jego zależności. Nie można odnaleźć określonego modułu.

Nazwa pliku: 'fasmdll_managed.dll'

w Zeta.MemoryManagement.ExternalProcessReader..ctor(Process proc)

w Zeta.ZetaDia.TryInitialize(Process proc, String& reason)

Mógłbym ktoś coś poradzić ??

Opublikowano

Gdzie ustawic aby bot jechał cały akt I po kolei po co pare minut loga i dalej robi to samo czyli w zbutwiałeym lesie jest .

Opublikowano

Marcin a nie możesz kupić używanego keya od kogoś kto już nie gra na polskich forach są po 60zł-70zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...