Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było już info , że znaleźli jakieś luki w bocie , które prawdopodobnie Blizz wykorzystał , cały czas pracują nad załataniem tych dziur , mówione było już , że update ma się ukazać jutro ewentualnie w sobotę , wiec czekajmy , jesli pojawi się aktualizacja , na pewno ją tu wrzucę ....nie bądźmy tacy w gorącej wodzie kąpani , trzeba po prostu uzbroić się w cierpliwość i po prostu czekać....

1377863814-U611928.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Martwi mnie jedna rzecz, ponieważ jak wiemy my działamy na cracku, a gracze wnoszą o zablokowanie części forum z profilami(tjb waypointy jakby ktoś jeszcze nie wiedział), aby darmowy gracz nie mógł z nich korzystać, dlatego przydałby się ktoś z oryginalnym kontem który, by nam mógł przesyłać co ważniejsze profile. Drugą opcją pozostaje ubezpieczyć się niezbędne skrypty już dziś albo jak najszybciej

Opublikowano

Narazie domagaja sie tego jedynie uzytkownicy, deweloperzy jeszcze nie zajeli stanowiska i nie komentuja tego

Coming: Zakaz linków zewnętrznych.

Opublikowano

Tak jak mówiłem , nie mieli by żadnych powodów i najmniejszego sensu ograniczać dostęp do forum , nic by to nie dało , a stracili by masę użytkowników, którzy pomimo że używają wersji scrakowanej , zawsze wtrącą coś mądrego , godnego uwagi, co w dalszych aktualizacjach może się przydać ....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

No dobre jest to ze ja bota pobralem wczoraj o 12 (znaczy 19.12.12) i bocilem dzis do 16, ponad dobe i banana nie dostalem, weszlem dzis na forum poszukac tu jakis skryptow i przeczytalem o tym globalnym zbiorze bananow. Zgadnijcie co zrobilem hehe

Opublikowano

banwave nie trwa wiecznie bo blizz ma wiele innych rzeczy na głowie. Pochwalili się, że udało im się zbanować ileś kont by uspokoić resztę graczy i dalej niech się dzieje co chce.

9941935.jpg
Opublikowano

Na jakim profilu mogę odpalić bota ??

Posiadam słabego dopiero zaczynającego grę Barba ledwo 32k dmg z buffami i około 500 res.

Grę dopiero zacząłem parę dni temu więc gdzie na infernie mógłbym włączyć bota aby coś osiągnąć ??

Myślałem o I akcie ale szukałem po profilach i nie zbyt wychodzi mi to. Mógłbym mi ktoś podpowiedzieć i doradzić ??

Opublikowano

Marcin, najwięcej problemów z tego czytałem to głównie nie realnie szybkie podnoszenie dropa, identyfikacja itemów, te same monotonne wpt(ale ludzie robią randomize profile aby wpt zawsze były inne, niestety to nic im nie dało).

Osobiście wg mnie, blizz ma zbyt szeroki wachlarz do wykrywania botów, ale wielu graczy zbanowanych odpowiadali na ankietę developerów, czego dokonywali podczas swoich rozgrywek i to im pomoże w wyszukaniu ostatecznych dziur.

Opublikowano

Wg mnie Blizz , znalazł coś niedawno ...tak jak pisałem, na bocie latałem przez 5 miesięcy , w kółko ten sam profil (BigRed)i moje konta przeżyły nie jedną falę ,nikt nie wie na jakiej podstawie Blizz banuje konta , muszą jednak mieć coś czego są 100% pewni , bo ich blokady nie mogą opierać się tylko na podejrzeniach , to jakaś ewidentna luka .... dlatego taka dziura nie powinna być problemem , aby ją załatać ....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Otóż to, gdybym ja wiedział o tym bocie 5 miesięcy temu ;<. Ostatnio wróciłem do gry, ciskamy sobie z kumplem na HC, ale bota na SC bym z chęcią postawił

Opublikowano

ja wam powiem jedno z bratem od 19.12.12 gramy na bocie ale nie 24/h tylko z glowa i nic sie nie dzieje, tak jak bylo napisane 1000 kont zbanowany ale co to jest 1000 w porowaniu z milinami egzeplarzy sprzedanych. 1000 kont to widocznie 24/h zombiakim tak aby lev wbijal i dropil jakies itemki to sie nie obawiam, oczywiscie nikogo nie zachecam kazdy ma swoj rozum

Opublikowano

Co racja to racja, lecz ja nie boce dla zarobku, ...... nie bede sie rozpisywal bo nie tu ten temat, kazdy ma swoje zdanie i poglady. Mam tylko nadzieje ze niebawem wszystko sie uciszy i programisci wprowadza jeszcze pare ilepszen do programiku

Opublikowano

Ja puszczałem non stop bota ale z samego golda to zbierał jakieś 130k na godzinę wg tego szacowania z bota ;O nie wiem czemu tak słabo. Mam barba na ww zrobionego 118k dps i ~450 ress. Może doradzicie mi jakąś inną postać z podobnymi statami, która byłaby wydajniejsza ?

9941935.jpg
Opublikowano

Więc czekamy aż wszystko będzie okej i stawiamy na nowe swoich bohaterów ;d

Opublikowano

@ziom00753

Wrzuć skany bo zaraz modek się przyczepi do tych linków.

Oczywiście daję lajka za wrzutkę.

Jeszce trzeba będzie poczekać na crack'a coś mi się wydaje.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

ja tez mam problem z odpaleniem, gdzie trzeba wkleic to trinity? chwile po uruchomieniu bota ten wylacza sie

EDIT: A widzisz, wielkie dzięki!

Opublikowano

jak odpalam bota i mam okienko login to mam 1234, i jak odpale to okienko z botem mi sie chowa i go nie mam, tylko na dole ikonka z diablo mroga ze cos sie wlaczylo, ale okienka nie mam do ustawien bota, moze cos zle robie?

Opublikowano

jak odpalam bota i mam okienko login to mam 1234, i jak odpale to okienko z botem mi sie chowa i go nie mam, tylko na dole ikonka z diablo mroga ze cos sie wlaczylo, ale okienka nie mam do ustawien bota, moze cos zle robie?

u mnie to samo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...