Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OK ..... Dla tych , ktorzy maja problemy , aktualizowałem linki z nową wersja bota i offsets.....patchujemy i ma działać..........

1377863814-U611928.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam :) mam wersje trynity 1.7.2.12 jak bot w 3 akcie zabija strasznie przycina sie gra wiecie od czego to moze byc ?? moze ta wersja trynity jakas nie tak ?

Opublikowano

Panowie, ja mam dziwny problem. Bot nie chce stworzyc żadnej gry. Za każdym razem albo wyskakuje błąd podczas tworzenia rozgrywki, a czasami w ogóle nie inicjuje startu gry. Zadania są ustawione w odpowiednim akcie, na odpowiednim poziomie trudności. co zrobić?

Opublikowano

Wie ktoś może czy da się ustawić tego bota, żeby korzystał z księgi Caina do identyfikowania przedmiotów czy nie ma takiej opcji? Z góry dzięki za odpowiedź:)

Opublikowano

Ok, sciągłem paczkę + offsety z przed paru postów i smiga.

Mam tylko pytanko, gdzie moge dorwać jakieś porady? Np widziałem że mam mało hp i bot użył Spokój ducha i zaraz potem potiona(co jest bez sensu) czy miał mało hp i nie podnisół kuli leczena co było zaraz obok.

Gram monkiem.

Opublikowano

Mi też się przycina.

Może trzeba sciagnąć nową wersje? Ponoć wtedy działa ksiega caine.

Tylko jak wtedy z crackiem do DB?

Opublikowano

Najnowszą wersją na chwilę obecną jest Demonbuddy 1.0r1404 Build 308

http://updates.buddyauth.com/GetNewest?filter=Demonbuddy

Natomiast offsets 16416 i dział bot normalnie nawet po patchu 1.08 (pomijam lekkie przycinki które każdy chyba ma)

Mam do was tylko pytanko czy działają wam normalnie dwie kopie na jednym komputerze, ja już się męczę kilka dni i raz to działa a raz nie i nie mam pojęcia co jest tego przyczyną.

Opublikowano

Robisz skrót od d3 dajesz właściwości i wklejasz -launch -w ogolnie ja mam tak "F:\Diablo III\Diablo III.exe"-launch -w :)

Lazek zapodaj bota twojego na mojego maila [email protected] :))

Jak ktos moze wyslijcie tego bota wersja 308 bo ta starsza wersja sie tnie niesamowicie...

Opublikowano

Wiatm!

Jestem nowy... uzywam bota juz jakis miesiac a dzisiaj prubuje wlaczyc a tu lipa. Pisze zebym wlaczyl diablo. Pewnie jakis blad po tym patchu. Mógłby mi ktos powiedziec co mam zrobic? posiadam Demonbuddy 1.0.1370.304 co robic zeby bylo dobrze?

Opublikowano

Wszystko pięknie ale mam problem z tym iż gdy włączam bota i mam już włączone i zalogowane diablo 3 to:

1. Okno to moje nie wygląda tak samo jak twoje (jest w odcieniach szarości i czerni)

2. Po wpisaniu loginu wyskakuje mi komunikat:

[07:38:12.831 N] Demonbuddy v1.0.1399.306 started
[07:38:14.296 N] Logging in...
[07:38:14.723 N] Error attaching to Diablo III, Reason:System.Exception: Could not successfully set up_synchronization_events!
w Zeta.MemoryManagement.Executor.()
w Zeta.MemoryManagement.Executor..ctor(ExternalProcessReader memory, IntPtr endscene)
w Zeta.MemoryManagement.ExternalProcessReader..ctor(Process proc)
w Zeta.ZetaDia.TryInitialize(Process proc, String& reason)
3. Tak wszystko dobrze patchowałem...
Admin Cienia
Opublikowano

Wiatm!

Jestem nowy... uzywam bota juz jakis miesiac a dzisiaj prubuje wlaczyc a tu lipa. Pisze zebym wlaczyl diablo. Pewnie jakis blad po tym patchu. Mógłby mi ktos powiedziec co mam zrobic? posiadam Demonbuddy 1.0.1370.304 co robic zeby bylo dobrze?

Żaden błąd po patchu, to chyba logiczne że nie działa? Bot był pisane pod wersje 304 więc wszystko jest jak należy

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Czy ktoś mógłby wrzucić swojego bota działającego w tej chwili?Spakowanie,upload i podanie linku to dosłownie 2 minuty a pomoze mi i kilku kolegom.

Opublikowano

Witam,

jak włączę bota to automatycznie włącza mi się możliwość szybkiego dołączania do gry mimo tego, że w opcjach mam to wyłączone. Może mi ktoś powiedzieć jak mam to wyłączyć ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...