Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy są profile na A1 i A2 takie jak ten Act 3 Inferno by rrrix? Tylko w tych bot nie robi pełnych qestów jakby ktoś miał to poproszę

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy komuś nie crashuje diablo po 15-20minutach?

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Odpalcie demonpatchera jako administrator i odznaczcie okienko "disable auto updates" i teraz znów spaczujcie. Zero crashów u mnie.

bcb.jpg

Opublikowano

Przeczytaj dokladnie sam mialem spachowane ta wersje i jego wersje i caly czas mam ten sam blad za 1 razem bot dzialal jak go wylaczylem i drugi raz probowalem wlaczyc to przy flashowaniu wyskakuje "demon budy przestal dzialac".To nie wina bota tylko czegos innego i niewiem wlasnie czego. A formata calaego kompa to mi sie nie usmiecha robic.

Żaden format nie jest tu potrzebny .... zainstaluj jeszcze raz netframework 4 i Demonbuddy dependency installer(Folder HElp)-restart kompa , ...powinno działać

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Odpalcie demonpatchera jako administrator i odznaczcie okienko "disable auto updates" i teraz znów spaczujcie. Zero crashów u mnie.

Robiłem to miliard razy na normalnej wersji, jak i na becie i dalej po 20minutach diablo crashuje

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Mi nawet nie chce flashowac okienka z Diablo. Pisze mi Diablo atached, flashing window . . . i nic sie dalej nie dzieje.

Opublikowano

kto wie jak ustawic bot zeby przetapial itemy u kowala zamiast sprzedawania ?

i czemu jak odpalam profil z 1 actu to i tak otwiera mi 3 i nic nie robi ?

HELP ME!!!!!!!!!!

Opublikowano

HELP ME!!!!!!!!!!

Opublikowano

nie moge zaladowac 3 aktu... pomoze ktos?? albo jakis inny profil poda??:)

[01:58:35.057 N] Failed to load profile: Element SafeMoveTo is not supported. Please check your XML and try again. (<SafeMoveTo questId="101758" stepId="1" x="3254" y="815" z="0" statusText="Clearing to Fos pt 1" pathPrecision="50" unsafeRandomDistance="15" />) Line 15

Opublikowano

HELP ME!!!!!!!!!!

Opublikowano

HELP ME!!!!!!!!!!

Wszystko w ustawieniach bota w zakładce town run zmieniasz. Ten bot nie ma tak wielu opcji żeby to przeoczyć . 3 min wystarczą aby znaleść i zaznaczyć opcję SALVAGE i sprecyzować jakie itemy ma przetapiać. 5 min bez angielskiego powinno wystarczyć.

Opublikowano

Mam takie pytanie uzyłem patcha który jest w 1 poście w topicu odpalam bota i pokazuje sie komunikat że program przestał działać.. Jakies pomysły dlaczego tak sie robi ?

a da sie zrobic tak zeby nie identyfikowal legondarnych przedmiotow??

Opublikowano

Próbuję odpalić dwa okna D3 na raz przez DBrun i wyskakuje mi zawsze w drugim oknie, że muszę ściągnąć aktualizację, gdzie generalnie jest to niemożliwe. Oba foldery DIII są identyczne i mogę je odpalać w dowolnej kolejności. Sęk w tym, iż jak próbuję odpalić drugie to zawsze mam ten niby błąd z aktualizacją. Miał ktoś takie coś ?

Opublikowano

No wchodzę i nic nie ściąga tylko najzywczajniej w świecie loguje się do gry. Bezsens total.

EDIT> właśnie zauważyłem, że dzieje się to zawsze gdy odpalam D3 przez DBrun. Jakieś sugestie ? Może powstała jakaś nowa wersja Dbrun ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...