Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ogólnie bock naprawde mega dobrze zrobiony, spoko śmiga lecz chciał bym dostać poradę jak z full 3arun by rrrix usunąć 2-3 lokacje które naprawde są zbędna i tylko marnują cenny czas i niezbytnio to ogarniam proszę o odp.

dzięki z góry

a i btw chciałem dodac iż Bli$$ard robi ludzi w hu.. jest to niemożliwe że w ciągu 6dni 14-16/24h codziennie nie padł ani jeden item warty więcej niż 50kk o legendary nie wspomne prędzej 6 w totka trafie niz padnie mi furia lub mempo jakieś choćby troche fajne większość legend to mace2h i miecze rękawiczki bronie1h słabe źródła nić konkretnego drop jest tragiczny na 45paragon lvl nic nie padło wartego więcej niż 25kk.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Ogólnie bock naprawde mega dobrze zrobiony, spoko śmiga lecz chciał bym dostać poradę jak z full 3arun by rrrix usunąć 2-3 lokacje które naprawde są zbędna i tylko marnują cenny czas i niezbytnio to ogarniam proszę o odp.

dzięki z góry

Instrukcja jak usunąć mapkę z rrrix (po angielsku, mam nadzieję, że to nie problem, w razie kłopotów napisz priv):

You can edit which areas you want to run, optionally eliminating sections completely. Simply open up Act3LoadRandom.xml in a text editor, scroll down to the bottom of the file, and delete (or use XML comments) the appropriate line from the list below.

<TrinityLoadOnce questId="101758" stepId="1" >

<ProfileList>

<LoadProfileOnce profile="Skycrown.xml" />

<LoadProfileOnce profile="Stonefort.xml" />

<LoadProfileOnce profile="FoS-Rakkis.xml" />

<LoadProfileOnce profile="KeepDepths2.xml" />

<LoadProfileOnce profile="KeepDepths3.xml" />

<LoadProfileOnce profile="ArreatCrater1.xml" />

<LoadProfileOnce profile="ArreatCrater2.xml" />

<LoadProfileOnce profile="TowerDamned1-2.xml" />

<LoadProfileOnce profile="TowerCursed1-2.xml" />

<LoadProfileOnce profile="CoreOfArreat.xml" />

</ProfileList>

</TrinityLoadOnce>

For example, deleting the line <LoadProfileOnce profile="TowerDamned1-2.xml" /> will remove Tower of the Damned Levels 1 and 2 from the randomized profile selection.

Opublikowano

Witam :)

Błędu już nie ma.. ale tym razem wyskakuje mi coś takiego

[15:18:24.112 N] Demonbuddy v1.0.1370.304 started
[15:18:25.774 N] Logging in...
[15:18:26.211 N] Attached to Diablo III with pid: 5880
[15:18:26.265 N] Flashing window
Próbowałem wgrać nowe pluginy, sciagać inne wersje, patchować ale nie przynosi to skutku będe wdzięczny za porady:)
Piątka:)
Opublikowano

Zabijaka, odpisałem Ci na PW, ale dla potomnych napiszę i tutaj.

Źle spaczowane, spróbuj jeszcze raz, sprawdź czy masz offset Demonbuddy_15295 i BuddyPatch 2.2
Opublikowano

a i btw chciałem dodac iż Bli$$ard robi ludzi w hu.. jest to niemożliwe że w ciągu 6dni 14-16/24h codziennie nie padł ani jeden item warty więcej niż 50kk o legendary nie wspomne prędzej 6 w totka trafie niz padnie mi furia lub mempo jakieś choćby troche fajne większość legend to mace2h i miecze rękawiczki bronie1h słabe źródła nić konkretnego drop jest tragiczny na 45paragon lvl nic nie padło wartego więcej niż 25kk.

to zależy głównie od twojego mfa i szczęścia :) Mi czasami także nic nie padnie i zarobek dzienny jest w granicach miliona - 3 ale zdarzaja się dni kiedy padnie jakiś pierścień który warty jest 500kk albo zbroja o niewiele mniej więc to zależy od dnia :D mi przy 370 mfie nie padło nic już od 2 dni warte więcej niż 5kk ale się nie martwię tym bo prędzej czy później coś musi paść :D

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

Opublikowano

Witam :) Bardzo bym prosił o umeiszczenie paczki z botem na jkaimś nbormalbnynm serwerze bo wyslalem juz 2 smsa platengo zeby scignac bota a nic mi nie wysylja plz jakis dzilajacy link

Opublikowano

Ja już boce ponad 200h i padł mi jeden itemek warty 50kk, także nie placzcie ;x. A bot robi runy naprawde szybko, bo exp waha sie 40-46kk na godzine(z hellfire i rubinem w hełmie)

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

witam, jestem po formacie i mam problem z botem , NIE WYKRYWA MI PLUGINOW ;/ mam zainstalowany netframework , c++ . Proszę o pomoc

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

14iljqe.jpg

Opublikowano

witam, jestem po formacie i mam problem z botem , NIE WYKRYWA MI PLUGINOW ;/ mam zainstalowany netframework , c++ . Proszę o pomoc

przeinstaluj pluginy - muszą być aktualne do wersji bota

jesteś zalogowany w grze jak Ci nie wykrywa?

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Witam gdzie najłatwiej obserwować zbliżające się updaty przerwy techniczne etc ? nie moeg znalezc tego na forum d3

Przy logowaniu do gry.

Opublikowano

Jutro jest patch, radzę nie odpalać dzisiaj bota. Ja nie ryzykuje :D

Co za róznica lol. Jak mają zbanować, to i tak zbanują. Ostatni mass ban był w środku grudnia i minelo troche czasu, wiec kolejny może być nawet jutro. Prosta zasada - dają botom zarobić, nastepnie banują, by znowu kupili konto i bocili dalej. Hajs musi sie zgadzac

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Wcześniej wypowiadał się kolega który mówił że ma 10 czy więcej kont i go nie zbanowali moze fajnie by bylo gdyby ktoś zawsdze umieszczal jakieś info jak ma ? osobny topic cos ?

Opublikowano

Wcześniej wypowiadał się kolega który mówił że ma 10 czy więcej kont i go nie zbanowali moze fajnie by bylo gdyby ktoś zawsdze umieszczal jakieś info jak ma ? osobny topic cos ?

Jeśli założył te konta w tym roku to nic dziwnego, w końcu nie było żadnego banwave. Ale oczywiście możliwe, że konta są starsze i przetrwały falę banów z grudnia (wtedy padło bardzo dużo kont, ale wiele userów przetrwało ją bez szwanku).

Info zawsze jest przed logowaniem, więc jak nie chcesz to w tym czasie nie botujesz. swist2 dobrze napisał, tutaj nie ma większej różnicy. Ze 3 razy po pijaku zostawiłem latającego bota na czas aktualizacji serwerów i co? Nic. Bot dostał dc a rano już latał z powrotem.

Opublikowano

(-Otworzy nam się okno w którym należy wskazać plik "demonbuddy.exe" )

a gdzie znaleść ten plik???

znaleźć*

W głównym folderze z botem?

Opublikowano

O tym info o banach itp. to ja bym się pisał na to, na razie botuję 2 tygodnie i idzie jak z płatka :) Dropów szaleńczych nie ma, ale od 30 do 70 paragonu już się nastukało :) Prosiłbym też możliwie dużo ludzi o aktualne info, o ilość posiadanych cd keyów, banów itp. Ja na razie raczkuję, pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...