Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm... no dobra a tego bota gdzie mam wkleic? bo chyba nie tylko paczka z botem byla..., jak wklejam go i patchuje ze starymi plikami to po zalogowaniu mi bota wywala

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Podpis problemu:

Nazwa zdarzenia problemu: CLR20r3

Podpis problemu: 01: demonbuddy.exe

Podpis problemu: 02: 1.0.1425.310

Podpis problemu: 03: 5193d766

Podpis problemu: 04: mscorlib

Podpis problemu: 05: 4.0.0.0

Podpis problemu: 06: 4ba1da6f

Podpis problemu: 07: 2463

Podpis problemu: 08: 0

Podpis problemu: 09: System.IO.FileLoadException

Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Identyfikator ustawień regionalnych: 1045

Dodatkowe informacje 1: 0a9e

Dodatkowe informacje 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Dodatkowe informacje 3: 0a9e

Dodatkowe informacje 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Jak usune all z folderu Plugins to nie wyskakuje ale nie dziala bot bez pluginsow;/
Opublikowano

hmm... no dobra a tego bota gdzie mam wkleic? bo chyba nie tylko paczka z botem byla..., jak wklejam go i patchuje ze starymi plikami to po zalogowaniu mi bota wywala

Bota wklejasz byle gdzie, musisz do niego jedynie wkleić pluginy i profile zależne od twojej woli.

Podpis problemu:
Nazwa zdarzenia problemu: CLR20r3
Podpis problemu: 01: demonbuddy.exe
Podpis problemu: 02: 1.0.1425.310
Podpis problemu: 03: 5193d766
Podpis problemu: 04: mscorlib
Podpis problemu: 05: 4.0.0.0
Podpis problemu: 06: 4ba1da6f
Podpis problemu: 07: 2463
Podpis problemu: 08: 0
Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
Dodatkowe informacje 1: 0a9e
Dodatkowe informacje 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Dodatkowe informacje 3: 0a9e
Dodatkowe informacje 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Jak usune all z folderu Plugins to nie wyskakuje ale nie dziala bot bez pluginsow;/

Spróbuj innych pluginów i sprawdź czy masz zainstalowane programy podane w 1 poście

@Edit CLR20r3 to błąd frameworka - spróbuj go przeinstalować

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

Opublikowano

Wszystko zainstalowalem za 1 razem po zainstalowaniu DB sie wlacza i dziala ale jak wylacze to juz sie niechce drugi raz wlaczyc musze wszystko usunac i od nowa robic

Opublikowano

Monohe, ok, ale brakueje mi jeszcze folderu z offsetem, wiec i spachować nie mogę...zresztą było coś pisane o tym innym ofsecie, czyli wychodzi na to że moj stary nie będzie pasił tak?

Opublikowano

ok najnowszego bota juz mam:) i teraz jakbys kolego mugl podeslac linki do pluginow czy jak to sie nazywa bo jak go spatchuje i odpale to nie ma tam tego 1234 i nie da sie zalogowac... co mam zrobic??:)

Opublikowano

Monohe, ok, ale brakueje mi jeszcze folderu z offsetem, wiec i spachować nie mogę...zresztą było coś pisane o tym innym ofsecie, czyli wychodzi na to że moj stary nie będzie pasił tak?

Na stronie 108 masz linka na nowy offset.

Opublikowano

To oznacza brak jakiegoś pliku w systemie. W takim wypadku start -> uruchom -> cmd i wpisz polecenie sfc / scannow.

Wszystko zainstalowalem za 1 razem po zainstalowaniu DB sie wlacza i dziala ale jak wylacze to juz sie niechce drugi raz wlaczyc musze wszystko usunac i od nowa robic

Upewnij się co do tego Framewoka, Visual C++ oraz biblioteki DirectX

plik z offsetem znajdziesz na poprzedniej stronie w moim poście.

Najlepiej jak będziesz miał aktualną ver. bota ponieważ są tam nowości (korzysta z księgi Caina) i aby uniknąć problemów.

ok najnowszego bota juz mam:) i teraz jakbys kolego mugl podeslac linki do pluginow czy jak to sie nazywa bo jak go spatchuje i odpale to nie ma tam tego 1234 i nie da sie zalogowac... co mam zrobic?? :)

Wszystkie pluginy znajdziesz na oficjalnej stronie demonbudy'ego podaną w 1 poście tego tematu. Jak nie ma "1234" to musisz wpisać i kliknąć "Login" ^^

Opublikowano

aha ok a te pluginy mam poprostu wklejic do folderu z botem?

Tak i potem ustawiasz je według własnych zachcianek (Odsyłam do 1 posta tego tematu)

Opublikowano

ok Monohe :) dzięki wielkie... narazie lata cfaniak:)) także dziękie wielkie niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi:D:D

Nie ma sprawy, w razie pytań pisz PW :D

Opublikowano

Mi wyskakuje error : Arg Routine - No routine was selected. Please check the spelling: Trinity

Błędny plugin - nie zaznaczyłeś na początku z czego bot ma korzystać (Przeważnie jest kilka dróg wyboru zależne co masz w pliku "Routines") Skonfiguruj plugin Trinity jeszcze raz i powinno zatrybić

(Odnoście początku zdania to wybiera się to przy starcie bota)

@Edit ewentualnie ściągnąłeś sam plugin Trinity bez folderu Routines

Opublikowano

pluginy i routine przeżuciłem z poprzedniego bota

Bot je musi błędnie odczytywać więc spróbuj ponownie ściągnąć plugin razem z routines a jak to nie zadziała to całego demonbuddego ponieważ przy starcie się wybiera drogę z którego bot ma korzystać (Domyślnie jest Belphegor i Generic do wyboru)

Opublikowano

Czy działają wam wszystkie akty czy tylko A3?

Tak

A na poważnie to wszystkie, aczkolwiek farmienie w a3 jest najbardziej opłacalne

Opublikowano

Czy są profile na A1 i A2 pełne to znaczy takie w których bot robi cały akt? Ja mam tylko a3 inferno pełny stary pewnie jeszcze, A1 i A2 -całości nigdzie nie ma są tylko poszczególne zadania lub questy całe. Jak ktoś by miał to bym poprosił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...