Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, mam do was pytanie. Ta wersja Deamonbuddy, która jest podana na forum, nie znajduje questtoola, który jest potrzebny do robienia q w akcie 2. Chyba, że ktos z was posiada profil pod wersje z forum, pozwalającą botowi ukończyć wszystkie q w akcie 2. Pozdrawiam

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

po wprowadzniu nowego patcha bot wyświetla mi, że mam włączyć diablo 3 mimo tego, że jest już włączone już raz tak miałem i chyba tez po aktualizacji ściągnąłem na nowo bota z forum, ale niestety nie działa ten kod ,,1234" ani ,,123456" tak jak wcześniej miałem. Ma ktoś jakieś rady dla mnie ?:)

pozdrawiam

Opublikowano

Działa , pobrać nowego dB 1.0 r1399 Build 306 ze strony

patch 
 http://diablo-iii.com/engine/download.php?id=107

[11:39:36.614 N] Demonbuddy v1.0.1399.306 started
[11:39:38.315 N] Logging in...
[11:39:38.660 N] Attached to Diablo III with pid: 4448
[11:39:38.747 N] Flashing window
[11:39:43.152 N] [Atom] - Inactivty thread is starting.
[11:39:43.154 N] [Atom] - MrWorker thread is starting.
[11:39:43.214 N] [Atom] - 36 minutes to next break, the break will last for 28 minutes.
[11:39:43.443 N] [Trinity]ENABLED: Trinity v1.7.2.11 now in action!
[11:39:44.819 N] Current bot set to Order Bot
[11:39:44.819 N] Loaded profile Arreat Crater Level 2 by rrrix

Opublikowano

poterr a jakie dajesz hasło bo ja żadnego hasła nie mam i mi nie chce się włączyć.

Opublikowano

Na blizzhackers.pl jest do pobrania cała paczka najnowszego bota patch 1.0.8 wraz z najnowszymi profilami i pluginami wystarczy wypakowac i grac :)

Opublikowano

Na blizzhackers.pl jest do pobrania cała paczka najnowszego bota patch 1.0.8 wraz z najnowszymi profilami i pluginami wystarczy wypakowac i grac :)

Ta, z roszerzeniem rar.exe :) do tego to twój pierwszy post, idź szukaj frajerów gdzie indziej

Trzeba czekać na działającego patcha, póki co chyba nigdzie nie ma :)

@Edit cofam słowa, to mi się komp jebie xD

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

Opublikowano

Ta, z roszerzeniem rar.exe :) do tego to twój pierwszy post, idź szukaj frajerów gdzie indziej

A mi właśnie z tej strony blizzhackers dziala zarejestrowalem sie tam , pobrałem paczke, wypakowałem , spatchowałem a potem uruchomiłem grę i bota i wszystko śmiga.

Opublikowano

Pomocy, problem juz mam na poczatku.

Please start Diablo III before attempting to start the bot

Mam wpisany login 1234 po wcisnieciu login pokazuje mi sie ten komunikat, ale niestety juz nic wiecej nie moge zrobic, ani tez nic nie moge wcisnac (plugin itp. nie dziala).

Odpalilem Diablo 3 tak jak w instrukcji w okienku 800//600 ale nic sie nie dzieje, zalogowalem sie na konto i tez nic.

Rada jakas??

Opublikowano

Pomocy, problem juz mam na poczatku.

Please start Diablo III before attempting to start the bot

Mam wpisany login 1234 po wcisnieciu login pokazuje mi sie ten komunikat, ale niestety juz nic wiecej nie moge zrobic, ani tez nic nie moge wcisnac (plugin itp. nie dziala).

Odpalilem Diablo 3 tak jak w instrukcji w okienku 800//600 ale nic sie nie dzieje, zalogowalem sie na konto i tez nic.

Rada jakas??

Ja też tak miałem za 1 razem, pobrałem jeszcze raz bota, wypakowałem, spatchowałem i już wszystko działało

Opublikowano

działający patch jest ! link wyżej .

(buddypatch-2.2) + offset Demonbuddy_16416

Opublikowano

pobralem Buddy patch 2.2 ale nie moge znalesc linka do bota :D rosyjskiego ni w zab umiem i nie moge rozgrysc jaki to link. :) Moglby ktos tu wrzucic??

Opublikowano

A mi właśnie z tej strony blizzhackers dziala zarejestrowalem sie tam , pobrałem paczke, wypakowałem , spatchowałem a potem uruchomiłem grę i bota i wszystko śmiga.

Potwierdzam Mi tez z blizzhackers.pl działa wszystko prawidłowo, wszystko w jednej paczce nie trzeba chodzić po ruskich stronach

Opublikowano

Ta kurwa zajebiscie dziala osobom co maja po 1 post? Wypierdalac stad złamasy

A co ja niby 1 post mam...? Jak czekasz aż założyciel tematu zaktualizuje bota to czekaj dalej ja tym czasem kilka legend posprzedaje ;)

Opublikowano

witam jestem zarejestrowany na forum a pomimo tego nie moge pobrać pliku może mógłbym prosić Was o wysłanie go na maila dzieki z góry [email protected]

Pewnie coś źle robisz ;D ale zaraz postaram się wysłać.

Opublikowano

Masz wyżej napisane z jakiego forum bez żadnego problemu pobierzesz wszystko co potrzebne w paczce, jestem nowym userem wiec wszystko jest tam wyjasnione dla zielonych pozdro wszystkim bociarzom :)

Opublikowano

Witam panowie ogolnie zrobiłem wszystko git bo nowicjuszem nie jestem jednak mam pewnien problem (Could not read bytes from 0000040 [299] ! przy próbie włączenia go "Start" coś z profilami jest nie tak a sciągnełem go z blizzhackers może ktoś pomóc ?

Opublikowano

pobierz patcha , który Ci dał kolega wyżej .... pobierz nową wersję bota z OFF i będzie działać ....z błędy wynika że masz starą wersje bota i dlatego nie lata.........

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Niby wszystko zalogowało itp ale nie działa mi 5 postaci i nie moge dojść do rozwiązania tego problemu... 5 innych działa bez problemu a 5 innych non stop te same nie chcą rozpocząć bocenia ... ma ktoś podobny problem z tym nowym botem ?

Dobra ogarnąłem to ;]

Opublikowano

Witam panowie ogolnie zrobiłem wszystko git bo nowicjuszem nie jestem jednak mam pewnien problem (Could not read bytes from 0000040 [299] ! przy próbie włączenia go "Start" coś z profilami jest nie tak a sciągnełem go z blizzhackers może ktoś pomóc ?

Mam ten sam identyczny problem próbowałem już chyba wszystkiego siedzę na tym 2h i dale nic wciąż ten sam problem pomóżcie bo już opadam z sil..

Opublikowano

Też tyle siedziałem i już to ogarnąłem ;) Musicie w menu dać zadanie samemu np jak macie skrypt na akt 3 to dajecie zadanie " serce grzechu " po czym już nie będzie tego błędu w czasie klikania start . A jak niemożecie dać tego zadania to niech ktoś Wam założy grę pod tym zadaniem i wystarczy , że dołączycie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...