Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a wiec z kad pobrac nowe wersje z off?? Naprawde jestem zielony i nie wiem o co chodzi jakby ktos mugl podac linka to byl bym wdzieczny:) i jakies profile na 2 i 1 akt i jak je wgrac?? dla mnie to czarna magia:(

Opublikowano

a wiec z kad pobrac nowe wersje z off?? Naprawde jestem zielony i nie wiem o co chodzi jakby ktos mugl podac linka to byl bym wdzieczny:) i jakies profile na 2 i 1 akt i jak je wgrac?? dla mnie to czarna magia:(

jak czarna magia to się za to nie bierz.........spójrz jeszcze raz na 1 stronę, przeczytaj pomyśl trochę i będziesz miał bota.

ps. i użyj słownika ortograficznego, Twoje posty aż qr.a rażą w oczy :O

Opublikowano

Powiem wam, że trochę się bałem odpalać bota, dzisiaj zrobiłem to pierwszy raz i gorąco polecam ! Na początku padł kilka razy, ale pobawiłem się ustawieniami i wszystko bangla. Działa świetnie, nabił już prawie 2 paragony, kasa leci, itemy dropią. Cud, miód i malina.

:)

y5r5.png

Opublikowano

Mam nieodparte wrażenie, że teraz Diablo się zwiesza, gdzie na takim piecu nawet w 10 oknach nie powinno mieć to miejsca. Mam wersję 309... Wszysko ustawione na minimum i w oknie. Miał ktoś taki problem ? Może cofnąć się do 308 ?

Edit. Nie ma znaczenia czy gram na 1 czy 3 oknach. Cały czas gra chodzi jakby chciała a nie mogła ;). Racjonalnie rzecz biorąc na podstawie czystych statystyk Bocik leje połowę mniej EXPA na godzinę, czy chodzi na 50% swojej wcześniejszej szybkości.

Opublikowano

Wszystko jest w pierwszym poscie bo linki sa odswierzone. Nie patrz na to co pisze nad nimi bo nazwy zostaly ze starych linkow :)

Ja mam pytanie inne, sprawdzal moze juz ktos w jakim profilu na 3 akt jest najlepszy exp?? jesli macie jakis profil z 4-tego aktu z duzym expem to prosil bym o linka do niego :D Albo po prostu o pomoc z paczka obecnych :D

Opublikowano

Witam mam problem gdy odpalam bota loguje się wyskakuje mi błąd

[11:04:23.037 N] Demonbuddy v1.0.1399.306 started

[11:04:25.044 N] Logging in...
[11:04:25.453 N] Attached to Diablo III with pid: 4512
[11:04:25.487 N] Flashing window
[11:04:26.444 N] Failed to load profile: Path to profile element is not valid; file not found

Mam zainstalowanego najnowszego net.framework

Próbowałam Demonbuddy dependency installer instalować ale też nic nie dało już nie wiem oco chodzi mam win 7

Opublikowano

Wszystko jest w pierwszym poscie bo linki sa odswierzone. Nie patrz na to co pisze nad nimi bo nazwy zostaly ze starych linkow :)

Podczas próby pobrania pojawia się komunikat o błędnie kodowanym torrencie.

Wszystko śmiga. Dzięki

Opublikowano

mi juz wszystko smiga jak nalezy i pobieralem z pierwszej strony... :) tylko teraz pytanko co zrobic zeby bot kozystal z ksiegi ceina i z kad sciagnac profile na 1 i 2 akt?

Kolega wyżej prosił żebyś zajrzał do słownika prawda? Miej trochę szacunku dla tych co czytają Twoje posty.

Co do pytania: z oficjalnej strony bota, wygoogluj sobie.

Opublikowano

Mam ten sam problem co czarna198812. Bota sciagnalem z linkow na 1 stronie. Polecenia rowniez wykonywalem tak jak na 1 stronie. Wyskakuje mi failed to load profile. Pozniej jak wchodze w plugins to nie mam zadnych do wyboru. Prosze o pomoc:D

Witam mam problem gdy odpalam bota loguje się wyskakuje mi błąd

[11:04:23.037 N] Demonbuddy v1.0.1399.306 started

[11:04:25.044 N] Logging in...
[11:04:25.453 N] Attached to Diablo III with pid: 4512
[11:04:25.487 N] Flashing window
[11:04:26.444 N] Failed to load profile: Path to profile element is not valid; file not found

Mam zainstalowanego najnowszego net.framework

Próbowałam Demonbuddy dependency installer instalować ale też nic nie dało już nie wiem oco chodzi mam win 7

Opublikowano

Bo to nie w pluginac ustawiacie profile, proponowal bym na klikniecie okienka "load" pod startem i dodanie odpowiedniego dla was profilu -.-

Opublikowano

Znalazłem przyczynę:D Diablo musi być zalogowane i dopiero wtedy programik dziala poprawnie:D Sciagnalem najnowszego bota z oficjalnej strony, nastepnie spatchowalem i skonfigurowalem wg krokow podanych na 1 stronie postu i smiga pięknie. Dzięki:]

Opublikowano

Nie rozumiem niektórych pytań , problemów ,widzę że w większości zainteresowanych tematem to lenie , którym nic się nie chce , ... nie mówię , że wszystko jest w 1 poście ale w większości tak , to co brakowało zostało dopisane w poniższych postach , tylko nie wiem po co , skoro nikomu " nie chce się tego czytać "....najlepiej było by pewnie , podejść do każdego indywidualnie , pobrać mu bota , profile , wszystko skonfigurować itd ....wiem że ten post g....wnosi do tematu i tylko go niepotrzebnie pogrubiam , ale musiałem to napisać jak zobaczyłem na PW 5 wiadomości i wszystkie z zapytaniem gdzie jest OFF bota ....a w 1 poście , jak wół jest podane .... w związku z szerzącym się lenistwem , nie będę odpowiadał na PW , bo też mi się nie chce....:)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

bot stoi w miejscu

[15:43:27.604 N] Loaded profile Arreat Crater Level 1 by rrrix
[15:43:27.604 N] Game joined, Resetting profile caches.
[15:43:27.618 N] Using Waypoint to Arreat Crater Level 1
[15:43:27.930 N] ProfileOrderManager.OnGameJoined, Reloading profile.
[15:43:28.103 N] Loaded profile Arreat Crater Level 1 by rrrix
[15:43:28.103 N] Game joined, Resetting profile caches.
[15:43:28.119 N] Using Waypoint to Arreat Crater Level 1
[15:43:28.430 N] ProfileOrderManager.OnGameJoined, Reloading profile.
[15:43:28.621 N] Loaded profile Arreat Crater Level 1 by rrrix
[15:43:28.621 N] Game joined, Resetting profile caches.
[15:43:28.636 N] Using Waypoint to Arreat Crater Level 1

pomoze ktos ?

Opublikowano

Witam mam taki problem jak zainstaluje na swieze demonbuddy to za 1 uruchomieniem dziala jak juz wylacze i chce jeszce raz wlaczyc to pisze ze program przestal dzialac. No i jak usune i zainstaluje od nowa to znowu an 1 raz dziala:P Cos jest nie tak z folderem Plugins jak wrzuce do neigo pluginy obojetnie jaki atom czy trinity to przy uruchomieniu pisze program przestal dzialac jak usune wszystko z folderu plugins to bot sie wlacza ale nei ma pluginow:P prosze o pomoc

Opublikowano

Jednak gdzieś popełniam błąd. Bot z pierwszej strony po patchu itd, (to nadal build 306) nie czyta profili, wyswietla błąd. Bot ze strony buddy (build 309) po patchu i dorzuceniu pluginów, odpala się, ładuje profile ale po chwili zamyka grę. Dodam, że przed łatką na starym bocie miałem wszystko OK. Dzięki za pomoc.

Opublikowano

ktos ma problem po nowej łatce ? pobralem db w wersji 310 i po spatchowaniu offsetami 16416 program sie odpala i znika ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...