Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdzie ( ktora to opcja) zmienic zeby albo niszczyl zultki albo sprzedawal bo raz jest potrzeba zniszczyc bo esencja a raz sprzedac bo kasa gdzie to ustawic?? i ostatnie pytanko nie chcem zeby mi identyfikowal legendary gdzie to ustawic??

Opublikowano

Sciagnelem nowego demon buddy 310

Pobralem offset 16603

Patchowalem odchaczajac opcje na samym dole

Skopiowalem profile ze starego patcha oraz Trynity i Giles Trynity nowe, ale blokuje mi sie na flashowaniu okna gry, wie ktos czemu??

Opublikowano

Zrobiłem wszystko wczoraj jak pisał monohe i śmigało perfect dziś odpalam i buddy dostaje crasha zaraz po starcie:/ jakieś pomysły ?

Opublikowano

Sciagnelem nowego demon buddy 310

Pobralem offset 16603

Patchowalem odchaczajac opcje na samym dole

Skopiowalem profile ze starego patcha oraz Trynity i Giles Trynity nowe, ale blokuje mi sie na flashowaniu okna gry, wie ktos czemu??

Sprawdź czy masz wszystkie wymagane programy do poprawnego działania bota. Framework i te sprawy :D

Moge prosic o jakis dobry skrypt na A1? bo te ze stronki u mnie dobrze nie działają ...albo ja cos zle robie

Wszystkie profile ze strony oficjalnej działają, sam je sprawdzałem. Co konkretnie robisz że Ci nie chodzą?

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

Opublikowano

Przeskannowalem kompa tym sfc/scannow. "Funkcja ochrona zasobow systemu windows odnalazla uszkodzone pliki ale nie mozna naprawic niekotrych z tych plikow.Szczegoly znajduja sie na pliku CBS. Idze to jakos naprawic nie robiac formata??

Opublikowano

Jak spatchować tego bota? Wybiera offseta tego od rusków. (16603) A jak chce wybrac folder do spatchowania to jest taki biały wykrzyknik na czerwonym tle. To jest error "You must select valid meshes folder!"

- Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Jak spatchować tego bota? Wybiera offseta tego od rusków. (16603) A jak chce wybrac folder do spatchowania to jest taki biały wykrzyknik na czerwonym tle. To jest error "You must select valid meshes folder!"

Ty nie wybierasz przypadkiem Honorbudy setings?? Wybierasz w tym pierwszym select jak wybiezesz demonbuddy 16603 klikasz patch potem wybierasz demonbuddy.exe i sie patchuje

Opublikowano

gdzie ( ktora to opcja) zmienic zeby albo niszczyl zultki albo sprzedawal bo raz jest potrzeba zniszczyc bo esencja a raz sprzedac bo kasa gdzie to ustawic?? i ostatnie pytanko nie chcem zeby mi identyfikowal legendary gdzie to ustawic??

Opublikowano

Zakładka plugins -> trinity -> config i potem items -> Scoring/TownRuns i zaznacz wszystko "All levels"

Witam!

Jak ustawić zeby bot nie podchodził pod laser????

Nie da się, to jest bot, nie jest inteligentny i walczy tak jak potrafi xD

Przy patchowaniu wybierz offset demonbuddy'ego a nie honorbuddy'ego

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

Opublikowano

Dalej mam to samo ;/bawie sie z tym juz 3 dzien odpalam demonbuddy pisze loging in i "Demonbuddy przestal dzialac";/ jak usune wszystko z folderu plugins to DB sie wlaczy.

Opublikowano

Przeczytaj dokladnie sam mialem spachowane ta wersje i jego wersje i caly czas mam ten sam blad za 1 razem bot dzialal jak go wylaczylem i drugi raz probowalem wlaczyc to przy flashowaniu wyskakuje "demon budy przestal dzialac".To nie wina bota tylko czegos innego i niewiem wlasnie czego. A formata calaego kompa to mi sie nie usmiecha robic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...