Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O tym info o banach itp. to ja bym się pisał na to, na razie botuję 2 tygodnie i idzie jak z płatka :) Dropów szaleńczych nie ma, ale od 30 do 70 paragonu już się nastukało :) Prosiłbym też możliwie dużo ludzi o aktualne info, o ilość posiadanych cd keyów, banów itp. Ja na razie raczkuję, pozdro

:) wizz moze ? jakbys mial jakies ciekawe configi pw me

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, ściągnąłęm pliki z początku tematu do kluczy ale niestety pomimo wybrania pliku z kluczami dalej odpala mi sie akt 3 :/ co się dzieje? może mam nie te co trzeba help :)

Też tak mam jest to spowodowane starym deamonbuddy

ps. Ma któs może nowsze deamonbuddy ? nowsze niż Ofsets(15295) ?

gdyż bot się czasami przywiesza...

Opublikowano

Też tak mam jest to spowodowane starym deamonbuddy

ps. Ma któs może nowsze deamonbuddy ? nowsze niż Ofsets(15295) ?

gdyż bot się czasami przywiesza...

Offset służy tylko do scrackowania bota więc wątpię, że jest to przyczyna jego przywieszania. Problem zawiech to znana rzecz i raczej ciężka do całkowitej eliminacji.

Opublikowano

UWAGA!!
Mam bardzo ważne pytanie, jak ustawić bota aby nie zabijał elit i czempionów? Szkoda mi na nie czasu na mp10, chciałbym żeby zabijał tylko zwykłe potwory i leciał dalej.
Wie ktoś jak to ustawić?? To ważne

Opublikowano

Potrzebował bym pomocy kogoś kto botuje na wiele kont. Prosił bym o jakieś gg i bycie dostępnym jutro w godzinach 18/19 aby pomoc mi wszystko ustawic :)

Admin Cienia
Opublikowano

A co jeśli ci powiem że nie mam tej opcji? To znaczy ze mam starego trinity?

Myślę że w poprzednich wersjach to było więc źle patrzysz, w razie czego możesz zaktualizować trinity do 1.7.2.11

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Aktualnie próbuje botować na 2 konta. Pierwsze konto na którym botuje od jakiegos czasu działa bez problemu. Dziś zabrałem się za ustawienie drugiego konta, wszystko ładnie fajnie ustawiłem i kiedy klikam start wyskakuje mi error "Arg Routine - No routine was selecterd . Please check the spelling : GilesPlugin"

Powinno mi się wyswietlic automatycznie okienko do wybrania opcji , lecz nic sie nie dzieje, tylko ten error. Jak to ustawić własnoręcznie ??

Opublikowano

Mam pytanie jaka jest wykrywalność tego bota ? Czy wy którzy używacie tego bota już od kilku miesięcy dostaliście bana ?

Bot jak każdy inny, używaj z umiarem i z rozumem, to będziesz miał większą szansę, że "przeżyjesz".

I musisz mieć fart xD

1373369406-U138092.png

Opublikowano

witam,

od kilku dni ~5, wyłącza mi się diablo 3 i pojawia się błąd ,, wystąpił nieoczekiwany błąd w aplikacj" no i bot przerywa swoją pracę :( ma ktoś może taki sam problem? reinstall diablo 3 nic nie daje. Czy to może być związane ze od niedawana latają 2 boty na raz? Wcześniej jak miałem tylko 1 to tylko raz na jakiś czas coś się działo a teraz co chwilę.

pozdrawiam

Opublikowano

Ma ktoś pomysł jak używać bota z zablokowanym Windowsem?

U mnie przez kilka godzin powtarzał się taki błąd

[14:45:31.444 N] [RadsAtom] - Error Dialog found, closing dialog[14:45:50.445 N] Closing error dialog
[14:45:51.446 N] [RadsAtom] - Error Dialog found, closing dialog
[14:46:10.449 N] Closing error dialog
[14:46:11.448 N] [RadsAtom] - Error Dialog found, closing dialog
[14:46:30.452 N] Closing error dialog
[14:46:31.453 N] [RadsAtom] - Error Dialog found, closing dialog
[14:46:50.455 N] Closing error dialog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...