Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy ktos moze mi poradzic, dlaczego po sciagnieciu pliku i w pierwszym kroku tutoriala mam pliki w formacie allplayera... i co z tym zrobic ?

http://speedy.sh/GbsCH/1111.png

Masz powiązane pliki *.dat z allplayerem (sam musiałeś to kiedyś zrobić, pewnie przez przypadek). Offsety uruchamia się przez patchera, więc nie robi to wielkiej różnicy i nie rozumiem z czym masz problem.

Opublikowano

Dla tych którzy jakimś cudem nie zauważyli chce powiedzieć że w środę tj. 10.04 jest przerwa techniczna ;), ja osobiście do przerwy nie używam bota.

Opublikowano

Mam następujący błąd po około 20minutach gry (zawsze) zh79oj.jpg

Sterowniki są zainstalowane wszystkie.

Proszę o pomoc.

Masz tutaj linka do tego problemu i 2 sposoby na jego rozwiazanie, wytlumaczenie jest po angielsku ale mysle ze łatwo można sie domyślić co trzeba robić ;)

:http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/r6025-visual-c-runtime-error/218b856f-da81-4268-88f0-9e75266fb02d

Najpierw polecam reinstal visuala.

Opublikowano

czesc, problemów ciąg dalszy,

po pachu odpalam diablo, odpalam bota i wyskakuje mi kumunikat:

[21:49:34.925 N] Demonbuddy v1.0.1370.304 started
[21:49:37.298 N] Logging in...
[21:49:37.612 N] Error attaching to Diablo III, Reason:System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'fasmdll_managed.dll' or one of its dependencies. The specified module could not be found.
File name: 'fasmdll_managed.dll'
at Zeta.MemoryManagement.ExternalProcessReader..ctor(Process proc)
at Zeta.ZetaDia.TryInitialize(Process proc, String& reason)

jakis pomysł ?

Opublikowano

Masz tutaj linka do tego problemu i 2 sposoby na jego rozwiazanie, wytlumaczenie jest po angielsku ale mysle ze łatwo można sie domyślić co trzeba robić ;)

:http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/r6025-visual-c-runtime-error/218b856f-da81-4268-88f0-9e75266fb02d

Najpierw polecam reinstal visuala.

Wykonałem wszystko krok po kroku, jednak dalej mam ten sam błąd.

Opublikowano

Mam pytanko, po przerwie technicznej puszczacie od razu bota czy czekacie jeden dzień czy tam kilka?

Opublikowano

Hej , skad moge pobrać teraz tego bota ? te linki z 1 tematu jeszcze działają ? działa on na systemie XP? i jak z wirusami są jakieś ?

Prosze o odpowiedz bo nurtuje mni to pytanie i czy trzeba jakies skrypty robił żeby np biegal na inferno akt 3 czy to samemu on ustawia?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Pasjonat
Opublikowano

Hej , skad moge pobrać teraz tego bota ? te linki z 1 tematu jeszcze działają ? działa on na systemie XP? i jak z wirusami są jakieś ?

Prosze o odpowiedz bo nurtuje mni to pytanie i czy trzeba jakies skrypty robił żeby np biegal na inferno akt 3 czy to samemu on ustawia?

Linki w pierwszym poscie, dziala na XP, wirusow nie ma. A co do biegania na inf. masz all w pierwszym poscie.

:)
Opublikowano

Witam

Latam sobie barbą na bociku wszystko śmiga ładnie , rzecz w tym że nie chce odpalać gniewu berserkera. Domyślacie się może w czym problem?

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanie czy ten bot z 1 postu jest nadal aktualny / i który mam pobrać całą paczke czy tylko ten buddy ? i gdzie moge znalesc profile np na runy akt 3?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Mam pytanie gdzie w bocie się ustawia aby zbierał moja,źródła itp dla maga i szamana?( Chodzi mi tylko o te na 62 lvl mniejszy mnie nie obchodzi)

Opublikowano

Witam:)

Mam problem z Odpaleniem programu:(

Wyskakuje mi taki o to błąd:

Nazwa zdarzenia problemu: CLR20r3
Podpis problemu: 01: demonbuddy.exe
Podpis problemu: 02: 1.0.1370.304
Podpis problemu: 03: 51668bb4
Podpis problemu: 04: System.Xml
Podpis problemu: 05: 4.0.0.0
Podpis problemu: 06: 4d92f388
Podpis problemu: 07: 722
Podpis problemu: 08: 27
Podpis problemu: 09: System.Xml.XmlException
Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
Dodatkowe informacje 1: 0a9e
Dodatkowe informacje 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Dodatkowe informacje 3: 0a9e
Dodatkowe informacje 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Próbowałem ściągnięcia nowej wersji, patchowania, przeinstalowania net faremworka oraz visuala ale nic to nie pomogło.
Będę wdzięczy za wszelkie podpowiedzi:)
Piątka!:)
Admin Cienia
Opublikowano

Framework 4 jest na pewno?

Pisał że go NAWET przeinstalował co oznacza że go już wcześniej nawet miał Japierdolsztajn ;]

@zabijaqa

Wpisz w guugle nazwe tego błędu i pewnie coś znajdziesz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Pisał że go NAWET przeinstalował co oznacza że go już wcześniej nawet miał Japierdolsztajn ;]

@zabijaqa

Wpisz w guugle nazwe tego błędu i pewnie coś znajdziesz.

Wyobraź sobie, że czytam posty na które odpowiadam. Pytałem o konkretną wersję 4.0 bo gdy wpisywałem błąd w google był on z nią powiązany. Więc "Japierdolsztajn" ogarnij się.

Admin Cienia
Opublikowano

Wyobraź sobie, że czytam posty na które odpowiadam. Pytałem o konkretną wersję 4.0 bo gdy wpisywałem błąd w google był on z nią powiązany. Więc "Japierdolsztajn" ogarnij się.

Czytasz posty na które odpowiadasz? Fajnie ^^, ponadto tak czytasz ze wypowiadasz się na post, którego pytanie część była skierowana do kogo innego. Więc japierdolsztajn.. i lepiej do wyra bo piszesz głupoty.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Przecież każdy inteligenty człowiek zrozumie, że odpowiadam na część posta skierowaną do mnie. Po prostu nie usunąłem zbędnej części wiadomości, nie masz się do czego przyczepić.

Opublikowano

Witam:)

Mam problem z Odpaleniem programu:(

Wyskakuje mi taki o to błąd:

Nazwa zdarzenia problemu: CLR20r3
Podpis problemu: 01: demonbuddy.exe
Podpis problemu: 02: 1.0.1370.304
Podpis problemu: 03: 51668bb4
Podpis problemu: 04: System.Xml
Podpis problemu: 05: 4.0.0.0
Podpis problemu: 06: 4d92f388
Podpis problemu: 07: 722
Podpis problemu: 08: 27
Podpis problemu: 09: System.Xml.XmlException
Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
Dodatkowe informacje 1: 0a9e
Dodatkowe informacje 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Dodatkowe informacje 3: 0a9e
Dodatkowe informacje 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Próbowałem ściągnięcia nowej wersji, patchowania, przeinstalowania net faremworka oraz visuala ale nic to nie pomogło.
Będę wdzięczy za wszelkie podpowiedzi:)
Piątka! :)

To jest typowy problem od frameworka. Postaraj się poszukać gdzieś filmu na youtube z tym rozwiązaniem bo na forach konkretnego oprócz reinstalacji nic nie znalazłem

Zabici wrogowie lubią się rozerwać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...