Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Help ludziska mam problem z tym botem !

Gdy chce włączyć plik który jest potrzebny do uruchomienia znajdujący się w folderze HELPS pokazuje że czegoś brakuje ( jakiegoś pliku ) podczas patchowania jest podobnie a jak chce uruchomić to pokazuje problem i zamyka aplikacje wtf miał ktoś podobny problem i wie jak go rozwiązać? Dodam ze mam win7

Opublikowano

Witam. Mam problem z ustawieniem offsetu kiedy wchodze do BuddyPatch2, a mianowicie nie mam niczego do wybrania a pliku DemonBuddy_14663 nigdzie nie moge znalesc. Prosze o wyrozumiałość i pomoc.

A Przy okazji o kontakt gg/email kogos kto ogarnia tego bota w razie jak bym potrzebował wiecej pomocy

Opublikowano

Mialem to samo lecz poradzilem sobie z problemem wyłącz antivirusa / firewalla niektore jakos blokuja nie pokazujac ze pliki sa zagrozone i dlatego nie dziala ja mialem to samo lecz po tym zabiegu wszystko smiga az milo

Opublikowano

Windows 7, niestety wyłączenie zapory nie pomogło, ponownie okienko odrazu mi się zamyka.

Spaczuj jeszcze raz. Ten problem był milion razy poruszany w tym temacie.

Opublikowano

Dziekuje wszystkim za pomoc bot działa ! :) ktoś poleci mi artykuł gdzie blizz pisze o nadchodzacych uptadach i przerwach w grze? czy głownie widnieje to tylko na starcie D3?

Opublikowano

a wczroaj jakiś uptade był ? I można sobie dziś normalnie bocić ? :)

To nie jest tak, że jak jest update i będziesz bocił to na bank wyłapiesz bana czy coś, więc wyluzuj trochę. Dla zasady nie puszczamy bota jak jest przerwa (co jest logiczne bo serwery są wtedy off), potem już każdy robi co chce.

Opublikowano

Boce około 20 godzin dziennie odkąd tylko był Bot dostępny, jak tu powstał temat o zcrackowanym to od tego momentu latam na zcrackowanym :] Ale tylko na jednym koncie i jeszcze nie wyłapałem żadnego bana ani ostrzeżenia. Brat na drugim kompie (ten sam dom, router) boci na 3 postaciach około pół roku i też nic :]

Opublikowano

Witam wszystkich.Poradzilem sobie z botem ,ale cos moj dh nie chce ogarniac.Ginie bardzo czesto.Gram 2 akt inigo run na mp 1.Moje staty to 160 k dps 400 res i 35 k life.Wykradanie na poziomi 2.5.Jakiego zestawu skilli uzyc(dh w ogole nadaje sie do botowania,bo na forum demonbuddy w dziale guide nie ma nic poza dh na max gf.)W ogole bot pada czesto stojac jak pajac w laserach i innych takich.Ustawilem w trinity radius na maxa na wsszystko przy hp 100% a on i tak stoi.Ma ktos tutaj bota dh ktory ladnie smiga i nie ma sprzetu za 10kkk?

Opublikowano

Witam

Moze mi ktos poradzic bo juz mi sil brak ...

mianowicie puszczam bota na mnichu wszystko smiga az milo

puszczam go na barbie to po 5-10 minutach wyskakuje okienko "utracono polączenie z gra"

Czegos to wina ? antivirusa wylaczylem ale dzieje sie to tylko na barbie :/

Jakies propozycje ?

Opublikowano

Witam wszystkich.Poradzilem sobie z botem ,ale cos moj dh nie chce ogarniac.Ginie bardzo czesto.Gram 2 akt inigo run na mp 1.Moje staty to 160 k dps 400 res i 35 k life.Wykradanie na poziomi 2.5.Jakiego zestawu skilli uzyc(dh w ogole nadaje sie do botowania,bo na forum demonbuddy w dziale guide nie ma nic poza dh na max gf.)W ogole bot pada czesto stojac jak pajac w laserach i innych takich.Ustawilem w trinity radius na maxa na wsszystko przy hp 100% a on i tak stoi.Ma ktos tutaj bota dh ktory ladnie smiga i nie ma sprzetu za 10kkk?

Siema ja ciekam moim barbem ze sprzetem za moze jakies 10kk i bardzo rzadko ginie tak naprawde nic nie ustawialemn w demonie oprocz jaki itemy ma podnosic ,kiedys bottowalem na dh i tez mi czesto ginol wiec zmienilem na barba .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...