Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem nowy na tym forum. Mam pewien problem. Zainstalowałem deamonbuddy zgodnie z instrukcją, jednak zabawa kończy się na flashowaniu:

[11:44:58.955 N] Demonbuddy v1.0.1370.304 started
[11:45:00.952 N] Logging in...
[11:45:01.204 N] Attached to Diablo III with pid: 3564
[11:45:01.214 N] Flashing window
Nie wiem o co chodzi. Próbowalem przez wizzard i tam wszytko działa poprawnie (NET 4.0 jest - mam 4.5 btw, i jest C++ 2010 retibution)
Jak by ktoś mógł pomóc bym był bardzo wdzięczny.
P.S. deamonbuddy wczesniej działał mi normalnie tylko musiałem go ponownie zainstalować ponieważ Trinity mi siadło.
Pozdrawiam
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Tak samo jak włączyłeś, normalnie tego nie rozwala, potrzeba ręcznej ingerencji.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Tak samo jak włączyłeś, normalnie tego nie rozwala, potrzeba ręcznej ingerencji.

Gdzie dokładnie mogę wyłączyć rozwalanie skrzynek/stosów kości itp ? nie moge znaleźć :)

Opublikowano

witam, mam problem może ktoś ma podobny

odpalam demmonbuddy i wszystko chodzi tak jak powinno

jednak gra w pewnym momencie się zawiesza (nie zawsze) diablo 3 stoi stopklatka, na górze w okienku "brak odpowiedzi"

ale praktycznie gra dalej chodzi jeszcze jakiś czas gdzieś w tle - (np. stopklatka o godz 23,30 z expem 2 paski, po resecie gry i ponownym zalogowaniu się mam +1lvl lub pare pasków expa więcej)

niepokoi mnie ten stan botuje od niedawna, jakies 2 miesiące, na początku nie miałem tego problemu,

próbowałem już różnych rzeczy , różne ustawienia sprzętowe, usunąłem demonnbuddy i wszystko pościągałem na nowo, nic nie pomaga

używam pluginy: Giles Trinity, Quest Tools, Atom i tylko jeden profil: Act 3 Inferno by rrrix

jężeli ktoś się uporał z czyms takim - proszę o pomoc

Opublikowano

A ja mam niestety problem :(

Wszystko zrobiłem tak jak w tutorialu i po włączeniu Diablo , zalogowaniu się , włączeniu bota wyskakuje mi błąd :

[16:29:47.820 N] Demonbuddy v1.0.1370.304 started
[16:29:49.765 N] Logging in...
[16:29:49.819 N] Error attaching to Diablo III, Reason:System.IO.FileNotFoundException: Nie można załadować pliku lub zestawu 'fasmdll_managed.dll' lub jednej z jego zależności. Nie można odnaleźć określonego modułu.
Nazwa pliku: 'fasmdll_managed.dll'
w Zeta.MemoryManagement.ExternalProcessReader..ctor(Process proc)
w Zeta.ZetaDia.TryInitialize(Process proc, String& reason)
Wydaje mi się ,że wszystko zrobiłem dobrze . Mam windowsa 8 , 32 bity może to dlatego . Możecie jakoś pomóc ?
Pasjonat
Opublikowano

Spróbuj odpalić w zgodności z Windows 7. Masz zainstalowane wszystkie aktualizacje w 8 ?

:)
Opublikowano

Spróbowałem uruchomić ze zgodnością z Win 7 i dalej to samo . Tak mam wszystkie aktualizacje .

Jest szansa ,żeby ten błąd jest spowodowany czymś innym niż mój błąd przy konfigurowaniu tego wszystkiego ?

Opublikowano

Witam.

Mam problem, bot smigał pięknie. Aż tu nagle dzisiaj odpalam i po próbie włączenia i próbie uruchomienia od razu wyskakuje błąd. próbowałem kolejnego patchowania, ściagniecia innej paczki.

Wie ktos co mam zrobić?

i może ktoś podpowie co do bulidu dla mnicha?

Mam takie statystki:

DPS 101,685.49

Attacks per Second 2.1352 MH

Critical Hit Chance 39.5%

Critical Hit Damage 377%

Strength 165

Dexterity 2,290

Intelligence 220

Vitality 878

Defensive Statistics Armor 4,849

Dodge Chance 42.9%

Armor Damage Reduction 60.62%

Total Damage Reduction 87.97%

Maximum Life 42,168.16

Life Steal 2.6%

Life per Hit 256

Ressy476 wszystkie

Pozwalaja mi grać one na bocie na mp1 co mnie dziwi.

Będe wdziećczny za pomoc:)

Admin Cienia
Opublikowano

Czy tylko mi antyvir szaleje po ściągnięciu tego bota?

Zależy skąd go pobierałeś, jeśli z linków wpierwszym poście to tak, tylko tobie szaleje ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

A ja mam niestety problem :(

Wszystko zrobiłem tak jak w tutorialu i po włączeniu Diablo , zalogowaniu się , włączeniu bota wyskakuje mi błąd :

[16:29:47.820 N] Demonbuddy v1.0.1370.304 started
[16:29:49.765 N] Logging in...
[16:29:49.819 N] Error attaching to Diablo III, Reason:System.IO.FileNotFoundException: Nie można załadować pliku lub zestawu 'fasmdll_managed.dll' lub jednej z jego zależności. Nie można odnaleźć określonego modułu.
Nazwa pliku: 'fasmdll_managed.dll'
w Zeta.MemoryManagement.ExternalProcessReader..ctor(Process proc)
w Zeta.ZetaDia.TryInitialize(Process proc, String& reason)
Wydaje mi się ,że wszystko zrobiłem dobrze . Mam windowsa 8 , 32 bity może to dlatego . Możecie jakoś pomóc ?

Spróbowałem uruchomić ze zgodnością z Win 7 i dalej to samo . Tak mam wszystkie aktualizacje .

Jest szansa ,żeby ten błąd jest spowodowany czymś innym niż mój błąd przy konfigurowaniu tego wszystkiego ?

To co może ktoś mi pomóc ? Bardzo zależy mi na tym bocie :)

Opublikowano

[15:28:25.731 N] Demonbuddy v1.0.1370.304 started
[15:28:30.293 N] Logging in...
[15:28:30.608 N] Error attaching to Diablo III, Reason:System.Exception: Failed to create device.
at ..(Int32 )
at ...ctor(MemoryBase mem)
at Zeta.MemoryManagement.ExternalProcessReader..ctor(Process proc)
at Zeta.ZetaDia.TryInitialize(Process proc, String& reason)

Dziś po Przerwie technicznej mam ten błąd.

Ma ktoś jakiś pomysł?

Jest juz ok :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...