Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe jak niby, ja juz od jakiegos 1 miecha boce, robie całe cały a3, a nie raz widzę jak bije mobki, które jeszcze nie wylądowały, a jakoś bana nie widze... ale wiesz jeszcze muszą to jakoś wykryć, że akurat np. ja to zrobiłem..

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe jak niby, ja juz od jakiegos 1 miecha boce, robie całe cały a3, a nie raz widzę jak bije mobki, które jeszcze nie wylądowały, a jakoś bana nie widze... ale wiesz jeszcze muszą to jakoś wykryć, że akurat np. ja to zrobiłem..

Tu nie chodzi o ścinki, tylko o moby które są niewidzialne, ukryte w zakamarkach i mają dość dużo hp, więc nie możliwe jest ich zabicie przez normalnego gracza, nawet poprzez skille aoe.

@edit

BTW wie ktoś czy coś się zmieniło w sprawie banów za używanie botów, mam na myśli czy są jakieś ostrzeżenia, czy od razu konto idzie w niepamięć?

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale po odpaleniu inferno rrix tego profilu, co towarzysz up wrzucił za każdym razem po odpaleniu gry, w konsoli wyświetla [20:03:10.064 N] Failed to load profile: Element SafeMoveTo is not supported. Please check your XML and try again. (<SafeMoveTo questId="80322" stepId="-1" pathPrecision="2" x="291" y="233" z="0" xmlns="" />) Line 127

A czy użyłeś Rutyny i Pluginu który do nich dołączyłem ?

Opublikowano

witam, mam wszystko jak na screenach a gdy bot padnie resetuje gre ( wylacza i wylacz od nowa profil ) w czym moze tkwić problem ? dodam że w Atom mam 99 na 99, przerwy tak jak na screenach

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie ma ... ale schemat robi się chyba tylko raz, więc możesz zrobić go ręcznie.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@Tibo

Wysłałem Ci link na PW, bo na forum nie wolno umieszczać linków do innych stron, a nie zamierzam kopiować czyjegoś tutka i linków.

Daj znać czy Ci działa.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

witam, mam wszystko jak na screenach a gdy bot padnie resetuje gre ( wylacza i wylacz od nowa profil ) w czym moze tkwić problem ? dodam że w Atom mam 99 na 99, przerwy tak jak na screenach

Pozdrawiam

wyskakuje : [14:14:26.255 N] [Trinity]Anti-stuck measures exiting current game. i wylogowuje co jest ?

Opublikowano

Coś pozmieniałeś ... zrestartuj wszystkie opcje w Trinity (ustaw sobie tylko te najpotrzebniejsze) i sprawdź wtedy.

W Settings Bot też masz masz jakieś opcje dot. Death.

Opublikowano

@Zyga29 Dzięki za odpowiedź, znalazłem na forum autora, wystarczy wklepać w wyszukiwarce na forum rrix questing i pierwszy post, z informacjami nt. instalacji :]

Opublikowano

Mam mały problem z DemonBuddy a mianowicie:

gdy mam odpalona i zminimalizowanego d3 odpalam później buddiego, daję login no i zamyka program

gdy nie mam odpalonej gdy buddy wyświetla błąd aby najpierw uruchomić grę

No i w taki sposób kółko się zamyka.

Mam win 7 oraz zainstalowanego najnowszego Net 4.5 oraz C++ 2010

Proszę o pomoc

Opublikowano

D3 nie może być zminimalizowane w czasie włączania bota.

Jeżeli wyłącza Ci się mimo normalni włączonej gry - pobierz nowszą wersję.

W 1 poście masz dokładnego tutka z linkami.

Opublikowano

Witam, mam problem z ustawieniem bota, ponieważ wyskakuje mi take coś:

[20:27:15.531 N] Compiler Error: c:\Users\Kondzinho\Downloads\bot\bot2\bot2\Plugins\RadsAtom\RadsAtom.cs(6,16) : error CS0234: Nazwa typu lub przestrzeni nazw „Gui” nie istnieje w przestrzeni nazw „RadsAtom” (czy nie brakuje odwołania do zestawu?).

[20:27:15.531 N] Compiler Error: c:\Users\Kondzinho\Downloads\bot\bot2\bot2\Plugins\RadsAtom\RadsAtom.cs(159,23) : error CS0246: Nie można odnaleźć nazwy typu lub przestrzeni nazw „Authenticator” (czy nie brakuje dyrektywy „using” lub odwołania do zestawu?).

[20:27:16.689 N] Failed to load profile: Path to profile element is not valid; file not found

Liczę na pomoc, z góry dzięki =)

Opublikowano

jest możliwosc ustawienia bota zeby chodził tak jak ja chce?? i jak ustawic zeby mi niebieskich nie zbieral?? i zeby zbierał mikstury zdrowia

Opublikowano

padł padł . inne działają , słuchaj marcin robie wszystko jak w instrukcji aż do kroku kiedy mam wejść w zakładkę plugins a ich tam nie ma, co moze byc tego powodem ? skoro wszystko robię ok

Cytaty roku.^^

pojebany ten ich jenzyk ja bym sie jego chyba nie naluczyl
By Nabijacz xD

mam tam na boku 60% a wie ktos co bendzie jak bendzie 100% bo jakos mi szypko rosnie i niewiem czy to dobrze czy nanic to lvl rosnie czy jak ??

31515.gif

13891.jpg

31454.gif

Pomagam tylko na PW!

Usuwam wszystkie wiadomości nie związane z pomocą z mojej strony

Pozdrawiam. Cro$s

Opublikowano

padł padł . inne działają , słuchaj marcin robie wszystko jak w instrukcji aż do kroku kiedy mam wejść w zakładkę plugins a ich tam nie ma, co moze byc tego powodem ? skoro wszystko robię ok

Mi pomaga włączenie bota od nowa.

No, a z nocnej farmy nici...

Opublikowano

i tak nie widać i tak nie widac ...

rezygnuje z instalacji , dzięki za pomoc ;]

Cytaty roku.^^

By Nabijacz xD

mam tam na boku 60% a wie ktos co bendzie jak bendzie 100% bo jakos mi szypko rosnie i niewiem czy to dobrze czy nanic to lvl rosnie czy jak ??

31515.gif

13891.jpg

31454.gif

Pomagam tylko na PW!

Pozdrawiam. Cro$s

Opublikowano

a ja bym skorzystał z pomocy dlaczego u mnie nie widać pluginów

Cytaty roku.^^

By Nabijacz xD

31515.gif

13891.jpg

31454.gif

Pomagam tylko na PW!

Pozdrawiam. Cro$s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...