Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

grzeje wam się komp za bardzo też tak miałem, ustawienia na minimum i wszystko zbędne wyłączyć na kompie

18706.png
Opublikowano

@mark1313

Jestes genialny ... szczegół że komp ciągnie mi BF3 na Ultra + 2x Diablo + 4x Silkroad i jakoś nic się nie dzieje.

A ten błąd wystąpił mi do tej pory jakieś 3-4x i to w momencie zerowego obciążenia kompa praktycznie.

To jest typowy crash Diablo. Spowodowany zbyt dużą ilością poleceń do wykonania (więc raczej wina Bota bo on tym zarządza).

Raz sam go spowodowałem jak dałem Pause w czasie sprzedaży - wywalilem kilka itemkow i poszedłem na Azmodana - dając start zcrashowało grę.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Wiem o tym że jestem genialny ale mniejsza o to. Ja po prostu napisałem co u mnie powodowało taki sam błąd. Od momentu kiedy zmieniłem w diablo grafikę na minimum i kupiłem podkładkę chłodzącą (gram na lapku) ten problem zniknął.

18706.png
Opublikowano

Wiem o tym że jestem genialny ale mniejsza o to. Ja po prostu napisałem co u mnie powodowało taki sam błąd. Od momentu kiedy zmieniłem w diablo grafikę na minimum i kupiłem podkładkę chłodzącą (gram na lapku) ten problem zniknął.

Z tym ze u mnie ten blad nie wystepowal w ogole gdy gralem sam (potrafilem grac naprawde dlugo), a jak biega bot to wywala pare razy dziennie. Watpie ze jest to sprawa sprzetu. Reinstal D3 tez w niczym nie pomogl. Wiec moim zdaniem to raczej sprawka bota i to tam trzeba sie czegos doszukiwac a nie w sprzecie.

Opublikowano

@rysiorex

A jaki masz system operacyjny ??

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Mi bot się czasami zacina z dziwnych powodów...jest game finished stoi w miejscu i nic nie robi...za którymś razem dopiero jak go uruchomi to jedzie dalej czasami przy Heart of...D... się zacina ( wyłącza grę) zamiast czesać dalej...błąd o którym opowiadaliście wyskoczył mi już 3 razy, a długo bota nie włączałem... - gram dh

Opublikowano

Ogarnąłem jak ustawić w load jak się rozwinie menu kontekstowe jest tam OpenSheduler

a w nim można sobie ustawić aby bot leciał profil za profilem

wystarczy przeciągnąć Load Profile to z małego okna do większego i upuścić otworzy się koleinie okno

tam klikamy 2 razy w puste pole wybieramy ścieszke do pliku którym startujemy profil i save

Robimy tak z kilkoma profilami i potem w głównym oknie Save and Close

Grę odpalamy tak że Load po czym OpenSheduler i w pierwszy na górze klikamy 2 razy save and close i start.

Opublikowano

Kurde, czy tylko ja mam problem ? Podczas obojętnie jakiego włączonego profilu, załapuje laga i się zatrzymuje postać, bot pisze, że działa.... Załapuje co jakiś czas laga postać....

Opublikowano

Uzywacie ah na botach? Wiem, ze uzywanie rmah=ban, ale zwyklego ah?

Czy to co jest tu napisane to prawda? Czyli: uzywanie rmach=ban? Uzywacie rmach na tych kontach co bocicie czy raczej nie?

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale po odpaleniu inferno rrix tego profilu, co towarzysz up wrzucił za każdym razem po odpaleniu gry, w konsoli wyświetla [20:03:10.064 N] Failed to load profile: Element SafeMoveTo is not supported. Please check your XML and try again. (<SafeMoveTo questId="80322" stepId="-1" pathPrecision="2" x="291" y="233" z="0" xmlns="" />) Line 127

Opublikowano

Jeśli zauważycie, że bot bije niewidzialne moby, to możecie się zacząć żegnać z kontem, bo ten bot jest już praktycznie od miesiąca wykrywalny, i nie ma tu większej różnicy czy włączyliście bota tylko na 2h, czy po prostu nim farmiliście po 12h dziennie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...