Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] GPWA Bot v4.7

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 521
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem!!!

Po włączeniu 2 launchera (przy pomocy Sandboxie) pisze mi : "Close Sandboxie"

Wie ktoś czego to wina i jak rozwiązać ten problem?

Opublikowano

Może ktoś podrzucić filmik po Polsku jak tego używać? aby było wszystko opisane.

W poradniku masz wszystko opisane po polsku, nie wiem, czego nie rozumiesz.

Napisz w czym masz problem, pomożemy.

HB5fLf7.png

Opublikowano

W poradniku masz wszystko opisane po polsku, nie wiem, czego nie rozumiesz.

Napisz w czym masz problem, pomożemy.

Jestem nowicjuszem w świecie n4s world i w działaniu hacków do tego. Robię to jak jest w instrukcji i bot zamiast jeździć mi dragi to jeździ po mieście ... nie wiem czemu dzięki filmikowi będę w stanie ustalić co konkretnie robię źle.

Opublikowano

Już nie ważne naprawiłem :D

czym się różni IWF mode od 2okien?

IWF - znaczy ze grasz z przyjaciółmi

a 2box  to 2 okna gry na 1 pc

Pytanie: wyskakuje zeby dac udpate w tym GPWA i daje TAK, przekierowuje mnie na stronkę dark teamu i tam jest napisane ze wersja 3.9 nie dziala (nowsza niz ta co w temacie) wiec jak mam to odpalic? ;/

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

IWF - znaczy ze grasz z przyjaciółmi

a 2box  to 2 okna gry na 1 pc

Pytanie: wyskakuje zeby dac udpate w tym GPWA i daje TAK, przekierowuje mnie na stronkę dark teamu i tam jest napisane ze wersja 3.9 nie dziala (nowsza niz ta co w temacie) wiec jak mam to odpalic? ;/

To znaczy, że cheaty od DarkTeamu aktualnie nie działają.

Trzeba zaczekać na aktualizację. (zostanie podana w tym temacie)

HB5fLf7.png

Opublikowano

@Edit
Mam najnowsza wersje bota i launchera.
i problem w tym ze gdy bocik (za 2 razem, czyli po 1 udanym wyscigu) jak daje "zaproś grupę" to na 2 oknie nic nie wyskakuje ze ktos kogos zaprosil ;/. Wiecie czemu tak sie dzieje?

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Aktualizacja v4.0

http://www31.zippyshare.com/v/35889796/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/5bdfa867934d8a3d33be5f37e21971346aabfcb4f8f6961e9ca63a006b277f1c/analysis/1392226519/

@Edit
Mam najnowsza wersje bota i launchera.
i problem w tym ze gdy bocik (za 2 razem, czyli po 1 udanym wyscigu) jak daje "zaproś grupę" to na 2 oknie nic nie wyskakuje ze ktos kogos zaprosil ;/. Wiecie czemu tak sie dzieje?

Pierwsze okno gry w lewym górnym rogu, a drugie w prawym dolnym?

HB5fLf7.png

Opublikowano

no dokładnie wszystko jak w opisie, tylko to raczej nie wina bota bo po prostu w grze zapro nie wyskakuje ;/ zaraz filmik nakrece i pokarze o co chodzi

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

no dokładnie wszystko jak w opisie, tylko to raczej nie wina bota bo po prostu w grze zapro nie wyskakuje ;/ zaraz filmik nakrece i pokarze o co chodzi

Nie potrzeba ;) Chyba znam przyczynę.

Wejdź w ustawienia społeczności w grze i sprawdź, czy nie masz aktywnego odrzucania zaproszeń.

HB5fLf7.png

Opublikowano

dobra uporałem się z problemem i sorki za zamieszanie, chodzi o to ze nie zawsze po prostu wyskakuje ze zapraszasz do wyscigu dla tego ;/

1331337770-U247153.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...