Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] GPWA Bot v4.7

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 521
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie rozumiem. Musze mieć 2 konta włączone ? Czyli mam 1konto i zakładam 2?

Tak, chyba, że chcesz bocić razem z kimś innym, wtedy odpalasz jedno okno i postępujesz wg. instrukcji:

jakuywa.png

(IWF)

1. Uruchom GPWA Bot.

2. Wybierz tryb "IWF Mode".

3. Uruchom normalnie grę.

4. W grze zamknij wszystkie okienka, tak by pozostał czysty obraz świata oraz HUD'a.

5. Zmień ustawienia graficzne na minimalne, rozdzielczość 800x600 i tryb okienkowy.

6. Zaproś przyjaciela (lub kilku).

7. Teleportujcie się wszyscy pod wybraną ucieczkę drużynową.

8. Przesuń okno pościgu (to, które pojawiło ci się po przyłączeniu się) maksymalnie w prawym-górnym rogu okienka z grą.

9. Uzgodnij z przyjaciółmi kto jest "szefem" i kto zaprosi resztę do grupy.

10. Wyłącznie szef musi zaznaczyć:

gpwabot0207.png

11. Jednocześnie z przyjaciółmi kliknij "Start"

HB5fLf7.png

Opublikowano

Coś jest nie tak :( "ROZŁĄCZONO Z SERWEREM. GRA ZOSTANIE ZAMKNIĘTA " w DarkLauncher i GPWAbot wszystko według filmiku i gdy łączę się to właśnie taki komunikat :( pomocy (Otwierają się dwa okna po czym jedno znika a drugie zostaje)

Opublikowano

Coś jest nie tak :( "ROZŁĄCZONO Z SERWEREM. GRA ZOSTANIE ZAMKNIĘTA " w DarkLauncher i GPWAbot wszystko według filmiku i gdy łączę się to właśnie taki komunikat :( pomocy (Otwierają się dwa okna po czym jedno znika a drugie zostaje)

Pobrałeś wersję 3.3 czy 3.5?

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mam problem, a mianowicie:

Odpalam clienta z oryginalu + dark launcher wszystko piekne ladnie wedlug instrukcji.

Gdy juz odpalam GPWA (jedno okno prawy gorny, drugie okno lewy dolny) to pojedynczo mi wchodzi do lobby, potem z niego wychodzi i na zmiane 2 clienty... O co moze chodzic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam problem, a mianowicie:

Odpalam clienta z oryginalu + dark launcher wszystko piekne ladnie wedlug instrukcji.

Gdy juz odpalam GPWA (jedno okno prawy gorny, drugie okno lewy dolny) to pojedynczo mi wchodzi do lobby, potem z niego wychodzi i na zmiane 2 clienty... O co moze chodzic?

- pierwsze przesuń maksymalnie w lewy-górny róg

- drugie w prawy-dolny róg

HB5fLf7.png

Opublikowano

niech ktoś poda link do darklaunchera bo nie działa otwieranie spoilera

Mi działa ;) Proszę:

Download http://pl.rghost.net/43962424

Skan

http://online1.drweb.com/cache/?i=3faf0ad295fb5c62f7e611bddce7ee74

https://www.virustotal.com/pl/url/6a79761c106f9870baeb2e7cf5503fe73d0382e477a673d8a61ec1b7f90a5645/analysis/1362490893/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wam tez nie pokazuje wizualnie,ze nie daje kasy? i tych nagrod?

UWAGA!

Ta syngatura jest całkowicie bez sensu, więc jeśli to czytasz...

„TO WIEDZ ŻE COŚ SIĘ DZIEJE!”

Opublikowano

ma ktoś może w miare perwne info, co ile lecą części ultra na tym bocie?

mianowicie ile np. jestem w stanie wyciągnąć takich części w ciągu 1h?

Opublikowano

To żeś mi wytłumaczył -,-

Bardziej chodziło mi o to, że warto korzystać z tego bota bo części lecą jak powalone albo chociaż przyzwoicie,

czy bardziej można by pół dnia dropić i ultra nie widać...

A to że zależy od farta to raczej znaczna większość wie, idzie w bardzo prosty sposób zauważyć...

Jest ktoś myślowo bardziej sprecyzowany?

Opublikowano

można by pół dnia dropić i ultra nie widać... ale też części lecą jak powalone

Zależnie od dnia, i szczęścia (w życiu).

Tak Ci lepiej -.-?

Po za tym z tego co wiem MPC RT ma zakaz używania trainerów, cheatów i tak dalej..

Opublikowano

Działa wam bot? Bo uruchomiłem go i za pierwszym razem działał, a potem wyskakiwał mi komunikat że jest nieaktualny i odsyłało mnie do ruskiej strony.

Opublikowano

Działa wam bot? Bo uruchomiłem go i za pierwszym razem działał, a potem wyskakiwał mi komunikat że jest nieaktualny i odsyłało mnie do ruskiej strony.

Aktualnie nie ma nowej wersji. Jeśli tylko ukaże się aktualizacja, pojawi się informacja w tym temacie.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Zależnie od dnia, i szczęścia (w życiu).

Tak Ci lepiej -.-?

Po za tym z tego co wiem MPC RT ma zakaz używania trainerów, cheatów i tak dalej..

Nie, nie lepiej bo zauważ że w twojej wypowiedzi w dalszym ciągu nie znajde odpowiedzi,

równie dobrze mogłoby to oznaczać że przez cały dzien może dropnąć 1-10 części

i tak samo, że przez cały dzień dropu mogłoby dropnąć 100-200 części.

To prawda, że MpcRT ma zakaz używania cheatów etc, ale tylko i wyłącznie na koncie przypisanym do rt,

więc nie powinno to nikogo interesować co robie na innych kontach, a już Ciebie na pewno.

Poza tym, wystarczy spojrzeć na profil Voliume (NOOXA) by zobaczyć czym to skutkuje i jak to jest egzekwowane :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...