Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb kariery/Ultimate Team - pomoc w budowaniu drużyny

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na śpo nawet dobry był marchisio diamanti też nieźle.

Chcesz jeszcze tą hybryde nie z włoskiej i angielskiej ?? :D

Chętnie bym obejrzał jakieś hybrydy i pomyślał :) jak możesz to przyślij, bo z hybryd jestem słaby w budowaniu ;D

Jak chcesz kogoś kto dobrze rozgrywa to Pirlo. Długie i krótkie podania + 90. Do tego dobre rzuty wolne.

Z szybszych Diamanti, Marchisio i Vidal.

Vidala mam na ŚPD i gra bardzo dobrze. Hmm, może bym pomyślał nad Pirlo :) Diamanti po statach też ma niezłe podanie, zobaczymy. Diamanti jest taniutki więc najpierw go przetestuje. Dzięki za pomoc wszystkim.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a jak rozdać style gry przy tym składzie w BPL ?

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

Ramires. Di natale jest gównem. tevez duzo lepszy ;) na spo - diamanti / hernanes

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Opublikowano

Witam, ułoży mi ktoś z was skład do BPL za ok. 300k ? (Max 350) , sprzedaje za tyle skład Bundesligi bo słabo mi sie nim gra :(

Platforma PC, zawodników i formacje pozostawiam już wam, byle żeby było 4 obrońców.

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Dzięki za skład, ale nie jestem zbytnio przekonany do Rooneya na CAM, czy on na serio tam się dobrze sprawuje ?

A może ktoś ma inne propozycje co do składu ?

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Dzięki za skład, ale nie jestem zbytnio przekonany do Rooneya na CAM, czy on na serio tam się dobrze sprawuje ?

Długie podania - 85

Krótkie - 84

Strzały z dystansu - 85

Jak go nie chcesz to wstaw tam Mate/Ozila, Cazorle lub Nasriego.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Prosiłbym o skład z full zgraniem, w sensie ta sama liga i kraj lub ten sam klub. Formacja napewno z 4 obroncami. Jakiś dobry bramkarz. Max 100k Fifa 13 PC. Myślę że jakiś dobry polecice

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Rooney jest dobry, na poczatku tez bylem sceptyczny, zle mi sie nim grało (mysle ze to dlatego ze jestem przyzwyczajony do gry szybkimi zawodnikami) ale teraz potrafi wygrac mi mecz, strzela ładnie z dystansu, nawet pare z ok 45 metrow wpadlo, wszystko to kwestia przyzwyczajenia.

Jeśli pomogłem, nie pogardzę lajkiem :)

Opublikowano

Poproszę jakiś angielski skład do 15k...Aktualnie tylko tyle teraz posiadam...W 6 lidze nie już już tak kolorowo ;/

Opublikowano

Poproszę jakiś angielski skład do 15k...Aktualnie tylko tyle teraz posiadam...W 6 lidze nie już już tak kolorowo ;/

http://www.futhead.com/14/squads/4218252/

Myślę że będzie dobry. Jak chcesz skillowac to bardziej taarabt a jak nie to weź Podolskiego. Nie wiem czy spodoba ci się Fernandinho na tą pozycję ale polecam również Lucasa Leive

Opublikowano

Robię hiszpański skład lepszy bd z 2 napastnikami (Costa i Benzema) czy z 1 (Benzema)

Ja bym brał z dwójką napastników.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...