Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb kariery/Ultimate Team - pomoc w budowaniu drużyny

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potrzebuję lewego pomocnika do składu BPL do 2k. Pisać. Zastanawiałem się nad Sterlingiem, i żeby mu zmienić z LS na LP.

"If you want to ma­ke God laugh, tell him about your plans."

Opublikowano

Potrzebuję lewego pomocnika do składu BPL do 2k. Pisać. Zastanawiałem się nad Sterlingiem, i żeby mu zmienić z LS na LP.

Jeszcze Taarabt i Assaidi i Podolski

Opublikowano

Cena: 120k

skład: Brazylia

czego oczekuję: zróbcie mi jakiś fajny składzik xD, może być pod speeda i drybling bo gram na klawiaturce

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

pc, najlepiej 4-3-3 (2,4)

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Może ktoś zbudować jakiś skład brazoli, tylko żeby był tani, gram na pc, a formacja obojętna. Mam na razie Coste i jakiś innych grajków.

Opublikowano

Może ktoś zbudować jakiś skład brazoli, tylko żeby był tani, gram na pc, a formacja obojętna. Mam na razie Coste i jakiś innych grajków.

Jaki dokładnie budżet?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jaki dokładnie budżet?

Na razie mam chyba 8k, ale jeszcze parę zawodników na lickach i zara ligę wygrywam więc myślę że max do 20k-25k, chyba że dobrze pójdzie to 30 i mam jeszcze Gustavo do składu

Opublikowano

Drużyna:Dijon FCO
Skład:Butland,Bamba,William Remy,Ousseynou,Souprayen,Mollet,Madeira,Enzo Reale,Thomas Guerbert,Milik,Yattara
Budżet:20mln
W czym potrzebuję pomocy:Potrzebuje propozycji do wzmocnienia mojego składu bądź ławki najlepiej gdyby byli to gracze którzy mają 70-78 ogółem bo chce aby za ten hajs kupić 2-3 graczy. Najlepiej gdyby byli szybcy i najlepiej aby był to ktoś z pomocy bądź z obrony (ktoś z napadu może też być ;p)

Opublikowano

Mógłby ktoś złożyć mi skład FUT 14 do 30k Coins Francuski albo Angielski? Musi to być szybki skład, i taki który trafi z rożnych, czyli wysoki ;)

Opublikowano

Na razie mam chyba 8k, ale jeszcze parę zawodników na lickach i zara ligę wygrywam więc myślę że max do 20k-25k, chyba że dobrze pójdzie to 30 i mam jeszcze Gustavo do składu

http://www.futhead.com/14/squads/4286053/

Skład kosztuje 25k nie licząc Gustavo i Costy, których już posiadasz.

Dałem też trzech rezerwowych. Wpuszczałbym Coste za Kake, Santane za Luiza i Danilo za Mariano.

Mógłby ktoś złożyć mi skład FUT 14 do 30k Coins Francuski albo Angielski? Musi to być szybki skład, i taki który trafi z rożnych, czyli wysoki ;)

http://www.futhead.com/14/squads/4286325/

Diakite 192 cm wzrostu, a Mangala 188cm i z dobrymi główkami.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...