Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb kariery/Ultimate Team - pomoc w budowaniu drużyny

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam jakiegoś dobrego składu + formacji na dobre plejsy :P

Lubie grać skrzydłami - dośrodkowaniami. Liga wszystko tylko nie niemiecka i hiszpańska. PC budżet : ok. 200k coinsów

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

Jaka formacja pod BPL najlepsza? Grałem 4-1-2-1-2 i 4-5-1 i bez szału. Lubię grać długimi górnymi piłkami z kontry. Obrona trochę szwankuje ale się uczę.

Opublikowano

Jaka formacja pod BPL najlepsza? Grałem 4-1-2-1-2 i 4-5-1 i bez szału. Lubię grać długimi górnymi piłkami z kontry. Obrona trochę szwankuje ale się uczę.

4-4-2 i 3-5-2.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

4-4-2 i 3-5-2.

3-5-2 nie chcę bo brakuje mi tych bocznych obrońców i skrzydłami mnie jadą a za 4-4-2 nie przepadam ale spróbuję. Może jakiś składzik do 100k (w cene wliczony ma być Kompany, Cech, Clichy, Santi Cazorla)

Opublikowano

Proszę o skład do 110k na PC (w cene wliczony ma być Kompany, Cech, Clichy, Santi Cazorla). Jakaś dobra formacja , tylko nie z 3 obrońcami i nie z 5.

Opublikowano

BPL na PS3 do 250k z Suarezem i Rooneyem? ( no chyba ze ktoś ma inna koncepcje na atak )

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Opublikowano

BPL na PS3 do 250k z Suarezem i Rooneyem? ( no chyba ze ktoś ma inna koncepcje na atak )

http://www.futhead.com/14/squads/3819409/

Dlaczego Begovic a nie Cech, wg mnie jest najlepszym bramkarzem BPL broni jak w transie, bardzo mało goli przepuszcza, Cech też jest w porządku bo reszta to gunwo w fifie

jeżeli na PC to przekroczyłem ok 3k ale w porządku jest skład POLECAM GORĄCO, Rooney na CAM'ie niszczy wszystko

kozakreggae.jpg

Opublikowano

http://www.futhead.com/14/squads/3819409/

Dlaczego Begovic a nie Cech, wg mnie jest najlepszym bramkarzem BPL broni jak w transie, bardzo mało goli przepuszcza, Cech też jest w porządku bo reszta to gunwo w fifie

jeżeli na PC to przekroczyłem ok 3k ale w porządku jest skład POLECAM GORĄCO, Rooney na CAM'ie niszczy wszystko

Przecież gościu napisał że na PS3 :)

Opublikowano

Lewandowski czy Aubameyang?

Tim Wiese czy Diego Alves?

Fifa 13 PC. 4-2-2-2

Aubameyang - znaczne szybszy.

Alves - parady i refleks zbliżone do Casillasa, a nawet lepsze.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...