Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb kariery/Ultimate Team - pomoc w budowaniu drużyny

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.futhead.com/14/squads/3475036/- Połączyłem dwa składy(dodałem Fellainiego). Williana dałem, gdyż ma dobre warunki fizyczne (szybkość, gibkosć itd). Zamiast Lukaku dałem Benteke, gdyż ma lepsze główki. Eto zamiast Suareza, gdyż jest bardzo szybki i przyśpieszy akcje w ataku - Benteke ma 81 tempa. Na lewą stronę możesz dać Naniego jak nazbierasz.

Dzięki a co sądzisz o Kompanym i Vidiciu ?

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie. Mam prośbe do was. Otóż zaczynam grać od nowa i nie wiem jaki skład składać. Napiszcie mi jaki byłby dobry skład, moje umiejętności nie sa zbyt dobre.

cac841f1bf1704cemed.png

Opublikowano

Albo Bundesliga albo Anglia albo Włochy (moim zdaniem)

W Anglię możesz iść narazie w coś takiego :

http://www.futhead.com/14/squads/3537233/

Lub zamiast oscara dać eriksena do wolnych,podań itd

Obowiązkowo Eriksen na CAM. Oscar nie nadaje się na CAM, jego pozycja idealna to CM w Fifie,

Opublikowano

Mam taki sklad http://www.futhead.com/14/squads/3454787/ Tyle ze zamiast Kabula mam Kompanego a za Walkera mam Richardsa, jakie polecacie dac style gry poszczególnym zawodnikom, i dlaczego akurat takie ?

Eto - Snajper

Benteke - Myśliwy/ Snajper

Eriksen - Maestro

Willian - Egzekutor

Navas - Egzekutor

Fellaini - Maestro

Cole - Motorniczy

Luiz - Wartownik

Kaboul - Kręgosłup

Walker - Mocarz

Cech - Kot

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie co do kariery.

Kogo polecacie na pomocy z dużym potenciałem ?

Bo mój atak to Bruma-Ronaldo-Bakkali, z czego Ronaldo ma już 30 lat więc będzie mu spadać forma itd więc też szukam kogoś na jego miejsce.

Ronaldinhio konczy kariere wiec szukam kogoś za niego. Mam też Mateo Kovavica z ogromnym potenciałem.

Dlatego najlepiej szukam 2 pomocnikow i przydałoby się kilku obrońców bo mam 2 po 33 lata i jeden konczy karierę. Najszybciej przydałby się jakiś lewy obrońca.

To już 3 sezon dlatego macie jakieś pomysły ? Bo niektórzy już są starzy, a Ci słabi których potenciał znałem rozwineli się i nie bardzo wiem w kogo inwestowac; )

Budżet 60kk. Klub Atletico Mineiro.

Opublikowano

Mam fellainiego na cm, zmienic mu pozycje na cdm?

Tak bo to typowy CDM, na CM się "męczy"

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie co do kariery.

Kogo polecacie na pomocy z dużym potenciałem ?

Bo mój atak to Bruma-Ronaldo-Bakkali, z czego Ronaldo ma już 30 lat więc będzie mu spadać forma itd więc też szukam kogoś na jego miejsce.

Ronaldinhio konczy kariere wiec szukam kogoś za niego. Mam też Mateo Kovavica z ogromnym potenciałem.

Dlatego najlepiej szukam 2 pomocnikow i przydałoby się kilku obrońców bo mam 2 po 33 lata i jeden konczy karierę. Najszybciej przydałby się jakiś lewy obrońca.

To już 3 sezon dlatego macie jakieś pomysły ? Bo niektórzy już są starzy, a Ci słabi których potenciał znałem rozwineli się i nie bardzo wiem w kogo inwestowac; )

Budżet 60kk. Klub Atletico Mineiro.

Eriksen, Mangala i Marquinhos.

Opublikowano

Skład: brak

Ilość monet:Nie ograniczony budzet skład ma być zajeb****

W czym potrzebuję pomocy: Prosze o ułozenie skladu 5 gwiazdek najlepszi zawodnicy na swiecie.

Opublikowano

Siemka! Potrzebuje skład BPL max. 95k. no albo jakąs ładna hybryde( z kim sie ładnie komponuje :P)

http://www.futhead.com/14/squads/3586468/

Skład: brak

Ilość monet:Nie ograniczony budzet skład ma być zajeb****

W czym potrzebuję pomocy: Prosze o ułozenie skladu 5 gwiazdek najlepszi zawodnicy na swiecie.

5* sztuczek czy słabszej nogi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...