Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WHAFF zarabiaj na androidzie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może to troche dziwne ale jak to wypłacić bo mam już 28 $ i chciałby sobie (buty) gre kupić :)

Wypłaca się na konto czy pay pal ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

• Odpowiedzi 614
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli kupie se trampki :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ten brak ofert jest dobijający.. ale ciekawa odmiana - mam 1.5 dolca za aplikacje! Aplikacje, która kosztuje prawie 9 zł w markecie... I takie czysto teoretyczne pytanko - czemu wszystkie VPN'y jak już zadziałają, to po przekierowaniu do Google Play nie otwierają aplikacji, a jedynie stronę główna?

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Nie zaliczy się ale zobacz sobie jak zmienić model telefonu

http://www.whaff.pl/index.php?id=bulidprop

Opublikowano

A teraz kolejny problem... Nie mam konta na facebook`u (nie potrzebuje) i lipa. Ma ktoś jakieś fikcyjne :D? Minimum 10 znajomych

Ja założyłem sobie fikcyjne konto specjalnie do tej aplikacji, bo nie chciałem korzystać z mojego głównego.

Na tym koncie nie mam znajomych, więc ty też możesz sobie założyć nowe konto.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ja powiem tak, jedno wielkie gówienko, ludzie mają tyle problemów itp. i nadal są te malutkie update'y ! Powinni zrobić raz a dobrze i git będzie! (Ja do tej pory nie dostałem wypłaty, czekałem 2 tygodnie, i nie mam już ochoty używać tego programu)

Opublikowano

Teraz mam oferty za 1-2$ ale muszę w każdej podać nr telefonu a nie mam zamiaru,ponieważ nie wiem co oni będą z nim robić-pewnie wysyłać pełno spamu i brać kasę z konta...

Opublikowano

Teraz mam oferty za 1-2$ ale muszę w każdej podać nr telefonu a nie mam zamiaru,ponieważ nie wiem co oni będą z nim robić-pewnie wysyłać pełno spamu i brać kasę z konta...

Ja do takich ofert mam stary numer z którego nie korzystam.

Ile minie czasu zaniem dojda pieniadze na paypal?

do 3 dni.

Opublikowano

kefu kefu WTF?

Według poradnika pobrałem tą aplikacje i mam tak:

ro.product.model=GT-S5570

product.name=samsung_tass

product.board=GT-S5570

ro.build.product=tass

ro.product.device=tass

Chyba mam tego nie zmieniać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...