Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WHAFF zarabiaj na androidzie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 614
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam blad cos tam o fixie... :<

lol jak to naprawic?

Też to mam.To oznacza chyba,że na razie na naszych telefonach to nie będzie działać tylko z czasem...

Opublikowano

w wersji WHAFF 35 dziala na pewno na galaxy y bo widzialem na innych forach, ale gdzie ja sciagnac? ;x

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Też to mam.To oznacza chyba,że na razie na naszych telefonach to nie będzie działać tylko z czasem...

To nie jest wina telefonu. To po aktualizacji whaffa tak się dzieje.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Kiedyś działało teraz jest już zablokowane :)

Informacja od producenta WHAFF:

+++ ZAUWAŻYĆ +++-wydaje się, że doszło do błędu dla niektórych urządzeń w ciągu ostatnich kilku dni, jak my
odnotowano, że niektóre z naszych użytkowników znaleźli się trudne do logowania się do WHAFF.
Niestety o tym i wszystkie błędy są teraz naprawić. Jednak aby uruchomić WHAFF, trzeba usunąć
aplikację WHAFF i ponownie zainstalować WHAFF. Zapoznaj się link, który stawiam na poniżej.
-Ci, którzy mają doświadczenie problemy otrzymania kredytów po obejrzeniu filmów lub pobierania
aplikacji z gwałtu lub Ad Kolonii, to z powodu nie zaktualizowaniu aplikacji WHAFF jeszcze. Po prostu
się link Załóż i uzyskać aplikację WHAFF aktualizacja.
-Żadnych innych problemów należy przesłać do wiadomości proszę.
Będę do Ciebie jak najszybciej.
Dostać twój WHAFF aktualizacja! https://Play.google.com/Store/Apps/details?id=com.whaff.whaff (Przetłumaczone przez: Bing)

Opublikowano

Kiedyś działało teraz jest już zablokowane :)

Informacja od producenta WHAFF:

+++ ZAUWAŻYĆ +++-wydaje się, że doszło do błędu dla niektórych urządzeń w ciągu ostatnich kilku dni, jak my
odnotowano, że niektóre z naszych użytkowników znaleźli się trudne do logowania się do WHAFF.
Niestety o tym i wszystkie błędy są teraz naprawić. Jednak aby uruchomić WHAFF, trzeba usunąć
aplikację WHAFF i ponownie zainstalować WHAFF. Zapoznaj się link, który stawiam na poniżej.
-Ci, którzy mają doświadczenie problemy otrzymania kredytów po obejrzeniu filmów lub pobierania
aplikacji z gwałtu lub Ad Kolonii, to z powodu nie zaktualizowaniu aplikacji WHAFF jeszcze. Po prostu
się link Załóż i uzyskać aplikację WHAFF aktualizacja.
-Żadnych innych problemów należy przesłać do wiadomości proszę.
Będę do Ciebie jak najszybciej.
Dostać twój WHAFF aktualizacja! https://Play.google.com/Store/Apps/details?id=com.whaff.whaff (Przetłumaczone przez: Bing)

Dzięki wielkie-po aktualizacji działa ;)

Pobrałem jakąś aplikacje,gram i nie mam info,że dostałem kasę ani nie nalicza mi się w WHAFF ;/

Opublikowano

Dzięki wielkie-po aktualizacji działa ;)

Pobrałem jakąś aplikacje,gram i nie mam info,że dostałem kasę ani nie nalicza mi się w WHAFF ;/

tak bywa, musisz poczekać, albo w niektórych grach osiagnac 3 poziom, albo wogole nie nalicza jak za aplikacje coś tam Vadu czy cos ze sie wpisuje haslo i mozna zablokowac wiadomosci itd ble ble, ja mam 4.20$ i chciałbym dziś dobić do 5$ zeby dostac ten hajs na paypalu,

Opublikowano

tak bywa, musisz poczekać, albo w niektórych grach osiagnac 3 poziom, albo wogole nie nalicza jak za aplikacje coś tam Vadu czy cos ze sie wpisuje haslo i mozna zablokowac wiadomosci itd ble ble, ja mam 4.20$ i chciałbym dziś dobić do 5$ zeby dostac ten hajs na paypalu, \

Zmieniasz sobie IP,żeby dostawać więcej kasy?Jak tak to jaką aplikacją i na IP jakiego kraju?

Opublikowano

Zmieniasz sobie IP,żeby dostawać więcej kasy?Jak tak to jaką aplikacją i na IP jakiego kraju?

HideMan z android market, darmowe godziny no i zmieniam na USA niemcy francje Wlk Bryt i rosje (stamtad najwiecej ofert) i używam zarówno WHAFF PICKS jak i Flurry, 0.45$ za aplikacje dostalem ;p juz mam 5 dolców, poprosilem o wyplate, zobaczymy czy dadza

Opublikowano

HideMan z android market, darmowe godziny no i zmieniam na USA niemcy francje Wlk Bryt i rosje (stamtad najwiecej ofert) i używam zarówno WHAFF PICKS jak i Flurry, 0.45$ za aplikacje dostalem ;p juz mam 5 dolców, poprosilem o wyplate, zobaczymy czy dadza

A do czego są te aplikacje: WHAFF PICKS i Flurry?

Opublikowano

A do czego są te aplikacje: WHAFF PICKS i Flurry?

To są zakładnik w WHAFF przesuń palcem w lewo i je zobaczysz :)

Opublikowano

A mam pytanie, bo jak ktoś nie ma podłączonej karty do PayPala to zapłaci w serwisie, który to umożliwia? Bo tam trzeba podać przecież numer karty..

Opublikowano

czekac albo robic oferty z niego tak jak z whaff.

@ WORONOW

skoncz mi spamowac w temacie i ostatni raz mowie ze sobie nie zycze twoich kodow w temacie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...