Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WHAFF zarabiaj na androidzie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 614
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wie moze ktos dlaczego w reklamach z potwierdzeniem sms nie dostaje $ chociaz wpisuje pin i wyskakuje ze niby wszystko ok :/

1327749533-U104252.png

WOLNOŚĆ DLA KONOPI - KONOPIE DLA WOLNOŚCI !

Opublikowano

fajnie ze jest coraz wiecej nowych aplikacji no i ogolnie zauwazylam ze niektore gry ktore mi nie dzialaja to np za pare dni jak zrobia aktualizacje danej gry wchodza :D :D

Opublikowano

wam tez sie tak dzieje ze ogladacie film z Virool i nie ma zaplaty i ten film tez nie znika bo nie jest zaliczony ? :( te aktualizacje mnie wykoncza

Opublikowano

wie moze ktos dlaczego w reklamach z potwierdzeniem sms nie dostaje $ chociaz wpisuje pin i wyskakuje ze niby wszystko ok :/

1327749533-U104252.png

Opublikowano

Do dupy to jest ;/

0.9$-1.0$ za podanie nr telefonu i wpisaniu kodu, a za pobieranie aplikacji miałem max 0.09$ -.-

surprise motherfucker

Opublikowano

to wcale nie jest taki shit tylko trzeba mieć dobry sposób. jakieś 2 miesiące temu wbijałem na BlueStacks, wypełniałem wszystkie oferty, włączałem VPN i ustawiałem niemieckie IP i tak ciągle ale nie wiem czy to dalej działa.

fs_overall.png

Opublikowano

​niech ktoś odpowie ^^

1327749533-U104252.png

Opublikowano

A gdzie wpisać ten kod? Bo po zalogowaniu na fejsa mi się nic nie wyświetliło.

Oni chyba już usunęłi tę opcje kodów, tak słyszałem.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Wiecie może dlaczego nie działa mi opcja z zapraszaniem znajomych? Jest napisane coś takiego: "Can't find any friends / You have no history of invitations yet. / Invite your friends to got earned!"...

Opublikowano

standardowo:

Dlaczego nie dostaje kasy z reklam z potwierdzeniem chociaż wypełniam wszystko i na stronce pokazuje że wszystko ok

a co do invite to takie małe info z fejsbunia - to chyba działa jak powiększyli:

20121220_155545.jpg-1.jpg

1327749533-U104252.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...