Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WHAFF zarabiaj na androidzie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co do ofert z podawaniem nr telefonu ja mam jakąś starą kartę i podaje jej nr i normalnie mi zalicza ;)

• Odpowiedzi 614
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co do ofert z podawaniem nr telefonu ja mam jakąś starą kartę i podaje jej nr i normalnie mi zalicza ;)

No ja mam tez jakas stara karte, ale to nie ma ryzyka, tam nic nie nabije np. te subskrybcje. No i druga sprawa, czy te smsy tez bezplatne? Bo ja mam gdzies jakies stare karty, z heyah, play, a nawet z plusa się znajdzie :P. Ale puste wiadomo.

Opublikowano

jestem zawedziona uzbieralam przez prawie miesiac 35 dolarow brakuje mi jeszcze jakis 20 bo chcialam odlozyc na buty a mialam nadzieje ze przez swieta cos tam uzbieram moze to wydawac sie smieszne ale na tych filmach z virool dalo sie to zarobic :( prosze sie od 2 tygodni zeby mi to naprawili robia ze mnie idotke ze placa po 24 h albo ze ogladam juz te obejrzane przeciez ogladam jak kiedys wchodze w zakladke virool i wyswietlaja sie i tylko te :( mialam kiedys tez ale zaraz po jakis 3 godzinach zniknal problem a teraz ciagnie sie to juz 2 tygodnie neiwiem co ja mam zrobic :(

Opublikowano

Może ktoś mi powiedzieć kdzie ten kod wpisać? Bo ja nie mogę tego znaleść ;/

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Tak w ogóle miało być 5$ na początek z łatwościa. Ja już kilka dni i 4,5$. Dobije do 5$ i kasuje to :/

Wszystkie oferty to shit z smsami premium, więc zamiast zyskac to sie traci. Reszta ofert to prawie nieistnieje, tylko te smsy. Zas przez vpn, wcale nielepiej. Z tym ze na darmowych vpn strasznie muli net i pobieranie aplikacji, że sie odechciewa. A na platny nie ma sensu sie dokladac jak widze co jest i nawet nie wroci sie za ten abonament vpn. Dziekuje swietny poradnik, ale to marnacja czasu i glupota, shit jak kazdy inny.

Opublikowano

Ja mam dopiero 0,55$ xD, pobieram aplikacje i nie dostaje kasy, niby 0,03$ ale zawsze coś... :s VPN mi nie działa ;/

Bo wiekszosc aplikacji musisz jeszcze ją uruchomic.

Opublikowano

To nie jest sposób żeby zarabiać nie wiadomo ile dziennie... kiedyś na dzień dało się wyciągnąć nawet 35$ poprzez zakładanie multi kont na fb i wpisywanie w nich kodu. Ale fb założył potwierdzenie konta sms'em.

@vego1919

Zawsze możesz tez pobawić się z lubietoto ;)

http://www.whaff.pl/index.php?id=lubietoto

Opublikowano

mam konto na tym lubieto i tysiac punktow przez 3 tyg uzbieranych wiec tez szalu nie ma..

Wiem, :) trochę poklikałem w tym lubietoto i zrezygnowałem. Szkoda czasu. Ile tygodni trzeba tam by zarobić na przelew czy też doładowanie do komórki (minimalną nagrodę), miesiąca nie starczy. Te lubietoto to najgorsza rzecz jaką widziałem.

Opublikowano

Na tym lubietoto te oferty aktualizuja sie po jakims czasie, pula jest bardzo mala, nawet jak napisalem sobie bota do klikania to po 10 minutach pracy ofertysie skonczyly a nazbieralem 350pkt. Potem odnawialo sie po kilka ofert dziennie wiec to jest bez sensu, trzeba siedziec kilka miesiecy zeby dostac te 20zl.

Whaff jest oplacalny ale na dluga mete, przez kilka tygodni ciezko jest uzbierac te 5$ nawet z VPN.

Opublikowano

Na tym lubietoto te oferty aktualizuja sie po jakims czasie, pula jest bardzo mala, nawet jak napisalem sobie bota do klikania to po 10 minutach pracy ofertysie skonczyly a nazbieralem 350pkt. Potem odnawialo sie po kilka ofert dziennie wiec to jest bez sensu, trzeba siedziec kilka miesiecy zeby dostac te 20zl.

Whaff jest oplacalny ale na dluga mete, przez kilka tygodni ciezko jest uzbierac te 5$ nawet z VPN.

Opłaca się tylko wtedy, kiedy masz poleconych :) Ja aktualnie mam 25 poleconych , dzięki temu że posiadam stronę o zarobkach w internecie :) Dzięki poleconym zarobiłem 1400 pkt :D + to co normalnie uzbieram :D.

A odnośnie WHAFF to ciężko czasem coś uzbierać a czasem nawet 1$ na dzień się wyciągnie, musicie 10 razy dziennie sprawdzać bo się dosyć często zmieniają oferty :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Opłaca się tylko wtedy, kiedy masz poleconych :) Ja aktualnie mam 25 poleconych , dzięki temu że posiadam stronę o zarobkach w internecie :) Dzięki poleconym zarobiłem 1400 pkt :D + to co normalnie uzbieram :D.

A odnośnie WHAFF to ciężko czasem coś uzbierać a czasem nawet 1$ na dzień się wyciągnie, musicie 10 razy dziennie sprawdzać bo się dosyć często zmieniają oferty :D

Ta super, często sprawdzam i ciągle jest to samo. Nic nowego się nie pojawia. Mam już tylko 100% ofert z "podaj numer" gdzie trzeba aktywować kodem, a więc płacimy i nie zyskujemy. Nie mam już nic ofert takich jak "pobierz uruchom". No dobra dwie, ale nie działają na moim tablecie, nie da się nawet ich pobrać. A szkoda bo jedna jest oferta za 1,5$. Ogólnie uzbierało mi się dopiero ... uwaga 4,46$. Więc przepraszam, że tak to ujmnę ale panie "kefu", a idz pan z tym shitem gdzie indziej. Jeśli dobije w ogóle w tym miesiącu do 5$, to przelewam i kasuje. I ktoś kto się nakręcił na to to tylko powiem ku przestrodze, nie marnujcie czasu. Cwaniak i tyle z tym tekstem, że w pierwszym dniu 5$, a te dowody wypłaty to pewnie mega wypłaty z całego miesiąca. Kolejna sprawa, dlaczego dowody wypłat to takie miedziaki? Żadnej poważnej kasy jako dowód np. 100-200pln, tylko marne minimum, ciekawe i już widać czemu bo tyle się pewnie da i już sie nudzi. Co do vpn bawiłem się i jest podobnie. Też zero ofert, oferty z podaniem numeru już lepsze, ale nie znam haamerykańskich numerów tel. A te które probowałem z gugla nie działają, tak samo aplikacje "pobierz i uruchom" wyświetlało mi, że na tym komputerze ta oferta była już wykonana, a tak nie było lol.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Whaff nie jest stworzony pod tablety tylko bardziej po telefony a co do twoich oskarżeń wobec mnie zarabiałem 5$ dziennie przed tym jak zaczęli to coraz bardziej ze tak powiem pierdolić teraz sam mam trud zarobić głupie 5$ ale co ja ci poradzę na to? Nikt ci nie karze tego mieć na tablecie. Skasuj i daj nam spokój ja teraz tego używam jako dorobienia kilku groszy... a co do lubietoto ja wyciągam miesięcznie od 3k do 6k pkt. ale zbieram na przelew 100zl. Wy byście chcieli żeby wszystko wam dać pod pysk i jeszcze zrobić za was to! trochę chęci i każdy wymyśli co i jak a nie tylko a bo ten napisał to i tamto zjechać go i mieć wszystko w dupie. A ja pisząc to traciłem własny czas by wam uświadomić jak idzie zarobić male pieniądze nudząc się w domu! Jeszcze raz jak ci się nie podoba nikt cie nie zmusza!

Opublikowano

akurat z tym sie nie zgodze bo od 27 listopada do jakiegos 24 grudnia ja zarobila 37 $ glownie ogladajac filmmiki z virool no i jak sie trafilo cos grubszego wiec to wcale nie jest malo 115 zloty :) ale potem przestal mi ten virool dzialac nie dziala do tej pory placi moze raz do 4 razy dziennie mam 2 $ dolary uzbirane od czasu swiat :/ i ogolnie kiedys bylo czesciej aktualizowane to wiecej gier a teraz co 2 na tydzien z czego 1 nie dziala albo nie placi a druga za 4 centy :D udoskonalenia sa dobre tylko niech biora pod uwage to ze ludzie jak zarabiaja tak malo to przestana juz w to wchodzic :)

Opublikowano

Whaff nie jest stworzony pod tablety tylko bardziej po telefony a co do twoich oskarżeń wobec mnie zarabiałem 5$ dziennie przed tym jak zaczęli to coraz bardziej ze tak powiem pierdolić teraz sam mam trud zarobić głupie 5$ ale co ja ci poradzę na to? Nikt ci nie karze tego mieć na tablecie. Skasuj i daj nam spokój ja teraz tego używam jako dorobienia kilku groszy... a co do lubietoto ja wyciągam miesięcznie od 3k do 6k pkt. ale zbieram na przelew 100zl. Wy byście chcieli żeby wszystko wam dać pod pysk i jeszcze zrobić za was to! trochę chęci i każdy wymyśli co i jak a nie tylko a bo ten napisał to i tamto zjechać go i mieć wszystko w dupie. A ja pisząc to traciłem własny czas by wam uświadomić jak idzie zarobić male pieniądze nudząc się w domu! Jeszcze raz jak ci się nie podoba nikt cie nie zmusza!

Ok zwracam honor, jak tu pisała koleżanka "QueenSy", da sie zarobić, ale tylko i wyłącznie na filmikach. A więc to co podstawowe co jest na liście to shit którym nic nie jest odświeżane, chyba że się bawić w vpn uk,usa wtedy raz na jakiś czas pojawia się coś sensownego. Ale nie nalicza czasami kasy :P, pobrałem uruchomiłem czekam sprawdzam i nic, zdarzyło się nie raz nie wiem czemu.

Zaś z tych virool ofert jest sporo i choć małe to wpada wszystko ok, także lubie z flurry. Na flurry sa fajne ofery z vpn UK :). A wiec jesli w to sie bawic to jedynie wchodzac co chwile na flurry i virool. Bo oferty whaff picks są do niczego, tylko na początek by wbić te 3$ max. Pozniej oferty nie pojawiaja sie nowe i pozostaja takie gdzie trzeba wyslac platny sms czy tez subskrybcje, a oszukac sie raczej tego nie da, chyba ze ktos wie lepiej :).

Pozdro

edit. a co do vpn, mam te darmowe z neta na uk i usa i sprawuja sie swietnie, tylko czasem jak wieksze cos pobrac to chwile trwa ale jest ok.

Zas nie wiem skad wziac darmowy jakis vpn z nimiec :D. Jak mozna prosze na pw. Dzieki!

Opublikowano

to zalezy od aktualizacji np teraz jest coraz wiecej nowosci no wiadomo ze na tej aplikacji nie zarobisz bog wie ile tylko to jest taki dorobek wiec cierpliwosci ;) problem z virool zostal naprawionych cale szczescie wiec jestem zadowolona :)

Opublikowano

Uzbierałem juz 10$ na samych apk wiec nie jest zle ogladam filmy wiec na dzien moze wyjcc około 0.50 zalezy jaki dzien bo czasami mam same sms które wyslalem a kasy nie dostalem ;D

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

Uzbierałem juz 10$ na samych apk wiec nie jest zle ogladam filmy wiec na dzien moze wyjcc około 0.50 zalezy jaki dzien bo czasami mam same sms które wyslalem a kasy nie dostalem ;D

gratuluje, z Twojego konta zacznie Ci zbierać holendarne sumy a jak masz abonament to masz przewalone jesli nie wyslesz smsa zatrzymajacego uslugi x)

wie ktoś jak wypłacić 5.29 $ bo wpisać da się tylko 5 ,6, 7 itp ???

nijak, wypłacasz pełne sumki bez groszy,

Opublikowano

gratuluje, z Twojego konta zacznie Ci zbierać holendarne sumy a jak masz abonament to masz przewalone jesli nie wyslesz smsa zatrzymajacego uslugi x)

Dlatego najlepiej jak się ma abonament to do operatora pójść aby zablokował usługi premium i po kłopocie :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...