Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WHAFF zarabiaj na androidzie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 614
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

chodzi o to ze teraz wcale ofert niemam do klikania, wiesz moze co ile sie pojawiają?

.

Opublikowano

a to juz roznie zalezy od nich jak nie bylo ofert to sobie nadrabialam filmikami z virool i moglam wyciagnac te 5 dolarow co 3-4 dni ale teraz jak mi to nie dziala od tygodnia stoje na tym dolarrze i tak czekam czekam na cos nowego albo jak w koncu mi to naprawia ehh :)

Opublikowano

Ja widze tylko 5 czy 6 na polskim ip, ale nmie dostaje za nie kasy. Pozatym to nie wirusy tylko reklamy sie pokazuja na statusbarze.

Wiesz, jeśli widać tyle aplikacji w tej samej cenie to wiadomo że fake, no ale wystarczy komenty przeczytać, jeśli jest więcej niż 15 to fake wiec nawet nie warto pobierać i śmiecić sobie systemu oarz ładować im kasy do kuwety bo oni zarobią ty nie :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Doszly nowe i mi sie pokazaly i po zrobieniu $ doszly po chwili no po paru min . Ale na zagranicznych ip nie moge utrafic nic ciekawego . Wczesniej na ss widzialem mieliscie reklamy nawet po 2$ tylko bylo trzeba pobrac aplikacje tez tak chcem xD

BUM

Opublikowano

@232

Dowód wypłaty z lubietoto

ltdowod.png

@QieenSy

Mi za virol jakoś zalicza. włączę filmik i zostawiam go włączony aż nie zaliczy.

Opublikowano

macie również problem z zalogowaniem sie na whaff? Jak wrócę do domu to spróbuje z innego telefonu...

miałem też problem, ale już wszystko działa ;)

ehh.:)

Opublikowano

miałem też problem, ale już wszystko działa ;)

Hehe u mnie też, pewnie coś kombinowali jak zawsze ^^

A te lubietoto mocno spamuje na fejsie?

Zawsze możesz zrobić tak, żeby ci nie przychodziły powiadomienia lub po prostu po otrzymaniu punktów " odlajkowac ^^ "

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kefu a ile mniejwiecej czekasz na zaliczenie tej kasy? bo jeszcze jak mi dzialalo to odrazu ja mialam obejrzalam i juz a teraz newiem jak mi zalizy za jeden film na dzien to jest jakis cud :P

Opublikowano

ja juz 8$ i tez coraz gorzej , warto kupić sobie abonament na 1 miesiąc od Hideman , tani jest 8 zł więc warto, bo przez miesiąc więcej niż 8 zł zarobisz i się zwróci :) a tak to po jakimś czasie hideman zrobi wam psikusa i powie że tylko możecie korzystać z np. Malezji i powiedzmy czech i więcej nie, bo ja tak miałem i musiałem abonament kupić i teraz git jest :D.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ok, mam juz te aplikacje, zrobilem se konto na fejsie, jakie fikcyjne bo mnie fb nie interesuje. Może mi ktoś zapodać jakieś fikcyjne konta, albo coś? Pozdrawiam i dzięki!

edit. znacie jeszcze inny program takiego typu wyplacalny. I nie wymagajacy fb?

Opublikowano

mam dosc od poltora tygodnia im pisze ze virool nie wyplaca to nie wyplaca a oni zeby poczekac 24 h albo ze nie ogladam filmkow do konca jak ogladam teraz tak jak i wczesnniej kiedy placilo a teraz w ogole nawet po 24 h cos mi sie wydaje ze oni mi juz tego nie naprawia ehh wiec cala zabawa traci sens skoro raz na tydzien sie pojawi oferta za 5 centow :(

Opublikowano

mam dosc od poltora tygodnia im pisze ze virool nie wyplaca to nie wyplaca a oni zeby poczekac 24 h albo ze nie ogladam filmkow do konca jak ogladam teraz tak jak i wczesnniej kiedy placilo a teraz w ogole nawet po 24 h cos mi sie wydaje ze oni mi juz tego nie naprawia ehh wiec cala zabawa traci sens skoro raz na tydzien sie pojawi oferta za 5 centow :(

Ok juz mam.Wczoraj wieczorem chwile sie bawilem i dzis. Ale kiepsko bo tylko 1,5$, a nie 5$ jak u autora tematu.

Chyba wyrzuce tą aplikacje. Kombinuje takze z vpn, niby fajny on ale jak tu wykupywać jak nawet odrobine na abonament się nie uzbieralo.

Wiekszosc pl oferty to tzw premium sms subskrybcje, a nie mam zamiaru rejestrowac sie a pozniej placic kosmiczne sumy.

Konkursy itp. też. 2-3 rzeczy dobrze płatne typu zainstaluj odpal też nie idą bo nie są kompatybilne z moim sprzętem (nexus7) więc też kiepsko.

Narazie to co mam to z lajka dla aplikacji i odpalenia kilku gier. No i te nic nie warte filmiki obejrzane.

Sprawdzałem usa, niemcy itp, co było podane na początku, oferty nic ciekawego podobnie wygląda

jak w pl i takie grosze że szkoda czasu i łącza.

Macie sposób by bez konsekwencji wszystkie robić zadania?

Opublikowano

nie trzeba sciagac wcale zadnych programow sa darmowe serwery na necie i wystarczy skorzystac z wbudowanego vpn w telefonie :) jak sie zarejestrowalam dalo sie zarobic 5 $ dolarow na pierwszy raz a potem to juz nie bylo tak kolorowo zbieralo sie cent do centa wiec nie ma co narzekac :)

Opublikowano

nie trzeba sciagac wcale zadnych programow sa darmowe serwery na necie i wystarczy skorzystac z wbudowanego vpn w telefonie :) jak sie zarejestrowalam dalo sie zarobic 5 $ dolarow na pierwszy raz a potem to juz nie bylo tak kolorowo zbieralo sie cent do centa wiec nie ma co narzekac :)

Ale ja akurat mam tablet, jesli znasz to zapodaj ten vpn. Ja z systemem android mam stycznosc od nie dawna. Tablet glownie do pracy i zabawy, tel mam klasyczny z klawiatura bo jest bardziej praktyczny i nie widze potrzeby zakupu dotykowego :), absolutnie ani odrobine.

A z tym zarobkiem to w jaki sposob? Wykoszystalem wszystkie oferty typu, zalajkuj, obejrzyj filmik, zainstaluj i uruchom. Ledwo 1,5$, a dziś sprawdzam żadnych nowych ofert.

Wiec jak wy ludzie macie te 5$ na dzien. Odpalalem przez vpn na roznych krajach, niemcy, kanada, rosja, usa, itd itd. prawie tyle samo ofert. Kilka doszlo ale to sa takiego typu że bym musial uzyc do tego telefonu i wyslal platnego smsa, co mi wychodzi na zero albo nawet jestem wtedy stratny. Wiec zdradzcie lajkowi co i jak :). Fajnie jakby tez jakis darmowy vpn, bo mam ten HideMan i czas mi sie konczy. Zreszta to lipa program ten hideman, aktywujesz czas, uzyje go na pare minut a tu godzina leci, jak mi nie potrzeba, nie da sie spauzować. A jak nie uzyje tych darmowych godzin to nie moge wybrac zadnego kraju, wiec wlasciwie nie da sie go juz uzyc i trzeba wykupywac czas.

Opublikowano

w ustawieniach sieci zwyklych i bezprzewodowych masz zakladke Ustawienia sieci VPN no i dodajesz sobie nowy serwer ktory wyszukac w google pod haslem np "free vpn usa'' czy tam inny kraj ja uzywam USA jedynie bo juz sama neiwiem czy oni blokuja czy nie jak sie uzywa wielu wole nie ryzykowac :) i wpisujesz tam nazwe serwera login i haslo tylko pamietaj ze haslo moze sie zmieniac co kilka godzin :) a skad watpie zeby 5$ na dzien przy wielu zmianiach krajuu nigdy nie udalo mi sie tyle conajwyzej w 3 dni ;;p

Opublikowano

w ustawieniach sieci zwyklych i bezprzewodowych masz zakladke Ustawienia sieci VPN no i dodajesz sobie nowy serwer ktory wyszukac w google pod haslem np "free vpn usa'' czy tam inny kraj ja uzywam USA jedynie bo juz sama neiwiem czy oni blokuja czy nie jak sie uzywa wielu wole nie ryzykowac :) i wpisujesz tam nazwe serwera login i haslo tylko pamietaj ze haslo moze sie zmieniac co kilka godzin :) a skad watpie zeby 5$ na dzien przy wielu zmianiach krajuu nigdy nie udalo mi sie tyle conajwyzej w 3 dni ;;p

O dzięki Ci koleżanko:).

Dziala ok, nawet nie muli zbytnio, wziałem jaki vpn. Ale jesli mozesz zapodaj mi swoj vpn na pw. Bo raz pisalo że na moim komputerze byla wykonywana juz ta akcja, a nic takiego nie mam na tablecie, wiec nie wiem moze ktos na tym samym vpn robil to i mi przez to nie moze zaliczyc czy jak? :)

Chociaz kiepsko tych ofert 75% nie da sie zrobic bo to platne smsy. :P Nawet jesli korzysta sie w vpn.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...