Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WHAFF zarabiaj na androidzie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra wypłacili mi kase ;)

Tylko i tak paypal odbiera 0.45$ wiec troche sie traci na tym

PS : Polecam kupic sobie jakis badziewny telefon z androidem i zmieniac nazwe telefonu wtedy kiedy koncza ci sie apki :)

To działa bo np na samsungu galaxy tab 2 mam inne aplikacje niz na samsungu galaxy mini 2 . Tak samo mam na siostrze telefonie lg gt540 przerobiony i odrazu inne apki sa

Najwyzszą apke jaką miałem to za 0.64$ wiec dużo

nie regulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 614
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potrzebny nam będzie zROOTowany tel i menager plików z dostępem do danych systemowych.

1. Odpalamy menager i wchodzimy do /system

2. Wybieramy plik build.prop i edycja txt

3. zjeżdżamy do linijki ro.product.model=

(i tu wpisujemy najbliższy, najbardziej podobny do naszego pod względem rozdziałki i bebechów telefon, np: HTC Desire)

4. Restart tel i uśmiech na twarzy:)

"ROBISZ TO NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ"

Opublikowano

Z tym grzebaniem w fonie to juz mam troche doswiadczenia . A jak mam x8 to moge wpisac x10 ? czy nawet jeszcze lepszy nowszy model?

BUM

Opublikowano

No polecam wlasnie sobie zrootowalem swój telefon bo za miesiąc gwarancje trace :D

I odrazu wiecej apk jest ;D

Opublikowano

hmmm... ja mam pytanie.

mam od zajebania ofert po 1$+ ale musze podać swój nr telefonu. robił je ktos? Ofc. chodzi mi o sposób aby nie dopłacać do interesu ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie rozumiem tego... Jak zmieniam ip to mam tam inne oferty. Dajmy na to zmieniam na niemcy, nie mam żadnej oferty po niemiecku tylko jakieś nowe ale są po polsku, a przed chwilą coś sie jebło i mialem wszystkie oferty po niemiecku, tak jak na polskim tyle że zarejestruj sie itd po 4 $ nawet. A jak teraz zmieniłem na niemcy ponownie to mam znowu jakieś chujowe w których nie wypłacają. Dlaczego tak jest, ktoś to rozkminił?

Opublikowano

juz tydzien a za te filmiki z virool dalej nie placa :/ a WHAFF jakos leje na to i naprawic tego nie chce;/ wy tez tak macie czy tylko ja 8S

Opublikowano

a ja z kolei mam problem z ofertą za 1,68$ mianowicie o grze grepolis.pl , mam osiagnac jakies 300 pkt, ale o co chodzi? leze jak ten dureń z tabletem i klikam w questy od tego dziada na rozbudowywanie rzeczy, potwierdzilem mail za jakies 100 zlota i gdzie te punkty? nawet zadnego expa nie widze :C

Opublikowano

Gry podacie swój nr. telefonu, dostaniecie SMS z treścią "potwierdź coś tam na nr 666 o treści tak".

W tym czasie jak wyślecie, akceptujecie umowę iż będzie wam pobierało co tydzień dajmy na to 6,66 zł.

Opublikowano

Jest jakiś dobry sposób ,żeby mieć więcej płacone za te apki na niezrootowanym telefonie? Root nie wchodzi w grę ponieważ dopiero kilka dni temu wystartowała mi gwarancja na 24 m-ce. Dodam,że telefon Xperia P i Andek 4.0.4 jeżeli ma to jakieś znaczenie.

Opublikowano

nie za wszystko masz płacone, zawsze i wszędzie znajdzie się jakiś przekręt. A to że niema ofert, to chyba normalne. bo musza sie "odnowić" za jakiś czas pewnie znów się pokaże coś.

Tylko cholera wie za ile :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ja wczoraj zarejestrowalem sie na vpnintouch.com, tam maja kilkanascie serwerow z roznych krajow, vpn dodaje sie w systemie android (podajemy serwer, login i haslo) i mozemy korzystac na jednym koncie bezplatnie tydzien. Jak dla mnie dobra opcja dla uzytkownikow ktorzy nie maja roota albo maja problemy z programi takimi jak openvpn czy droidvpn itp.

Wczoraj troche poklikalem i w efekcie mam juz 4,17$.

#EDIT

Dodam liste serwerow z vpnintouch:

de.vpnintouch.com
us.vpnintouch.com
us2.vpnintouch.com
us3.vpnintouch.com
us4.vpnintouch.com
uk.vpnintouch.com
jp.vpnintouch.com
sg.vpnintouch.com
ca.vpnintouch.com

de.vpnintouch.in
us.vpnintouch.in
us2.vpnintouch.in
us3.vpnintouch.in
us4.vpnintouch.in
uk.vpnintouch.in
jp.vpnintouch.in
sg.vpnintouch.in
ca.vpnintouch.in

Opublikowano

podajcie mi najbardziej oplacalny model telefonu ite inne informacje o telefonie bo chce zmenic w build prop by wiecej apek bylo

Bywalec
Opublikowano

mam pytanie posiadam sony ericssona x8 i w android market nie moge znalezc tej aplikacji, co zrobić?

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...