Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WHAFF zarabiaj na androidzie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 614
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie może dlaczego nie działa mi opcja z zapraszaniem znajomych? Jest napisane coś takiego: "Can't find any friends / You have no history of invitations yet. / Invite your friends to got earned!"...

Za pomoc dam limit lajków

@up

Też tak mam...

Opublikowano

@up też mam problem z tym ze nie można znaleźć znajomych ale jak zobaczę później to się pokazują.

@topic

na stronie pojawił się nowy sposób zarabiania.

http://www.whaff.pl/index.php?id=lubietoto

Opublikowano

Pytanie działa to dalej? I z PayPalem nie pełnoletni normalnie może konto założyć fałszywe dane itp.?

Opublikowano

@ManXer

Bluestacks już dawno nie działa.

@up

ja tak miałem konto przez 4 lata ;] i doszli normalnie

Opublikowano

Pytanie działa to dalej? I z PayPalem nie pełnoletni normalnie może konto założyć fałszywe dane itp.?

Nie musisz nawet podawać fałszywych danych, zmyśl tylko datę urodzenia jak już. Ja tak zrobiłem i od jakiegoś czasu robię sobie przelewy z Paypala do banku i na odwrót.

fs_overall.png

Opublikowano

Żeby potwierdzić paypala musisz mieć te same dane jak w banku wtedy możesz wysyłać z konta i na konto

Opublikowano

Polecam wam robic te ankiety w ciagu 2 dni zebralem wkoncu 5$

Nie mam roota wiec uzywam hidena ale i tak jest git

Najwiecej dorobilem sie na Holandi,Szwecji i polsce tak polsce bo sa ankiety gdzie trzeba podawac tylko adres email i potwierdzic rejestracje a dostaje sie 0.25$ :)

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

powiedzcie mi czy wy tez tak macie z tymi filmikami z virool od 3 dni? ogladam i nie placa:/ na tych filmikach to sie dalo jeszcze cos ugrac a teraz to kompletne zero zarobki trafi sie gra raz na jakis czas o.O

Opublikowano

Powiem ci tak . Mi płaca za te filmy ale np po 4 filmach juz ich nie ma i musze czekac do nastepnego dnia. Uzbieralem znowu 4.45$ i nie mam juz zadnych ofert do pobierania :(

Nie zmienie nazwy telefonu lub cos w tym stylu bo mam na gwarancji a zal mi stracic cos co dopiero dostałem

Opublikowano

nie mialam problemu z tymi filmami tylko teraz ogladam i nie placa film sie nie kasuje jako obejrzany nie dosc tego flurry nie chce sie w ogole otworzyc powinni to naprawic bo ciagle tylko te bledy i bledy :/

Opublikowano

No ten flurry ma problemy troche

PS: jak sie wypłaca kase? bo mam na koncie ponad 5$ ??

Podaje sie adres email na ktorym rejestrowało sie paypal??

Opublikowano

no to lipa ... bo nie zrobie tak a juz przelalem z whaffa kase tylko czekam az na paypala dojdzie jezeli dojdzie ...

Opublikowano

Mam pytanie . Zmienilem ip mam inne reklamy . Zmienialem na de uk i inne . Ale najwieksza reklama byla za 0.33 $ . Nazbieralem 1.13$ i mam same reklamy po 0.04$ . Da sie cos z tym zrobic zeby miec reklamy za wiecej$

Kefu ty masz tam reklamy po 2.83$ na jakim to jest ip ?

BUM

Opublikowano

na innym vpn z USA zalicza kase za te filmy al kurde boje sie wejsc teraz zeby nie zobaczyli ze inne ip chociaz miasto itp takie samo jak mysliscie ?

Opublikowano

Nie ma co sie bac. Oni na tym zarabiaja . Ja akurat bije sm na metinie zmieniajac ip . I bana nie dostalem. Zastanawiam sie tak jakby kupic prywatne proxy . Ustawic na kompie i zrobis hot spota i pod wifi fonem sie wrabac . Ale proxy kosztuja ;(

BUM

Opublikowano

zaliczylo pare razy kase i znowu si zepsolo od 5 dni ciagle mi nie nalicza kasy z virool za ogladanie filmow juz tego nie ogarniam mogliby to naprawic a nie ciagle cos pisze do nich to oni ze trzeba czekac 24h na zaliczenie wplaty tyle ze jak dziallo to byla odrazu a tu nawet na drugi dzien nie chce zaliczyc :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...