Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WHAFF zarabiaj na androidzie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jakies dokladne dane tam do zmiany ? bo chyba nie wystarczy wpisac np x8 w kazdej linijce

zakaz handlu

• Odpowiedzi 614
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wypłacić i po ilu/

Przez PayPal i min.5$

no i co ten zasrany srom ma dać i zmienianie modelu telefonu wielki znawco i wyznawco?

Niektóre aplikacje nie działają na każdym telefonie np.na moim i taka zmiana powoduje,że wszystkie działają :)

Opublikowano

Macie jakiś dobry darmowy program do zmiany IP? Bo na droidvpn ciężko idzie ;/

HideMan z android market, działa przez WiFi no i masz darmowe godziny za darmo :) banalny w obsłudze i działa ale przed zmianą regionu zamknij WHAFF a potem wejdz i bedzie ok
Opublikowano

Ludzie czytajcie caly temat!

Poraz enty mowie ze poprzez edycje build prop mozesz zmienic sobie model telefonu np na X8 poszukaj w necie a znajdziesz :)

Nie dostałem wypłaty :(

Opublikowano

@up nie pisz postu pod postem i wypacają do 3 dni... a jak nie wypłacają to może maja jakieś problemy ja na 1 wypłatę czekałem tydzień bo mieli problemy z płatnościami.

Opublikowano

@up nie pisz postu pod postem i wypacają do 3 dni... a jak nie wypłacają to może maja jakieś problemy ja na 1 wypłatę czekałem tydzień bo mieli problemy z płatnościami.

Już czekam około 4 dni. (Wyłączając weekend)

Opublikowano

Już czekam około 4 dni. (Wyłączając weekend)

To czekaj dalej...Kolega pisał,że czekał tydzień a twoim zdaniem tydzień ma 4 dni?

Nie sraj...

Opublikowano

Nie wiem czemu ale mi nie ściągają się nawet aplikacje... Gdy chce zalogować się do fb ładuje się ale nie zalogowuje się tylko wyłącza od nowa i tak w kółko... Gdy chce pobrać aplikacje wyskakuje "You can sinin with Facebook ID. will you sinin?" i daję ok ale lecz nic się nie pobiera tylko wyrzuca mnie do strony startowej. Proszę o pomoc.

10sfaxw.png

Opublikowano

Poda ktoś na co zmienić dokładnie build prop. żeby więcej aplikacji chodziło czy mój poprzedni post jest niewidoczny ?

zakaz handlu

Opublikowano

Ty a to dziadostwo, mimo wylaczonego internetu co jakis czas dostaje wiadomosci ze nowe oferty sa. Moze mi ktos wyjasnic jakim cudem?

To jakiś bład. Mi też to czasami wyskakuje jak nie mam dostępu do neta.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Czemu nie mogę się zalogować? Nic nie daje klikam "log in" i nic ;/

Jak pisałem wyżej, mam to samo :/

Może nam ktoś pomóc ?

10sfaxw.png

Opublikowano

Krkox12 a dopiero pierwszy raz zrobiles przelew? na nowo zalozonego paypala bo ja rowniez czekalam dlugo a okazalo sie ze trzeba potwierdzic meil na koncie paypal i pieniazki byly lada dzien , a robilam wczoraj przelew chyba juz 5 raz i byly zaraz po 10 minutach:) Rowniez mam problem z zalogowaniem od wczorajszego wieczora jakies nowe aktualizacje duzo osob sie na to skarzy moze lada dzien to naprawia bo chyba nikt sie nie moze zalogowac :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...