Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WHAFF zarabiaj na androidzie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 614
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DroidVPN ale musisz miec roota.

Roota tzn?Bo właśnie nie wiem o co chodzi bo już Go zainstalowałem i coś pisało,że muszę mieć Roota,ale co zrobić,żeby Go mieć?

Opublikowano

Dobra jak działało teraz nie działa. Jak próbuję pobrać appkę jakąś to w markecie mam błąd "nie można znaleźć elementu który chcesz kupić"

Opublikowano

co za idiota, nie trzeba weryfikowac konta, nie rycz

Idiotą możesz nazwać siebie i swoją rodzinkę, ja nie ryczę tylko pytam dla upewnienia..

Opublikowano

Ja już drugi dzień i mam dopiero 1,31$,ponieważ albo pobiorę aplikację a nie dadzą mi kasy albo pisze,że ta aplikacja nie jest dostępna w moim kraju lub,że nie dla mojej wersji komórki....Hujowy ten program...

Opublikowano

A to już nie jego wina, że twój telefon nie obsługuje tych programów... W niektórych grach trzeba wbić większy poziom itp. Jaki masz tel? Zmieniasz IP?

Opublikowano

A to już nie jego wina, że twój telefon nie obsługuje tych programów... W niektórych grach trzeba wbić większy poziom itp. Jaki masz tel? Zmieniasz IP?

Wiem,że nie raz trzeba wbić nie raz jakiś lvl ale mi chodzi o te,że wystarczy uruchomić to nie niektóre w ogóle kasy nie dają jak je włączę.Nie wiem jak on w 5 min zdobył 5$,to jest nie możliwe...

Zmieniam IP.Ale co,że ja w HideMan zdobędę za free godzinę jak pobiorę coś to mi kasy nie da ?

Opublikowano

Niekiedy przyznają po kilku dniach mi raz po 5 dniach przyznali.

Możesz zawsze użyć wbudowanego vpn. Poszukaj na necie free vpn

Opublikowano

Samsung galaxy mini obsługuję jakieś 10% z tych aplikacji które tam są na oferty :( . Da się coś zrobić żeby wszystkie obsługiwał ? Nwm jakiś ROM ? Nie interesuję się tym zbytnio nie mam czasu na ulepszanie telefonu :D

zakaz handlu

Opublikowano

Samsung galaxy mini obsługuję jakieś 10% z tych aplikacji które tam są na oferty :( . Da się coś zrobić żeby wszystkie obsługiwał ? Nwm jakiś ROM ? Nie interesuję się tym zbytnio nie mam czasu na ulepszanie telefonu :D

lepszy telefon ^^ hue hue hue hue

Opublikowano

Ludzie czytajcie caly temat!

Poraz enty mowie ze poprzez edycje build prop mozesz zmienic sobie model telefonu np na X8 poszukaj w necie a znajdziesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...