Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WHAFF zarabiaj na androidzie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakladasz konto na stronie Paypal zeby moc tam wyplacac pieniadze czyli takie internetowe konto bankowe a przy wyplacie przez Whaff wpisujesz swoj email na ktory zakladasz konto:)

• Odpowiedzi 614
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niestety u mnie od wczoraj bez zmian nawet po aktualizacjach:( na facebooku napsiali ze oszusci zmieniajacy vpn beda banowani jak myslicie czy sa w stanie to wykryc czy tylko blokuja tych co za duzo zarabiaja w ciagu np dnia?:D

Opublikowano

Jeżeli będziesz się ciągle logować z vpn np amerykańskiego i nie będziesz robił tego z innych ip to nie ma takiej opcji by to wykryli

Opublikowano

Wam też tak wolno odnawiają się propozycje? Zaledwie trzy po 0.03 dolca na dzień... VPN'y mi nie działają, ciągle łączy z serwerem i sie nie może połączyć ;d

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Krkox12 a dopiero pierwszy raz zrobiles przelew? na nowo zalozonego paypala bo ja rowniez czekalam dlugo a okazalo sie ze trzeba potwierdzic meil na koncie paypal i pieniazki byly lada dzien , a robilam wczoraj przelew chyba juz 5 raz i byly zaraz po 10 minutach:) Rowniez mam problem z zalogowaniem od wczorajszego wieczora jakies nowe aktualizacje duzo osob sie na to skarzy moze lada dzien to naprawia bo chyba nikt sie nie moze zalogowac :D

Tak, zgadza się, przelew robiłem 1 raz, ale jak po 3 dniach nie dostałem pieniędzy, znowu wszedłem w program i chciałem żeby wypłacili. Mail potwierdziłem.

Opublikowano

Krkox12 poprostu poczekaj cierpliwie maja tez problemy bo wiekszosc uzytkownikow sie nie moze zalogowac moze dla tego sie to przedluza neiwiem:) kto jeszcze ma problem z zalogowaniem od paru dni?:( nawet po 50 aktualizacji nie dziala kaza wysylac id z facebooka i model telefonu nawet to nic nie daje zaczynam myslec ze juz sobie nie pogram:(

Opublikowano

Krkox12 poprostu poczekaj cierpliwie maja tez problemy bo wiekszosc uzytkownikow sie nie moze zalogowac moze dla tego sie to przedluza neiwiem:) kto jeszcze ma problem z zalogowaniem od paru dni? :( nawet po 50 aktualizacji nie dziala kaza wysylac id z facebooka i model telefonu nawet to nic nie daje zaczynam myslec ze juz sobie nie pogram:(

Mnie normalnie działa program, nie wiem co jest :/ (mam sgs II)

Opublikowano

Whaff ma problemy z rozpoznawaniem telefonu. i dlatego niektórzy nie mogą się zalogować. Ciągle nad tym pracują.

Opublikowano

ogolnie aplikacja coraz slabiej chodzi, jak ja uruchomilem 2tyg temu zarobilem 10dolcow tak teraz malo aplikacji i ogolnie beznadziejnie chodzi. ;c

Opublikowano

Czy ja wiem w ciagu poltora tygodnia zarobila 22 dolary teraz od poniedzialku nie moge sie zalogowac:( mam nadzieje ze juz jutro to naprawia

Opublikowano

Czy ja wiem w ciagu poltora tygodnia zarobila 22 dolary teraz od poniedzialku nie moge sie zalogowac:( mam nadzieje ze juz jutro to naprawia

Nadal nie dostałem pierwszej wypłaty ;( (Wczoraj zrobiłem nowe konto na paypal z tym samym email. Oczywiście stare usunąłem)

Opublikowano

Krkox12 moze napisz do nich na facebooku jak sprawa wyglada? bo ostatnio moja wyplata byla po 10 minutach 3 grudnia od tego czasu neiwiem bo nie moglam sie zalogowac: ale dzisiaj juz wszystko dziala wiec jest ok:)

Opublikowano

Krkox12 moze napisz do nich na facebooku jak sprawa wyglada? bo ostatnio moja wyplata byla po 10 minutach 3 grudnia od tego czasu neiwiem bo nie moglam sie zalogowac: ale dzisiaj juz wszystko dziala wiec jest ok:)

A jaki mają facebook? (Już powoli się denerwuję, że mnie oszukali!)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...