Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WHAFF zarabiaj na androidzie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zaleta jest taka ze nie zobowiązuje sie do niczego :D pobraną aplikacje po otrzymaniu kasy moge wywalić żeby nie zasmiecac fona więc dobre i to, dziwi mnie tylko zarabianie 5 dolców w 30 minut skoro ja w ok. 2h zrobiłem 3,60$ (gdyby niektóre aplikacje były jednak dostepne w moim regionie *LOL* a za pogranie w niektóre naliczało kasy to moze byloby 5$.... codziennie sie odswiezaja te ofertry?

Niektórzy zarabiają więcej, bo im większość tych aplikacji działa na telefonie. Ja zarabiam mało, bo na Galaxy Mini mało aplikacji działa.

A do tych ofert co jakiś czas dodają nowe. Ja jednego dnia zrobiłem oferty, a następnego dnia to mi chyba dwie nowe dodali.

1398258449-U383457.png

• Odpowiedzi 614
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja teraz zarabiam na chińskim tablecie i prawie każda aplikacja działa :). A jak chcesz zarabiać tyle pobaw się w edycje plików systemowych takich jak bulid.prop możesz zmienić model telefonu itd.

Jak znajdę trochę czasu to na

http://whaff.pl/

znajdzie się poradnik co i jak :)

Opublikowano

Ja też mam ten sam problem co kolega wyżej. Włączyłem whaffa i pisze, że musze go zaktualizować. Zaktualizowałem i wyskakuje ten błąd.

Przed aktualizacją mi działało.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Własnie włączam tableta i zobaczę co i jak . Zaraz dam edita

@edit

u mnie nie ma aktualizacji i działa

Opublikowano

Kiedyś dało się to uruchomić poprzez bluestacks ale teraz został zblokowany. Możesz pobawić się z Android SDK może się odpali. ;)

Opublikowano

Przeczytaj Regulamin MPC To będziesz wiedział ze nie można zamieszczać żadnych reflinków nawet w postaci kodu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...