Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WHAFF zarabiaj na androidzie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 614
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy w tym nie ma żadnych ukrytych haczyków? Czy użytkownik nie ponosi żadnych kosztów z tym związanych? Jeśli jestem niepełnoletni to mogę założyć PayPal?

11hv5np.png

28194.gif

My right = "Usuwanie/edycja moich postów narusza art.54, pkt.1 Konstytucji RP i podlega zaskarżeniu do Trybunału Konstytucyjnego RP."

vor nick, zbieram :integer;
begin
nick:=encik95;
zbieram:=-;
writeln('Jestem ',nick,'zbieram ',zbieram);
readln;
end;

Opublikowano

Czy w tym nie ma żadnych ukrytych haczyków? Czy użytkownik nie ponosi żadnych kosztów z tym związanych? Jeśli jestem niepełnoletni to mogę założyć PayPal?

Jakie haczyki? To działa na tej samej zasadzie co w niektórych grach, że za pobranie jakiejś innej aplikacji dostajesz np. 50 punktów w jakiejś grze, a tu zamiast tego dostaje się kase.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Żeby założyć paypala chyba nie musisz być pełnoletni. Poczyta w regulaminie pp. Ja mam paypala od 14 roku życia :)

Opublikowano

Na jakim ip są najlepsze reklamy

11hv5np.png

28194.gif

My right = "Usuwanie/edycja moich postów narusza art.54, pkt.1 Konstytucji RP i podlega zaskarżeniu do Trybunału Konstytucyjnego RP."

begin
readln;
end;

Opublikowano

Mnie korci jedna rzecz.

Np. dostane te pieniazki, a nie mam karty kredytowej. Wiec bd mogl tego uzyc do kupowania w necie tylko?

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Na jakim ip są najlepsze reklamy

Na amerykańskim.

Mnie korci jedna rzecz.

Np. dostane te pieniazki, a nie mam karty kredytowej. Wiec bd mogl tego uzyc do kupowania w necie tylko?

Kase wypłacasz na paypala, a potem z paypala możesz wypłacić na konto.

A jeśli nie masz żadnego konta to możesz robić tylko zakupy tam, gdzie możesz płacić przez paypala.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jakie konto na PayPal-u mam założyć dla Firm ,cze dla osób prywatnych?

11hv5np.png

28194.gif

begin
readln;
end;

Opublikowano

Wie ktoś może dlaczego Hideman przez internet w telefonie (Samsung i5800) działa, ale przez moje domowe Wi-Fi już nie? Wina routera, albo coś?

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Zajebista aplikacja, ściągam sobie ,następnie odpalam gierkę niby dostaję te 0.10$. Więc oczywiście wchodzę sobie sprawdzić ile muszę zapłacić za abonament. Jeszcze wczoraj sprawdzałem było 30zł ,a już dziś kurwa 75zł! Ładnie mnie w chuja zrobili. Pozdro.

Opublikowano

aha? po ok. 2h zabawy z tym ledwo mam 3.60$, niektórych ofert nie zalicza mimo próbowania po 10 razy, HideMan działa na galaxy s3 a połączenie przez WiFi, to jak Ty w 30 minut zrobiles 5$ ? a takie pytanie, jak płatne aplikacje są po dolara/dwa dolce to jak je pobiore z neta tak nielegalnie z deka i odpale, to zaliczy?

no i te oferty sie jakos odswiezaja? bo duzo ludzie na tym forsy trzepia, jak tak, to co ile?

Opublikowano

Można sobie zarobić trochę kasy a wy marudzicie,że w 2h mało zarobiliście :P

Dobre i kilka złotych :)

Ja osobiście tego nie będę próbował,ponieważ moim zdaniem to jest dziwne,żeby tak za darmo pieniądze dawali :]

Opublikowano

Ja osobiście tego nie będę próbował,ponieważ moim zdaniem to jest dziwne,żeby tak za darmo pieniądze dawali :]

1. Jak nie używasz tej aplikacjii i nie wiesz w ile ile sie wyciąga - morda w kubeł, proste.

2. Jednak dają, ludzie sie tym cieszą i dostają wypłaty, a ta firma za darmo tych cyferek by nie rozdawała (bo te pieniadze to tylko cyferki...) za te reklamowanie tych gier, serwisów randkowych, wkręcanie ludzi w płatnosci musza trzepac lepszy hajs takze, co tam im dawać hajs ludziom, lepsze to niz klikanie codziennie reklam po 2 centy na kompie ^^

Opublikowano

Dobre i kilka złotych :)

Oni ci kasy za darmo nie dają. Oni zarabiają na tym więcej niż ty.

To działa tak samo jak darmowe punkty w niektórych grach, że punkty dostajesz za np.pobranie czegoś, ale oni na tym też zarabiają, bo jakaś firma płaci im za to, żeby ludzie pobierali różne programy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

zaleta jest taka ze nie zobowiązuje sie do niczego :D pobraną aplikacje po otrzymaniu kasy moge wywalić żeby nie zasmiecac fona więc dobre i to, dziwi mnie tylko zarabianie 5 dolców w 30 minut skoro ja w ok. 2h zrobiłem 3,60$ (gdyby niektóre aplikacje były jednak dostepne w moim regionie *LOL* a za pogranie w niektóre naliczało kasy to moze byloby 5$.... codziennie sie odswiezaja te ofertry?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...