Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] WHAFF zarabiaj na androidzie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 614
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Mam problem z większością ankiet - jak wybieram operatora i podaję swój prawidłowy nr telefonu to wyskakuje informacja: "Wprowadziłeś dane których nie możemy zweryfikować. Sprawdź dane i spróbuj ponownie.". Dane podałem prawidłowe.

Opublikowano

moze mi ktos odpowiedziec mam konto na paypal zweryfikowane z rachunkiem bankowym chce wyplacic i teraz neiwiem czy przy opcji wyplata mam znowu dodac ten rachunek czy bo tam widnieje niby mbank rachunek rozliczeniowy i tylko tyle sama neiwiem?

Opublikowano

Jeżeli podałaś dobry numer rachunku bankowego to nie musisz dodawać nowego ,tylko klikasz wypłać, ja w tej chwili przeniosłem się z zarabiania na aplikacja do zarabiania na ppa, więcej info na pw.

Opublikowano

Ciągle to jeszcze dziala?

Tak, ciągle działa.

To działa jeszcze?

- rozumiem, zżera neta - ta?

Tak, działa.

Co masz na myśli mówiąc zżera neta ? Łączysz się przez wi-fi i przez nie pobierasz różne aplikacje, a to jest darmowe.

Opublikowano

Tak, ciągle działa.Tak, działa.

Co masz na myśli mówiąc zżera neta ? Łączysz się przez wi-fi i przez nie pobierasz różne aplikacje, a to jest darmowe.

Mam w hacie wifi .. ale ciężko połączyć co żadne hasło nie działa :(

( FORUM [ NABÓR ON ] | www.gamerecords.tk )

Metin2

Opublikowano

Zauważyłem że temat podpięty, przydałby się bardziej na forum dział zarabianie gdzie można podawać swoje refflinki :) Mam dużo fajnych sposobów na zarabianie.

Opublikowano

Zauważyłem że temat podpięty, przydałby się bardziej na forum dział zarabianie gdzie można podawać swoje refflinki :) Mam dużo fajnych sposobów na zarabianie.

moglbys podac na pw?:)

Opublikowano

Hmm, nie bd czytal spamu tylko sie zapytam.

Teraz trzeba miec facea z 10 znajomymi aby moc korzystac, tak? Bo taki blad mi wyskakuje podczas logowania.

Jest ktos chetny aby byc moim "friendsem"? :-D

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Hmm, nie bd czytal spamu tylko sie zapytam.

Teraz trzeba miec facea z 10 znajomymi aby moc korzystac, tak? Bo taki blad mi wyskakuje podczas logowania.

Jest ktos chetny aby byc moim "friendsem"? :-D

ja moge xD

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Właśnie znalazłem sposób na ściąganie aplikacji nie działających na twoim telefonie ,ale dające możliwość zarobienia :D Podam ten sposób za refa lub 10 zł na pp :) Sposób znaleziony 10 minut temu, pisać na pw jeżeli chcecie znać ten sposób, przypominam też o zarabianiu na ppa o którym też dowiecie się na pw.

Opublikowano

fajnie teraz kasa zamiast przybywac to ubywa i jest na minusie bo cos tam odinstaloalam wieki temu :O no jakos tych gier nie da sie wrzucic na karte a na telefonie juz nie ma miejsca sadze ze niedlugo juz nikt nie bedzie korzstal z tego i tyklko straca :)

Opublikowano

Ja już całkowicie się przerzyciłem na zarabianie na downloadingu ppa bo mam -3,28 $ na whaff :x dobrze ,że chociaż zarobiłem tam 15 $

Opublikowano

Ja ściągnąłem te aplikacje co dostaje się 0,40 i nie można usunąć i jak było 5$ to zrobiłem wypłatę i usunąłem gry. Ciekawe czy wypłacą, bo jeśli nie to wtedy znów zainstaluje i zlecę wypłatę i dopiero jak dostane kasę to z powrotem odinstaluje :D

Ja łącznie razem z tą wypłatą co zleciłem teraz zarobiłem tam 38$ :)

Ale teraz dodają aplikacje w tych tokenads albo supersonicads i większość nie chce nawet wejść i mi wyskakuje że mi net nie działa, szkoda gadać :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

38$ Po co kłamiesz? Ja siedzę w tym miesiąc i zarobiłem tylko 15$ i ominąłem cofanie kasy, wystarczy cofnąć się do poprzedniej wersji i tam wszystko jest ok :) Niedługo napisze temat o innych serwisach które umożliwiają zarabianie na androidzie i podam sposób jak pobrać aplikacje które nie działają na twoim telefonie i dają możliwość zarobienia.

Opublikowano

38$ Po co kłamiesz? Ja siedzę w tym miesiąc i zarobiłem tylko 15$ i ominąłem cofanie kasy, wystarczy cofnąć się do poprzedniej wersji i tam wszystko jest ok :) Niedługo napisze temat o innych serwisach które umożliwiają zarabianie na androidzie i podam sposób jak pobrać aplikacje które nie działają na twoim telefonie i dają możliwość zarobienia.

Przykro mi nie kłamię niedowiarku :) Masz tutaj zdjęcie zrobione z innej komórki z dowodem wypłaty :) Pozdrawiam niedowiarku :)

20130219010348.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przykro mi nie kłamię niedowiarku :) Masz tutaj zdjęcie zrobione z innej komórki z dowodem wypłaty :) Pozdrawiam niedowiarku :)

No tak ale ty od listopada w tym siedzisz....

To payplay to karta kredytowa trzeba swoja zarejestrowac na payplay?

1 sprawa - Co to jest payplay?

2 sprawa - Nic nie zrozumiałem z twojego postu :ninja:

Opublikowano

siedze w tym 3 dni i mam tylko 2.80. Malo kasy leci bo wiekszasc aplikacji na moim gio nie chodzi i nie mozna pobrac. Jest na to jakis sposob? Jeszcze pytanko. Jak wy tak szybko zarabiacie? Izywam VPN.

p.s. Jak zapraszac znajomych zeby miec 10 procent ich zysku?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...